Влиянието на злото върху нашите деца – Част 1

За хората децата са нещо невинно и скъпоценно, дар от небесата. Те внасят толкова много любов и радост в един дом, че понякога родителите претърпяват коренна трансформация в положителна посока след тяхната поява. Но за злото децата са чисто и просто донори на енергия. Злата сила има голям интерес към децата, защото те имат широко отворени канали към небесния дом. А когато каналите към духовния свят са широко отворени, тогава енергийният поток, който потича към децата, е много по-интензивен. Това е така, защото докато децата са малки имат нужда от много енергия, за да се развиват както на физическо, така и на енергийно ниво, изграждайки здрави и добре балансирани тела.

Докато тече този процес на израстване основните закрилници на децата са техните родители. Когато децата са малки те все още неуспяват да контролират своето съзнание, което да изгради защитни механизми, които да ги предпазват от злата сила. Затова по природа е заложено тази роля да изиграят техните родители и най-вече майките, които да ги закрилят с енергия любов, заедно с техните ангели хранители. Най-осезаемо децата имат нужда от закрила през първите дванадесет години от тяхното развитие. Сегашните деца съзряват по-бързо и понякога успяват в по-ранна възраст да изградят защитни механизми срещу злонамерени същности.

Когато децата растат в здрава и хармонична среда заобиколени от любящо семейство, тогава те имат всички необходими условия, за да се развиват пълноценно. Закриляни и обичани те са в състояние да разцъфнат и да покажат още от ранна детска възраст своята вътрешна красота. Но когато тези условия липсват, тогава душата е изправена пред редица изпитания, които тестват силата на духа.

Ако майката или бащата са сприхави, агресивни и лесно губят контрол над своите емоции, това е предпоставка за слаба енергийна защита над тяхното дете. За да бъде добре закриляно едно дете е нужно родители му да бъдат добре балансирани и самите те да имат силна енергийна защита. Това се отнася най-вече за майката. Тя трябва да се погрижи за себе си и своята закрила, за да не бъде уязвима, защото нейните слабости са и слабостите на детето й. Ако майката лесно допуска злото да й влияе като я провокира да бъде негативна и да излъчва негативна енергия, тогава трябва да е наясно, че със своя негативизъм отслабва енергийното поле около своето дете, допускайки злото да достигне до него.

Когато са в най-ранната си възраст децата са в състояние със своето вътрешно зрение да виждат енергийните същности около тях. Това се случва както на яве, така и на сън. Това е една от причините децата да плачат много без видима причина. Когато енергийната защита на децата е пропукана и злото успее да достигне до тях, тогава то най-често се опитва да ги стресне по време на сън чрез кошмари. Това предизвиква в децата многобройни страхове, които се пренасят и в реалния живот.

Злото е лукаво и има своите начини да достигне до децата, за да ги използва като донори на енергия. Децата могат много лесно да усетят злото. Дори да не го виждат, те усещат негативната енергия и видимо стават неспокойни. Докато децата са малки и все още не могат да говорят, не е лесно за един родител да определи от къде идва това неспокойствие. Но когато поотраснат и могат да споделят своите страхове и преживявания, е много важно за родителите да се вслушват добре в това, което споделят децата им. В повечето случаи родителите приемат историите им като измислица или отражение на някой филм, но знайте, че понякога децата са в състояние да видят и усетят неща, които родители не са в състояние да възприемат със своите сетива. Това е така, поради широко отворените канали и изострени сетива, които децата притежават.

Неразумно е да пренебрегвате това, което споделя вашето дете с вас, само защото то е дете. Важно е родителите да се научат да уважават децата като големи хора. Да, в този отрязък от време те се явяват като бебета в недоразвити човешки тела, но душата вътре в тях пази цялото знание и мъдрост натрупано през всички свои предишни превъплъщения. Душата на детето може да бъде дори по-стара от тази на неговите родители, затова е важно да им се обръща повече внимание и да не се пренебрегва това, което казват те.

Много деца слизат с мисия да помогнат на своите родители. Слизайки с цялата мъдрост и умения, които са им е нужни, за да им помогнат, те са в състояние да им укажат голяма помощ, но за да се случи това е нужно родителите да позволят да получат помощ. Често родителите възприемат цял живот своите деца като малки и невинни същества и отказват да приемат, че те са разумни същества, които в някои отношения дори ги превъзхождат.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови