Влиянието на злото върху нашите деца – Част 2

Напоследък все по-често срещам семейства, които споделят колко агресивни и негативни са техните деца. Чудят се какво да правят с тях, възприемайки ги като проблемни деца. В един момент се бият помежду си, а в друг се извиняват един на друг молейки за прошка. Това е признак за намеса на злото. Когато детето загуби контрол над себе си, тогава злото провокира в него агресия, която го кара да прави неща против волята на неговата душа. След неопределено време, когато контролът на душата бъде възстановен, тя търси прошка за своите действия.

Всеки път, когато попадна на подобен модел в семейството с така наречените “проблемни деца”, питам родителите дали някой от тях губи лесно контрол над емоциите си или често са изнервени и сприхави. Винаги отговорът е положителен, несъзнавайки, че със своите действия и негативизъм сами са привлекли злото в своя дом. Някои родители споделят как преди време, когато ситуацията в семейството е била хармонична, не са имали проблеми с децата, но когато са дошли проблемите на родителите, са започнали и проблемите с децата.

Това е така, защото когато родителите са уязвими и бъдат провокирани да излъчват негативна енергия в пространството около себе си, това неминуемо оказва влияние и върху техните деца. Така тяхната защита отслабва и злото се намесва. Не съм срещнал до сега човек, който да си дава сметка защо се случва всичко това. Най-често си го обясняват като лош късмет, че когато нещо тръгне на зле повлича всичко след себе си. Да, но за всяко нещо си има разумно обяснение и е нужно хората да се научат да откриват смисъла на всичко случващо им се, защото така по-бързо и лесно в своето еволюционно развитие ще израстват.

Никак не е приятно злото да успее да достигне до децата ни, но е важно да разберем, че щом се е случило, значи ние самите сме допуснали това. Когато усетите, че детето ви е под влиянието на негативна сила, тогава то повече от всякога се нуждае от вашата любов. Любовта на родителя е в състояние да прегори и най-дълбоките връзки на злото. Докато детето е под влияние на злото, тогава то е провокирано да бъде по-агресивно и арогантно. В това състояние се държи със своите родители така, сякаш те не са негови, наранявайки ги с думи и действия. Така злото цели да провокира негативни емоции в родителите чрез детето. Всичко това се прави с цел, първо да бъде провокиран негативен заряд, който е храна за злата сила и второ, да бъде отслабена връзката между родителя и детето, като взаимно излъчат един към друг негативен заряд. Каквото и да прави вашето дете, не допускайте това да отслаби любовта ви към него. Знайте, че всички лоши думи, които изрича вашето дете, не идват от сърцето и душата му, а от злата сила, която ги насажда в него.

В такъв случай, за да помогнете на своето дете, не е достатъчно само с любов да го захранвате. Нужно е и на себе си да помогнете. Пак ще повторя, че майката е ключовото звено в закрилата на едно дете. Ако майката е щастлива и позитивна жена, тогава с цялата положителната енергия, която излъчва около себе си, ще закриля не само себе си, а и своето дете. Майката и детето са като скачени съдове, не го забравяйте. Много майки избират да пренебрегнат себе си, за сметка на това да бъдат всеотдайни майки. Да, това е похвално, че със своята майчина любов са готови да дадат всичко за своето дете, но знайте, че когато се грижите за себе си, вие по този начин се грижите и за детето си. На енергийно ниво връзката между майка и дете е най-силна. Не съществува по-силна връзка между две души от тази на майката и нейното дете.

Не са леки времената, в които живеем, но помнете, че любовта винаги побеждава. Изпитанията през които преминаваме ни учат да обичаме все по-силно и все по-умело с любовта да си служим. Ако усещате, че във вашият живот или в живота на вашето дете има намеса зла сила, не се безпокойте. Напред в книгата ще откриете всичко необходимо, за да помогнете както на себе си, така и на своето дете. Пожелавам с цялото си сърце и душа на всяка майка да закриля пълноценно своите деца, защото те са специални и идват с мисия да променят света към по-добро.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови