Трансформиращата сила на огъня

Огънят е физическото проявление на трансформиращата сила. Той показва на физическо ниво как старото и ненужното може да прегори и да се трансформира в светлина и заедно с това да отделя енергия, която е в състояние да вдъхне живот на ново творение. В това се олицетворява силата на огъня и вие можете точно за това да го използвате. Винаги, когато осъзнаете, че притежавате нещо старо и ненужно, можете да го прегорите, като по този начин го трансформирате в светлина, изградена от любов. Независимо дали това е стара дреха, попила много негативна енергия от труден за вас период или това е осъзнат товар, от който целите да се освободите, огънят ще ви помаха винаги, когато имате нужда да се освободите от нещо осъзнато и непотребно.

Когато става дума за материална вещ, вие можете да я изгорите на физическо ниво със следното намерение:

"Нека в огъня да се трансформира цялата негативна енергия, която тази вещ е попила, докато ми е служила вярно по моя път. Така да бъде. Амин"

Заедно с това благодарете и на предмета, който прегаряте, за всички удобства и блага, които ви е осигурил в миналото. Така по-лесно ще се освободите от старото и ще превлечете нови блага, още по-съвършени от предходните, подходящи за новия период, в който навлизате.

На енергийно ниво можете да използвате огъня като символ да прегаряте всичко, от което изпитвате потребност да се освободите. Нека вземем следния пример: Разделили сте се с партньора до вас и в същото време изпитвате необходимост да се освободите от енергийната връзка помежду ви, за да може да се появи нов, по-подходящ човек за партньор в живота ви. За целта си представете на енергийно ниво как сте свързани с невидими за обикновеното око енергийни нишки, които прегарят, когато осъзнато насочите енергия любов към тях с намерение:

"Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов потече през мен и концентрирано прегори енергийните връзки помежду ни с (.....), като по този начин любовта тласне и двама ни да намерим най-подходящите партньори в живота, с които взаимно опора един на друг да си бъдем. Така да бъде. Амин"

Огънят на любовта може да бъде използван за каквото пожелаете. Може да си представите живота като една градина пълна с плевели и изсъхнали дървета. Визуализирайте как старателно почиствате своята градина от боклуци и накрая събирате всичко старо и ненужно на една камара, след което мислено го обгърнете в огъня на любовта, с благодарност за съвместно извървения път.

В своя дом, огънят на физическо ниво може да бъде използван за трансформиране на негативната енергия, която в съвременния свят е навсякъде в изобилие. За целта всеки ден си палете свещ в помещението, което най-често ползвате, с намерение:

"Нека огънят на любовта прегори цялата негативна енергия и я трансформира в светлина и любов, която да възроди хармонията и баланса в нашия дом. Така да бъде. Амин"

Съветът ми към вас е, всеки път, когато прегаряте нещо, независимо дали това е вещ или енергиен товар, да насочвате трансформираната енергия в конкретна посока. Мисловно изказвайте намерение към какво желаете да насочите енергията, която се излъчва от огъня. Ако ви е трудно да дадете конкретна посока на енергията, тогава я насочете към своето сърце и душа. Те най-добре знаят как пълноценно да я използват.

Огромна трансформираща сила се корени в огъня, която превръща старото и ненужното в енергия, която може да послужи за съграждането на нещо ново, още по-съвършено от предходното. Не пренебрегвайте огъня, постепенно свиквайте с него да си служите, защото той е един от основните инструменти, който ще ви помага да се освобождавате от всички остарели модели, слабости и нечистотии, които осъзнато откривате в себе си. И помнете, винаги, когато си служите с него, му благодарете за помощта, защото той също има съзнание, както всяко друго творение от Бог.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови