За самоубийството

Самоубийството не е изход! Това е много деликатна тема, но е нужно да бъде коментирана, защото в последно време нараства все повече броят на самоубийствата. Може би няма да ви изненадам, ако ви кажа, че зад всяко самоубийство седи зла сила. Ако хората не започнат да се осъзнават и не вземат живота си в свои ръце, тогава тази тенденция ще продължи да нараства. Сами виждате условията за живот какви са и как се променят в отрицателен аспект. Замърсяваме все повече природата, въздухът е мръсен, водата, която пием също. Сами замърсяваме и се отдалечаваме все повече от основните ни източници на енергия. Това неминуемо оказва отрицателно влияние на хората, правейки ги по-лениви и уязвими за злото.

Когато стане самоубийство, хората коментират помежду си, обсъждат живота на самоубилия се и дори често го съдят за постъпката му. Повярвайте ми, колкото и да се опитвате да се поставите на мястото на такъв човек, то това е невъзможно, ако сами не сте извървели неговия път. Преди да се стигне до самото самоубийство, човек винаги преминава през тежък период от своя живот. Вече говорихме как тези моменти от живота ни отварят широко вратата за злото. Когато духът е силен, той се съпротивлява, противодействайки на злото. Но често хората не осъзнават това и по никакъв начин не подкрепят своята енергийна същност в битката. Това е една от причините на този етап от развитието на човечеството злото да достига лесно до хората и да им влияе.

Ако имате възможността да разговаряте с хората преди да са се самоубили, всички те ще опишат почти идентични състояния. Всички знаят за дълбоката депресия, през която преминават тези хора. Тя бива подсилена от злото с много негативни мисли. Злото до такава степен обостря техните страхове и слабости, че буквално ги обезсилва. Когато това продължи дълго време и човек бъде изцеден енергийно, тогава душата спира да се съпротивлява и злото взема превес в контрола на съзнанието на човека. Вече говорихме, че злото обича да руши, то е създадено за това. Именно затова започва да внушава мисли за самоубийство.

Всъщност мисълта за смърт и край на живота е един от най-големите страхове на повечето хора. Колкото повече злото внушава тези мисли в човек, с толкова повече енергия се зарежда, защото страхът от смърт генерира наистина много голям отрицателен енергиен заряд.

Хората, които са правили опити да се самоубият и не са успели, не случайно споделят, че сякаш някой друг ги е контролирал. Мислите тотално биват обсебени от злото, шепотът на душата остава на заден план и злото взема превес в контрола на съзнанието. В такъв момент злото взема контрол над мислите и започва да чертае много мрачни картини в съзнанието на човек. По този начин ги обезсилва, карайки ги да загубят смисъла от живота. Дори тези хора могат да чуят злото като вътрешен глас, който им казва какво да направят.

Тези хора се нуждаят от помощ, почти е невъзможно те сами да си помогнат. Затова имат нужда от човек, който знае какво прави. Психотерапевтите едва ли са най-добрата помощ за тези хора. Злото до такава степен обсебва слабото място в човек, че той не е в състояние да види разрешение на това, което го измъчва и го задушава до болка. Затова психотерапевта ще усети много силна съпротива от самия човек в откриване и разрешаване на проблемите му. Антидепресантите, които пият, също не са алтернатива, дори точно обратното. Те задълбочават още повече проблема, като замъгляват съзнанието му и по този начин правят човек системен донор на енергия за злото.

Тези хора имат нужда от човек, който умее с енергията любов да си служи. С помощта на небесата и вселената през него да потече божествената енергия и чиста безусловна любов, която да се влее в сърцето и душата на страдащия. Захранвайки с енергия душата така, че тя сили да събере и от злото да се освободи. За да се случи това е нужно и цялата мъгла от негативна енергия около тези хора да бъде трансформирана, за да имат очи отново да видят светлината в живота си.

Може да се помогне на тези хора, но не всеки може да го направи. Колкото повече хора напредват в своето духовно развитие и се учат осъзнато и целенасочено да използват своята енергия и енергията на заобикалящия ги свят, толкова повече хора ще са в състояние да помагат на изпадналите в нужда. В книгата “ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ” не веднъж споменавах за важността от това, хората да възвърнат контрола над собствения си живот и да се научат да използват осъзнато и целенасочено енергията, която пропускат през себе си.

Ако срещнете хора, които за самоубийство говорят, се опитайте да им напомните, че са божии деца слезли на земята да се учат и израстват в своето развитие и че нито един проблем не си струва да ни провокира да отнемем най-голямото ни богатство на земята, а именно живота. Това е най-голямата благословия за една душа, слязла на земята, да бъде дарена с живот и възможността да се учи и израства. В никакъв случай не насочвайте вниманието им към техните проблеми. Опитайте се да го насочите към нещо положително, което да ги зареди с енергия.

Ако хората, които срещате, са в много напреднала фаза, когато злото е взело пълен или почти пълен контрол над техните мисли, тогава единствено със своята любов може да им помогнете. По-напред в книгата ще споделя с вас техники, които да ви помогнат да използвате своята собствена енергия и енергията на заобикалящия ви свят, за да сте в състояние да помагате не само на тези хора, а на всички, които са под влиянието на зла сила.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови