Негативното излъчване привлича негативни събития към нас

За негативното излъчване: Всеки път, когато позволите на някоя своя слабост или товар да провокира във вас негативен заряд, знайте, че вие по този начин го излъчвате в пространството около себе си. Съществува вселенски закон, който гласи, че подобното привлича подобното. Това се наблюдава и в живота на хората. Тези групи от хора, които имат сходни интереси, са привлечени едни към други. Ако сте човек, който е позитивно настроен към живота и вярва с цялото си сърце и душа в доброто, тогава вие ще привлечете такива хора около себе си. Но ако сте негативно настроени, тогава не само такива хора ще привлечете към себе си, а и такива енергийни същности, които с радост биха се възползвали от вашата моментна слабост. Всъщност, негативните хора, които ще привлечете към себе си, са добронамерени същности, които са позволили на злото да пречупи доброто в тях.

Навярно ви се е случвало в момент на обида да излъчите много силен негативен заряд. Усеща се като силно напрежение в областта на слънчевия сплит. Когато негативният заряд е много силен, знайте, че неминуемо по този начин ще привлечете енергийна същност отговаряща на този енергиен заряд, за да се възползва от вашата енергия. Тя ще използва вашата моментна слабост като допълнително я провокира, за да излъчите колкото се може повече негативна енергия в пространството около себе си. Ако се поддадете на провокацията, тогава по този начин вие ще бъдете източени енергийно. Казвам източени, защото когато енергията бъде използвана с негативен заряд, тогава тя не се мултиплицира, а се разпилява. Докато, ако вие използвате енергията си с любов, тогава тя ще се мултиплицира и ще се върне умножена към вас.

В такива моменти на силна обида, когато хората позволяват да бъдат допълнително провокирани от негативна същност, изричат думи, които след това твърдят, че не ги мислят и чувстват. Сякаш не са говорили те. Това е така, защото тези мисли и чувства в тези моменти се насаждат от злото. Знайте, че вашата душа никога не би мислила никому лошо. Това е против нейната природа. Всяка негативна мисъл е насадена от злонамерени същности, които целят да използват моментните прояви на слабост на хората. Така злото цели да провокира хората да излъчат колкото се може повече негативна енергия в пространството около тях.

Не е никак лесно човек да се владее понякога, защото злото си служи с внушения и може да бъде много убедително. Когато и двете страни в нарастващ спор загубят контрол над себе си и позволят на силната им емоционалност да ги контролира, тогава злото много лесно може да внуши в тях мисли и чувства, които не са техни. Така взаимно ще се провокират наранявайки се с думи изпълнени с негативен заряд, което ще доведе до разпалване на огъня, който след себе си опожарява всичко по пътя си.

Важно е хората да осъзнаят, че всеки път, когато те самите мислят лошо някому или хората около тях го правят, знайте, че това са насадени мисли от злонамерени същности. Душата ви или вашият духовен екип никога не би ви изпратила такива мисли, защото те имат разрушително действие. По този начин злото използва собствената ви енергия с негативен знак. Вие носите силата в себе си и това, как ще използвате тази сила, дали с положителен или отрицателен знак, зависи изцяло и единствено от вас и от това, до каква степен се поддавате на външни провокатори.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Venka 10-10-2020 12:15
Прекрасна и невероятна книга,достъпна за разбиране и осъзнаване пт всеки човек.Благодаря от все сърце на Ширина и му пожелавам благословение и благодат във всеки миг от живота.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови