Прочистващ сеанс преди лягане

  Изградете си навик вечер преди лягане да си правите енергиен сеанс за прочистване и освобождение от всичко негативно, което сте поели през деня. Това особено много ще ви подпомага в тежките дни, когато сте се сблъскали с много напрежение и негативна енергия. Не е нужно да правите сложни практики, защото в края на деня съзнанието вече е изморено и му е трудно да се концентрира. Просто положете лявата си ръка върху гърдите, а дясната ръка поставете в областта на пъпа и изкажете намерението:

  "Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов да потече през мен, обливайки ме целия от главата до петите със светлина и любов. Нека любовта прегори и освободи всичко старо и ненужно, разтваряйки го в бялата светлина на Светия Дух. Така да бъде. Амин"

  Останете в това състояние 10-15 минути, колкото сметнете, че можете да издържите преди да заспите. Когато развиете своята сензитивност и се научите да усещате осезаемо енергията, която протича през вас, ще ви е много лесно да разбирате кога сеансът е приключил. Дотогава бъдете спокойни, че вашият духовен екип и Висш Аз знаят много добре какво да правят.

  Преди да заспите може да изкажете още едно намерение. С него ще си подсигурите огромна подкрепа в лицето на земята и вселена, като постепенно засилвате своята връзка с тях.:

  "Нека връзката между земята и вселената се възстанови, като протече свободно през мен и нека през цялата нощ към мен тече такъв вид енергия, от която имам най-голяма нужда, помагайки ми да се освободя от всичко старо и ненужно, правейки път на новото да се прояви в живота и в делата ми. Така да бъде. Амин"

  ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

  • ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

  Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

  Коментари  

  #3 Петя Нофел 06-06-2016 19:12
  С възторг приемам всякакви техники за промяна
  Цитиране
  #2 Sevgin 08-05-2016 20:30
  Zdravei iskam da pitam tozi energien seans kolko vreme trqbva da go pravq.blagodarq sevgin
  Цитиране
  #1 Галина Петрова 10-04-2016 17:53
  :oops: Още нещо ново за мен
  Цитиране

  Добавете коментар


  Защитен код
  Обнови

  Абонирай се

  Запишете се да получавате актуална информация относно семинари, събития и други инициативи...

  Последвай ме във