Добрата грижа за себе си отблъсква злото от нас

Не е без значение как живеят хората. Има огромно значение с какво се хранят те, как подържат физическото и енергийните си тела. Колкото повече се грижи човек за себе си, с толкова по-голямо количество енергия разполага той. Това му помага да противодейства на злото, държейки го настрана от себе си. Злото бива отблъснато от положителната енергия и привлечено от отрицателната енергия. Около щастливите лъчезарни хора злото трудно достига.

Затова условията на живот с всеки изминал ден сякаш умишлено се променят така, че да са против хората. Повечето не работят това, което им е на сърце. Много хора работят с нежелание своята работа. По този начин те не успяват да мултиплицират своята енергия, защото както вече казахме, енергията се мултиплицира тогава, когато бъде използвана с любов. Когато липсва това условие, тя се разпилява или ако се върне към човек, тя е в малки количества и с отрицателен знак.

От ден на ден храната в големите градове става все по-токсична, което от своя страна разболява телата на хората. Това ги прави лениви, със занижени енергийни стойности. В такова състояние е по-лесно злото да достигне до хората. Именно затова в световен мащаб всячески условията за живот се променят така, сякаш са против хората. Всичко се прави умишлено. Не се предприемат никакви действия за прочистване на въздуха, водата става все по-токсична. Храната не е такава, каквато трябва да бъде. Хората са поставени в условия, да изкарват парите си с много труд и понякога на много висока цена, която им коства много енергия. Това допълнително ги обезсилва.

Важно е за хората да се погрижат за своя начин на живот. Той трябва да бъде такъв, че да ги кара да се чувстват добре във всяко едно отношение. Започнете от нещата, които може да промените. Погрижете се за храната, която приемате, да бъде високоенергийна. Нека тя бъде предимно от плодове, зеленчуци, покълнали семена и ядки. Яжте предимно жива храна, тя носи в себе си повече енергия и малко токсини, а тялото ви има огромна нужда от това повече от всякога, защото в днешно време са малко хората, които са успели да опазят телата си прочистени от всякакви токсини. Съвременният начин на хранене е замърсило много телата ни и ако дълго време сте се хранили с пакетирани, консервирани и месни храни, тогава знайте, че в себе си носите много токсини. Наблегнете на живата храна и така постепенно телата ви ще се прочистят сами от токсините.

Между храненията пийте вода, водата е много важна, дори повече, отколкото можете да си представите. Тя помага на тялото да се детоксикира. Оказва огромно влияние в производството на нови клетки. Спомага за правилното функциониране на енергийния поток в тялото. Самото пиене на вода зарежда с енергия. Тялото се самолекува и самообновява с помощта на водата. Много е важно да пиете вода, не го забравяйте, защото в днешно време хората все по-често забравят да пият вода замествайки я с всички газирани и подсладени напитки, с които пазарът е залят. Те не могат да направят това, което водата ще направи за вас.

Друго нещо, което може да промените, е да се движите повече. Движението също генерира енергия и подпомага енергийния обмен между клетките. Застоялият начин на живот прави хората лениви и слабо енергийни, а за да бъдете силни вие имате нужда от енергия. Движението, особено когато е сред природата, ще ви разтоварва от напрежението и ще ви зарежда с положителна енергия. Помнете, че каквото правите, го правите за себе си. Веднъж изградили навика да се движите повече, след това ще ви е трудно да спрете.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 dani 15-04-2019 14:36
Много вярно и точно казано!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови