Обладаване от злонамерени същности – Част 2

Обладаване от злонамерени същности: Знайте, че това, дали един човек ще бъде обладан или не, е планирано от душата още преди да слезе на земята. Ако душата е избрала да не бъде обладана, тогава тя взема със себе си опитност, която да я предпази от посегателството на зла сила. Но не винаги план-програмата за живот протича на 100% по начина, който е била планирана. Самото обладаване също носи опитност за душата. Не се страхувайте от обладаването и помнете, че винаги може да се помогне на такъв човек. Тази книга е посветена на това и цели да ви научи как да го направите. Сега хората медитират за изцелението на земята, но един ден, когато хората осъзнаят как злото ги контролира, ще започнат да се събират и да медитират за спасението на душите.

Обикновено вечно черногледите и негативни хора са потърпевши на зла сила. Както вече писах, нашата природа е на добронамерени същности. Това, да бъдеш вечно черноглед, е против нашата природа. Черногледството е признак за намеса на зла сила. Не след дълго хората със силен дух ще започнат масово да осъзнават, че са потърпевши на външни влияния от зли сили, тогава те сами ще търсят помощ. Тези, които първи успеят да се отърсят от злото, ще подадат ръка на следващата вълна, която нужда от тяхната подкрепа ще има.

Съществува и друг начин на обладаване. Той се осъществява чрез среща с жив човек, който е вече обладан от зла сила. В този случай не говорим за обикновено обладаване, а за обсебване, доброволно подчинение на злото. Тези хора осъзнават, че вършат злини, но са опиянени от силата, с която злото ги дарява, затова го правят доброволно. На тях им харесва това, защото често силата им е придружена с енергийни способности.

Не е нужно да си в дълбока депресия, за да може такъв човек да те обладае, защото когато срещата е с жив човек, тогава той може да направлява мисловния процес по време на разговора, като насочва вниманието ви в точно определена посока. Така неосъзнато в процеса на разговора той те оплита, успявайки да пусне пипалата си в теб. Първата му крачка винаги е да спечели доверието ти. Това се прави с цел, човек да разтвори доброволно своето сърце. В този случай, злото цели да се вкорени в сърцето. То натам е устремено. Сърцата на хората носят огромна енергия, затова е нужно хората да си създадат навик да изграждат редовно енергиен щит около себе си, който да ги пази цели и невредими както на физическо, така и на енергийно ниво. По-напред в книгата ще засегнем тази тема подробно.

Обикновено тези хора, които са пречупили доброто в себе си и са се отдали на служба на злото, се ограждат с избрани от тях хора, които се превръщат в донори на енергия. Когато човек стане жертва на такъв вид обладаване започва да боготвори всячески човека, който го е обладал. Склонни са да пренебрегнат собствения си мироглед и вяра, доверявайки се на сляпо за всичко, което е казал човекът, който го е обладал. Те са като зомбирани и правят всичко, което техният “лидер” каже. Често се случва обладаните хора да бъдат настройвани срещу техните семейства, бидейки умишлено държани настрана от тях. Когато злото настрои обладания срещу семейството му, по този начин го лишават от възможността да се захранва с енергията любов на семейството му.

Независимо по какъв начин се извършва обладаването, злото винаги се стреми да държи човек настрана от всичко, което може с любов да го захрани. Дори по такъв начин успява да изкриви неговото съзнание, че го настройва срещу всичко, което може да му помогне от злото да се освободи. Обладаните хора започват да виждат заплаха във всичко, което с любов може да ги захрани, сякаш гледат с други очи, неосъзнавайки, че са заслепени.

На този етап от развитие на човечеството потърпевшите от обладаване са много. Може да ги познаете и по очите. Добрият човек е лъчезарен, очите му сякаш светят, когато разговаряте с него, докато при обладания очите му са сякаш празни, без да изразяват каквато и да е емоция. Дори точно обратното, излъчват злоба, арогантност и агресия.

Масово обладаните хора не осъзнават, че са подвластни на злото, но чувстват огромна празнина и липса на любов в себе си. Често страдат и се чувстват неразбрани. Мислите им са все в негативна посока насочени. Сякаш им е лесно да забележат лошото, но им е много трудно да забележат доброто. Като слепи са за него, може да е пред очите им и въпреки това да не го видят.

Много е трудно да помогнете на такъв човек с думи. Това не е достатъчно, те имат нужда от любов и прегаряне на енергийните връзки със злото. С времето те сами ще осъзнаят какво се е случило с тях. Но ако решите още от самото начало с думи да обясните на някого, че е обладан, тогава се подгответе да бъдете отблъснати. Дори е възможно злото да направи всичко възможно да ви скара и отдалечи един от друг, за да ви попречи да му помогнете.

Не са много, но има хора, които осъзнават че са в процес на обладаване. Събуждат се и това което виждат в огледалото, не е това, което познават. Те осъзнават, че са различни, че започват да възприемат света по различен начин. Това е признак за силен дух, който упорито се съпротивлява на злото. Докато човек осъзнава, че води битка със злото, е много лесно да му се помогне, защото той е възприемчив към нещата, които могат да му помогнат. Докато тези, които не осъзнават това, биха отхвърлили помощта още на мига.

С всяка следваща година темата за злото ще става все по-актуална. Ще се появяват много нови разкрития и доказателства, които ще целят да отворят очите на хората и да им покажат по какъв начин са били манипулирани от злото.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови