Изграждане на полезни навици по пътя на промяната

ПОЛЕЗНИ НАВИЦИ

Разходки сред природата: Винаги, когато имате възможност, търсете връзката с природата. Колкото по-близко сте до нея, толкова повече тя ще ви подпомага в процесите на освобождение и изцеление. Не забравяйте, че всички ние сме част от нея и колкото по-често се връщаме към нея, толкова повече ще преоткриваме себе си. Съветвам ви, ако сте сигурни, че мястото, на което се разхождате, няма отровни змии, събуйте се боси, за да се свържете пълноценно с майката земя. Тя знае как да се погрижи за вас. Нужно е само да се оставите в нейните прегръдки, да ви обгърне със своята любов.

Слушане на музика, която ви хармонизира и балансира: Всичко във вселената е светлина, музика и математика. Това са трите основни инструмента, които могат да обрисуват всичко случващо се във вселената. Ние самите сме изградени от тях, затова е важно как си служим с тях. Най-често на земята се злоупотребява със слушането на музика, която генерира нискочестотни вибрации. Старайте се там, където се намирате, до вас да достига музика, която ви помага да се хармонизирате и балансирате, нека тя провокира у вас изцяло положителни емоции, защото музиката, която слушате, попива във вас както водата попива в гъба. Така тя става част от вас самите. Музиката носи сила голяма, която ако използвате, може много да ви подпомага по пътя към новото.

Един ден хората ще се научат да чуват музиката не само с ушите си, а и с всяка своя клетка. Имах щастието веднъж да ми бъде показано това умение, като го преживях лично. Чувството е толкова вълнуващо, че въпреки, че минаха вече три години от тогава, все още при мисълта, какво преживях, целият се изпълвам с енергия и жизнерадост, така, сякаш съм срещнал любовта на живота ми.

Излагайте се на слънчева светлина: Напоследък все по-често чувам колко било вредно да се излагаш на пряка слънчева светлина, защото това водело до рак на кожата. Едно пречистено тяло не е в състояние да заболее от рак. Ракът се получава едва тогава, когато тялото е силно замърсено и се е капсуловало до такава степен, че не е в състояние да усвои лъчите на слънцето. Ние самите сме изградени от светлина и се нуждаем от нея, за да поддържаме хармонията и баланса вътре в себе си.

Старайте се да се движите колкото се може повече: Със сегашния си начин на живот хората водят все по- застоял живот. От своя страна това води до много негативни последици. Мускулите и сухожилията атрофират, кръвообращението се забавя, циркулацията на кръв не се осъществява пълноценно. Обмяната на веществата се нарушава, което оказва влияние върху цялото ни физическо тяло. Ние сме създадени да се движим. Ако не го правим, тогава нарушаваме цялостното функциониране, както на физическото тяло, така и на енергийните ни тела. Постарайте се да отделяте време за по-динамично движение, което да раздвижи вашето кръвообръщение. Това ще ви помага много да се освобождавате от енергийни блокажи.

Каквото и да правите, правете го с любов: Най-голямата сила, с която се служи човешката душа, е любовта. Тя е основна и най-важна градивна частица на всяко творене. Без нея нищо не би било такова, каквото го познаваме. Колкото повече любов влагате в делата си, толкова по-съвършени и изящни ще са те. Затова е много важно да се научите каквото и да правите, да го правите не защото трябва да го направите, а да го правите с желание и любов. Успеете ли да постигнете това ниво на осъзнаване, да влагате любовта си във всичко и навсякъде, тогава пред вас много врати ще се отворят, които ще ви дадат възможност да проявите своята любов в нейния пълен потенциал. Сами от себе си ще се изненадвате на какво сте способни, когато си служите със силата на любовта.

Има още много други полезни навици, които можете да си създадете по пътя на промяната. Важното е те да ви зареждат с енергия, да ви помагат да се освобождавате от старото и ненужното. Колкото по-богат е вашият арсенал от полезни навици, толкова повече те ще ви подпомагат. Не ги омаловажавайте, защото тяхната сила се корени в многобройните повторения, които правим, когато станат част от живота ни. Ако не се сещате за още нещо, не се притеснявайте. Тези са предостатъчни, стига с желание и любов към тях да подходите и част от своя живот да направите.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови