Признаци, че сте под влиянието на злонамерена същност

Признаци, които показват дали сме под влияние на негативни същности: Когато на енергийно ниво злото въздейства на хората, за повечето от тях е много трудно да осъзнаят, че злото се опитва да достигне до тяхната енергия. Не се притеснявайте, ако разберете, че злото се е намесило и във вашия живот. Това е неизбежно на този етап от развитието на човечеството. Не съществува човек на земята, който никога не е имал сблъсък на физическо или енергийно ниво със злото. Чрез тези сблъсъци между доброто и злото ние израстваме и засилваме своето сияние. Но за да се случи това, както вече казах, е нужно да има противодействие. Ако позволим на злото необезпокоявано да източва нашата енергия, тогава ние не търпим развитие. Но ако му противодействаме и дадем всичко от себе си, за да изгладим всички несъвършенства и слаби места в нас, чрез които злото достига до нас, тогава не само ще държим все по-надалече злото от себе си, а и самите ние ще израснем в своето развитие.

Нужно е хората да се научат да бъдат по-отговорни със собствения си живот. Всеки един носи в себе си огромно количество енергия, неизмерима със земни измерители. От всеки един зависи дали ще позволи да озари света със своята светлина или ще се поддаде на условията, в които сме потопени, целящи всячески да замъглят нашето сияние. За пореден път изборът е в нашите ръце.

Нека обобщим с няколко думи най-често срещаните признаци, които подсказват на човек, че в живота му е възможно да има намеса на недобронамерена енергийна същност, която цели да се възползва от неговата енергия. Знайте, че понякога хората сами обострят своите слаби места, поради тежестта на товара, който носят със себе си. Затова имайте едно на ум, че това през което преминавате може да не е повлияно от зла сила, а от вас самите. Но въпреки това, няма да ви навреди, ако вземете мерки, дори точно обратното. Хората е нужно да се научат редовно да трансформират негативната енергия, която ежедневно полепва по тях, защото дори и сами да провокирате своите слаби места, по този начин сами себе си уязвими правите и това рано или късно ще привлече злонамерена енергийна същност, която ще се възползва от вашата слабост.

• Когато сте едната от страните в нарастващ спор и усетите напрежение в слънчевия сплит, това трябва да е ясен знак за вас за енергийно източване. Усетите ли такова напрежение вземете мерки и не позволявайте това да се задълбочи.
• Ако през деня ви е трудно да владеете емоциите си, сякаш и най-малкото нещо е в състояние да ви изкара извън баланс, знайте, че около вас се е натрупала много негативна енергия, която е нужно да бъде трансформирана. Това най-често се дължи на намесата на зла сила, която по този начин обостря слабите ви места.
• Усещате ли болка или силно стягане и напрежение в областта на сърцето, това често е признак за водене на енергийна битка с негативна същност. Понеже душата се брани на енергийно ниво, хората на физическо ниво не осъзнават какво всъщност се случва с тях. Ако това продължи дълго време и ви предизвика силна умора и апатия към живота, тогава може да бъдете сигурни, че това се дължи на опитите на зла сила да достигне до вас. Усетите ли това състояние задължително захранете себе си с положителна енергия и трансформирайте негативната енергия, която злото наслоява около вас.
• Постоянното чувство на депресия е също признак за наслоена негативна енергия, чрез което злото цели да ви направи уязвими.
• Когато ви е трудно да бъдете положително настроени към заобикалящия ви свят и виждате само отрицателното, тогава може да бъдете сигурни, че сте заобиколени с мъгла от негативна енергия, която ви прави уязвими, постепенно източвайки вашата енергия.
• Когато човек е зареден с положителна енергия, тогава той по-лесно владее своите слабости. Ако ви е трудно да ги владеете и сякаш те ви обсебват, провокирайки ви само за тях да мислите, това също може да се дължи на намесата на зла сила, която налива допълнително масло (негативна енергия) в огъня, за да ви уязви.
• Ако често сънувате, че сте преследвани на сън и бягате от някого, който ви мисли лошото, това е също ясен знак за намеса на зла сила. Много символи в съня могат да ви подскажат това. Например сънувате, че осветлението изгасва, без да имате възможност отново да го възстановите. Или в съня си усещате намесата на недобронамерена енергийна същност, която около вас кръжи и ви кара да се парализирате и да губите контрол над тялото си. И още много други примери, които сами можете да разпознаете, ако започнете да наблюдавате внимателно своите сънища.
• Чувството на силен страх и притеснение за вашия живот, както и внушението за самоубийство, са явни признаци за намеса на зла сила.
• Когато душата усети приближаването на зла сила около нея, тя дава знаци на човека като провокира в него силно напрежение в областта на корема и ясно изострено чувство за притеснение, че нещо не е както трябва, без да знаете какво е то. В такива моменти хората биват тласкани от техните души към нещо положително, за да захранят себе си с енергия, имайки сили да устоят на срещата със злото.
• Ако човекът срещу вас всячески насочва вашето внимание към негативното, знайте, че с такива хора трябва да имате едно на ум. Ако ви е трудно да устоите на провокациите и се поддавате на негативното мислете, тогава по-добре стойте настрана от тези хора.
• Имате ли влечение към гущери, змии, вълци и някои разновидности дракони като ги татуирате по себе си, знайте, че те олицетворяват злото и ако имате влечение към тях, то това се дължи най-вероятно на намесата на зла сила, която ви внушава да ги харесвате, за да можете мислейки за тях, да привлечете и допуснете злото още повече в живота си. Сред тях има и такива със светли сърца. Тях може да ги различите по очите.
• Ако се чувствате хронично изтощени, това също е признак, че недобронамерена сила се захранва от вашата енергия. Но също така може и да е признак за неразумен начин на живот.
• Ако усетите, че човекът срещу вас ви мисли доброто и дава всичко от себе си, да помогне без да се натрапва и вие сте съгласни с това, което той ви дава като напътствия и въпреки това във вас напира ярост и желание да отблъснете този човек от себе си, това също е признак, че зло се е вкоренило във вас и цели всячески да ви държи настрана от всякаква помощ. Имайте предвид, че по пътя ще срещате много хора, които привидно ще искат да ви помогнат, но няма да ви мислят доброто. В този случай вие също ще почувствате отблъскване от тези хора, но тогава вие няма да сте съгласни с това, което ви говорят те. Ще усещате вътрешна съпротива.
• Изпитвате ли силно желание за отмъщение или желание да нараните някого, това е повече от очевиден признак, че злото се е намесило в живота ви.
• Злото много умело си служи с неконтролируемото его на хората. Чрез него провокира хората да се чувстват винаги прави. По този начин изгражда бариера, която ограничава възможността да се помогне на тези хора. Също така го използва, да тласне хората към власт и надмощие над останалите, карайки ги да се чувстват така, сякаш са повече от останалите. Това е присъщо за злото и ако вие се чувствате по този начин, знайте, че злото насажда тези желания във вас. Липсата на контрол върху егото е един от най-добрите инструменти, чрез който злото държи настрана хората от всякаква помощ. Хората, които са позволили на егото да ги контролира, вместо те контрол над него да имат, са лесни за достигане от недобронамерените сили.
• Ако някой от семейството, колега или близък всячески се опитва образно казано да ви “стъпчи” с думи и действия, това е ясен знак за намеса на злото на физически план. По този начин злото използва контрола над хора, които са пречупили доброто в себе си и са позволили на тъмнината да се настани в тях. Чрез тях злото се опитва да достигне и други хора.
• Ако често позволявате на собствените си страхове да ви ръководят в живота, тогава знайте, че навярно някой ги подклажда, за да имат те такава сила над вас.
• Изпитвате ли силна изостреност като непоносимост от всякакви шумове, дори от говора на хора, знайте, че това се дължи на негативно въздействие върху емоционалното ви тяло.
• Ако за дълго време загубите способността си да се концентрирате и мислите ви отслабват все повече и повече, сякаш губите контрол над тях, това също е признак за намеса на недобронамерена същност в живота ви, която цели да получи контрол над съзнанието ви.

Много са начините, чрез които може да ви бъде подсказано, че в живота ви има намеса на зла сила. Знаците са навсякъде около вас, нужно е само да се огледате. Не забравяйте, че в своята истинска същност вие сте добронамерени и ако в живота нещо ви провокира да бъдете различни от това, тогава знайте, че това е признак за намеса на зла сила. Колкото повече хората се стремят да бъдат себе си и да запазват доброто в себе си, непозволявайки на злото да достига до тях, провокирайки негативни чувства и емоции, толкова повече по този начин душите напредват в своето еволюционно развитие.

Да, на този етап от развитие на човечеството злото сякаш е пуснало пипалата си навсякъде и оказва съществено влияние в живота на хората. Но знайте, че от нас зависи до кога ще позволим това да продължава. Докато седим тихо и кротко като наблюдатели, така нищо няма да се промени. Нужно е хората да спрат да бездействат и да започнат да се питат повече, кои са всъщност те? Когато започнат да си отговарят на този въпрос и осъзнаят, че носят силата (светлината) вътре в себе си, тогава постепенно ще прогледнат. Хората ще започнат да виждат как външни провокатори целят да замъглят собственото им сияние, като по този начин ограничават тяхното развитие. Колкото повече хората осъзнават това, толкова повече ще нараства желанието в тях да противодействат на тези негативни сили, които ги преследват като мъгла. Хората са като кораби, отправили се в открито море да търсят нови хоризонти, а злото е мъглата, бурята и подводните скали, които като изпитание по пътя срещате. Време е да опънем платната на нашите кораби и да поемем конкретна посока и цел, която да ни отведе на по-добро място.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments