Противодействие на злото с добро

Злото се обезсилва с любов. В сегашно време масата от хора се поддават на негативната енергия и тя става част от живота им като ежедневно я приемат и излъчват. Това ще се промени, когато се увеличи броя на хората, които осъзнато и целенасочено се научат да си служат с Божията любов. Тя има способността да трансформира негативната енергия, с която сме заобиколени. Не е никак малко негативната енергия около нас, затова и количеството енергия любов, от която се нуждае, за да бъде трансформирана, не е малко. Не е по силите на шепа хора да го направят. Затова е нужно броят на добронамерените същности да се увеличава и заедно със своята любов да осветяват не само своя път, а и пътя на останалите. Те са като светлоносци, които вървейки по своя път разпалват огъня в сърцата на хората, там, където е угаснал или е едва забележим.

Сега е нужно хората да бъдат силни, за да могат да устоят на провокациите на злото. Колкото повече добрите хора устояват на провокациите на злото, толкова повече любов ще са в състояние да пропускат през себе си, която постепенно мъглата от негативна енергия ще разсейва. Нужно е просто светлите същности отново да засияят преоткривайки своята сила в себе си. Колкото по-дълго и силно светят те, толкова повече ще допринасят за отслабването и обезоръжаването на злото.

Когато хората се научат с чисто сърце и душа да отговарят на злото с добро, тогава светът ще започне да се променя към по-добро. За да се случи това преди всичко е нужно светлите същности да се научат да оцеляват в условията, в които са потопени. Затова е нужно да бъдат толкова силни, че да са неуязвими за злата сила. Всеки човек може да постигне това, но за целта е нужно да работи активно със себе си.

На първо място, започнете да работите с товарите, които носите със себе си. Те са вашите слаби места, които ви правят уязвими за злото. Колкото повече напредвате с тяхното освобождение, толкова по-лесно ще ви е да устоявате на провокациите на злото. Как да го направите съм писал вече в книгата “ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ”.

На второ място е нужно да осъзнаете, че плевелите във вашата градина задушават плодородната реколта, която с чисто сърце и душа отглеждате. Нужно е да си изградите навика на енергийно ниво да изкоренявате тези плевели. Заедно с това е нужно да се научите редовно да трансформирате негативната енергия в положителна, която ежедневно полепва по вас. На този етап от развитие на човечеството сме потопени в такива условия, че няма как да избегнем това. Затова е нужно хората да се учат да се грижат не само за физическата си чистота, а и за енергийната чистота, за да са в състояние да постигнат съвършен баланс между дух, душа и тяло.

На трето място е нужно за хората да се научат да изграждат енергийни щитове около себе си, които да ги пазят и закрилят от всякакви недобронамерени енергийни същности. Това е толкова важно, колкото е важно пиенето на вода и дишането на въздух. Тази практика трябва да се превърне в ежедневие на съвременния човек, за да има той сили да противодейства на злото.

На четвърто място, но не на последно, е нужно хората да осъзнаят, че са проводници на енергия и имат силата както да помагат сами на себе си, така и на хората около тях. Колкото повече хората използват осъзнато и целенасочено своята енергия, толкова повече пропускливостта през тях ще нараства и по този начин силата им ще става все по-голяма. Така не само от злото ще се браните, а ще имате сила да спасявате душите на хората, които в клопката на злото са попаднали.

Важно е за хората да осъзнаят, че на злото може да се противодейства единствено и само с любов, защото злото става все по-силно от негативния заряд и отслабва все повече от положителния заряд. Нека заедно сътворим един по-добър свят за живеене, където доброто и любовта са издигнати на пиедестал, а злото е станало по-ниско и от тревата. Сега злото е силно, защото ние самите го захранваме с енергия, когато спрем да го правим и то ще отслабне и ще загуби контрола, който сега има над хората. Силата е в нас, нека я проявим и озарим света със светлина и любов, която носим в себе си.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments