Енергийно източване

Когато хората се поддават на външни провокатори и си позволяват да излъчват негативизъм, тогава те ежедневно биват източвани енергийно. Това е реалността в момента, която засяга масата от хората. За да се промени това, е нужно хората да започнат да се вглеждат повече в себе си и да работят със своите слабости.

Колкото повече продължаваме да наслояваме негативна енергия в пространството около нас, толкова повече това дава отражение върху живота ни, особено на тези хора, които имат много слабости, които трудно съумяват да контролират. Всичко това води до едно разединение помежду ни. Хората постепенно се отчуждаваме един от друг, сякаш разбирателството и добронамереността отстъпват крачка назад, за сметка на други качества като алчност, надмощие, завист, завишено его и други, които навярно са ви до болка познати, защото са широко разпространени в ежедневието ни.

С помощта на всички хора, които се поддават на негативното и редовно излъчват негативна енергия в пространството около себе си, се е образувало нещо като океан от негативна енергия, с който сме се обградили. За съжаление хората, които излъчват ежедневно негативна енергия, са по-голямата част от населението на земята. Тази негативна енергия подпомага злото, карайки го да се чувства така, сякаш плува по течението и пречи на доброто, карайки го да се чувства така, сякаш плува срещу течението. Затова добронамерените същности срещат толкова много изпитания в делата си, когато намеренията им са чисти и от сърце, защото те срещат съпротивата на огромния океан от негативна енергия, в който ежедневно сме потопени.

Колкото повече стават хората, които съумяват да се противопоставят на злонамерените същности, непозволявайки им да пречупят доброто в тях, толкова по-бързо този океан от негативна енергия ще бъде трансформиран и любовта отново ще бъде издигната на пиедестал. Не случайно човечеството преминава през това изпитание, това е тест за всички души, които се намират в момента на земята, да проявят своята вяра в доброто и в Отеца Създател. Защото вярата се доказва чрез изпитания, а какво по-добро изпитание от условията, в които сме потопени в този етап на земно развитие.

Помнете, че това, което излъчите ще се върне към вас, и че светлината има способността да се мултиплицира, а тъмнината да се разпилява. Знаейки това се самонаблюдавайте и когато усетите, че залитате към тъмнината, си спомнете какво е да сте потопени в светлината, защото това ще ви помогне от мрака да излезете. Когато около вас е много тъмно и нищо не виждате, тогава на своята вяра в доброто разчитайте. Тя може като светлинен лъч да освети пътя ви и да ви изведе дори от най-тъмния тунел. Вярата има огромна сила и в бъдеще силата й все повече ще се разкрива.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Юлия Стоянова 04-05-2018 11:42
Благодаря Ширинан,тази истина е необходимо да си я припомняме ежедневно.Мн.го дини,живеем по и/е/нерция,неос ъзнато,Благодар я!

You have no rights to post comments