Когато не разбираш нещо го отричаш

Това е навик, който е нужно да изкорените от себе си, ако искате да вървите свободно по пътя на промяната. Всеки тръгнал по този път ще се сблъска с много грешни разбирания и вярвания, които обществото му е наложило, за да ограничи неговата сила. Ако ние не се освободим от този лош навик, да робуваме на собствените си рамки и ограничения, тогава можете да бъдете сигурни, че този навик непрестанно ще ви саботира по пътя на промяната и ще ви пречи да вървите свободно по него.

От много погрешни разбирания, навици и вярвания има да се освобождават хората. Злото добре се е постарало да заблуди хората, като постави неговото съзнание в рамки, за да не е в състояние то да разгърне своя Божествен потенциал, който всеки един от нас носи вътре в себе си. Колкото повече напредвате по пътя на промяната, толкова повече ще осъзнавате в какъв свят на заблуди живеем и че нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Нужно е да се научите да търсите по-дълбок смисъл в живота, защото зад привидното винаги се крие нещо повече, което е нужно вие сами да откриете.

С всяка следваща година промените, които предстоят да се случват на земята ще се увеличават все повече и повече. Те целят да помогнат на хората да се отърсят от всички остарели разбирания и вярвания. Толкова бързо ще се случва всичко, че ще е като галопиращ кон на състезание. Затова е нужно още в самото начало на своя път да се освободите от този лош навик да отричате новото, което към вас идва, защото рискувате това да забави вашия вървеж по пътя към новото, което ви достига.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови