Влиянието на злото върху планетата земя

Ако нямаш погледа от високо да видиш случващото се по земята е много трудно да осъзнаеш какво всъщност се случва, защото злото добре се прикрива. Част от злите сили, които имат представителство на земята, са гущероподобни същности, които не са от нашето общество. Но не само такива същности има на Земята. Нашият земен дом е населяван от много същности от различни общества на злата сила. Няма да се задълбочавам в техните разновидности, защото така ще насоча излишно вниманието ви към тях и така докато мислите за тях несъзнателно може да ги привлечете в живота си. За това колкото по-малко знаете за тях, толкова по-добре за самите вас. За щастие, не всички злонамерени същности са единни. Всъщност много трудно могат да бъдат такива, защото тяхното желание е да поробят човечеството и да властват над него и неговия потенциал. А там, където има борба за власт и надмощие, е много трудно да се говори за обединение в пълния смисъл на думата.

Може да ви се стори първоначално стряскащо това, което ще научите, но знайте, че истината би ви направила много по-силни, защото това ще намали драстично контрола над вас. Колкото повече осмисляте и осъзнавате реалността, толкова по-предпазливи и неуязвими за злото ще бъдете. Пак повтарям, не се страхувайте от него, то е толкова силно, колкото вие допуснете в съзнанието си да бъде. Силата, която носи всяка светла същност в себе си е толкова голяма, че нито една зла сила не е в състояние да подчини насилствено, ако човек вярва в Господ и всичко, което олицетворява Той. Би ви помогнало много, ако възприемате злото като малки деца, които не знаят какво правят. Погледнете смирено на тях и излъчете своята любов към тях, както една майка излъчва любов към своето дете.

Злото обитава земята както в материална форма, така и на енергийно ниво (безплътни). Тези, които обитават земята в материална форма са пришълци дошли от други планети. Те живеят под земята и се крият по обясними причини. Не изглеждат всички еднакво, защото на земята има представители от различни планети. Не всички същности, които се крият и не се говори за тях са злонамерени. Има и такива, които тихомълком се борят за възстановяване баланса на Земята, защото както вече споменах, злото цели да управлява, да властва и е готово да руши всичко по пътя, което е изградено от любов и не може да бъде подчинено на своите цели. Затова е било нужно, докато хората се осъзнаят, да има такива същности, които със своята любов да подържат енергийния баланс на земята.

Злото е хитро и не бива да се подценява. Може да е лишено от любов, но за сметка на това има развит ум и умело плете паяжините си. В близко бъдеще ще дойде момент, в който ще излязат наяве тези същности, които сега се крият под земята. Тогава много неща ще се променят. Постепенно хората ще започнат да се осъзнават и да възвръщат контрола над себе си.

Тези енергийни същности, които не са въплътени на физическо ниво и обитават енергийното поле около земята, могат да оказват също толкова осезаемо влияние върху нас както и тези, които са въплътени. Това е така, защото нашата същност е многоизмерна. Хората са свикнали да виждат и възприемат материалния свят така, сякаш той е всичко, но това не е така. Материалният свят е една малка част от цялата ни многомерна същност. Освен физическото тяло хората са изградени и от енергийни тела, които представляват също толкова голям интерес за злата сила. Дори повече, защото чрез тях те могат да се прикачат към нас и така директно да черпят енергия, използвайки нашата връзка с Отеца Създател.

На земята злото няма интерес само към хората, а и към ресурсите на нашата планета. Земята ни е богата на благородни метали, които са проводници на енергия и те също представляват интерес за злонамерените сили. Докато злото има контрол над ключови звена в управлението на човечеството, те ще имат свободен достъп и до ресурсите на земята, но когато това се промени, тогава и ресурсите на земята ще бъдат защитени. Всичко следва своя ход на развитие. Нещата ще се случват постепенно, така както са планирани от Отеца Създател.

Наближава време, когато хората ще върнат контрола над себе си и живота си, започвайки постепенно да разгръщат своята истинска божествена същност. Каквото и да прави злото, колкото и коварно и хитро да е то, битката между доброто и злото е предначертана в полза на доброто. Това е част от земния план на развитие. Господ не би позволил злото да постигне крайната си цел, затова на земята има изпратени воини на светлината, които ще помогнат да се възстановят мирът, хармонията и балансът по цялата земя.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Julia Stoqnova 09-02-2020 11:33
Благодаря Ширинан,за неуморният ти просветителски труд,без твоите усилия,ние твоите последователи губиме пътя и вярата ,че живота ще се промени към по-добро за Човеците!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови