Прочистващ сеанс преди лягане

Изградете си навик вечер преди лягане да си правите енергиен сеанс за прочистване и освобождение от всичко негативно, което сте поели през деня. Това особено много ще ви подпомага в тежките дни, когато сте се сблъскали с много напрежение и негативна енергия. Не е нужно да правите сложни практики, защото в края на деня съзнанието вече е изморено и му е трудно да се концентрира. Просто положете лявата си ръка върху гърдите, а дясната ръка поставете в областта на пъпа и изкажете намерението:

"Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов да потече през мен, обливайки ме целия от главата до петите със светлина и любов. Нека любовта прегори и освободи всичко старо и ненужно, разтваряйки го в бялата светлина на Светия Дух. Така да бъде. Амин"

Останете в това състояние 10-15 минути, колкото сметнете, че можете да издържите преди да заспите. Когато развиете своята сензитивност и се научите да усещате осезаемо енергията, която протича през вас, ще ви е много лесно да разбирате кога сеансът е приключил. Дотогава бъдете спокойни, че вашият духовен екип и Висш Аз знаят много добре какво да правят.

Преди да заспите може да изкажете още едно намерение. С него ще си подсигурите огромна подкрепа в лицето на земята и вселена, като постепенно засилвате своята връзка с тях.:

"Нека връзката между земята и вселената се възстанови, като протече свободно през мен и нека през цялата нощ към мен тече такъв вид енергия, от която имам най-голяма нужда, помагайки ми да се освободя от всичко старо и ненужно, правейки път на новото да се прояви в живота и в делата ми. Така да бъде. Амин"

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#4 Yordanka Aleksieva 14-03-2021 07:45
С удоволствие, приемам всичко ново.
#3 Петя Нофел 06-06-2016 22:12
С възторг приемам всякакви техники за промяна
#2 Sevgin 08-05-2016 23:30
Zdravei iskam da pitam tozi energien seans kolko vreme trqbva da go pravq.blagodarq sevgin
#1 Галина Петрова 10-04-2016 20:53
:oops: Още нещо ново за мен

You have no rights to post comments