Скритата сила на вятъра

В този откъс от книгата ще поговорим за силата на вятъра. Захранването на енергийните тела с енергията на въздуха става като се свържете с него на енергийно ниво. За целта е нужно да изградите енергийна връзка с въздуха. Колкото по-осъзнато търсите енергийна подкрепа от него, толкова по-силна ще става връзката помежду ви. Тя ще ви подпомага, дори когато неосъзнато търсите неговата подкрепа. За да ви дам нагледен пример как да изградите енергийна връзка с въздуха нека вземем за пример вятъра, който е концентриран въздух насочен в определена посока.

Вятърът има огромен енергиен заряд. Всеки път, когато застанете на пътя на вятъра, вие се потапяте в този енергиен заряд, но за да се възползвате пълноценно от неговата енергия е нужно мислено да се свържете с него и да изкажете намерение с какво желаете той да ви подпомогне. Изградете си навика да разговаряте с него, когато пътищата ви се пресекат. Тогава го помолете като приятел да ви зареди с енергия любов и да ви разтовари от всичко старо и ненужно. Можете да се подпомагате и с визуализация, която да илюстрира желанието ви.

"Когато искате да се захраните с енергията на вятъра си представете как той свети в седемте цвята на дъгата. Представете си как се намирате на пътя на вятъра и тази енергийна вълна ви облива целите, от глава до петите и по този начин ви изпълва със светлина и любов. Докато наблюдавате тази картина се опитайте да усетите енергията със сетивата си. През цялото време благодарете на вятъра за енергията, с която ви изпълва. Накрая вижте как вятърът е засилил вашето сияние, светейки като ярко слънце и вие, изпълнени с енергия, сте готови да продължите с ежедневните си дела."

Тази лесна, но много ефективна практика, можете да практикувате по всяко време, винаги, когато усетите импулс и най-вече, когато пътищата ви с вятъра се слеят в едно.

"Когато искате да се разтоварите от напрежението във вас с помощта на вятъра, е нужно да си представите как той отвява всички полепнали по вас паяжини, бодли, прахоляк и боклуци. Представете си напрежението и товарите, които носите със себе си под формата на различен ненужен багаж, който в този момент съзнанието ви обрисува. Нека всеки сам илюстрира в съзнанието си това, което го измъчва. Помолете вятъра да ви освободи от него. За да илюстрирам примера, си представете един човек, който носи през целия си живот тежък товар със себе си, който го е оковал във вериги и не му дава мира. Заставайки на пътя на вятъра човекът изказва намерение, енергията на вятъра да го освободи от всичко старо и ненужно. Представете си как вятърът постепенно разхлабва халките на веригата, докато накрая не ги разкъса и освободи човека от тях, отвявайки ги надалече от него."

Това е само един пример, който може да бъде заменен с конкретна ситуация във вашия живот. Нужно е само да се научите да използвате осъзнато и целенасочено енергията на вятъра. Колкото по-често го правите, толкова по-силна връзка ще изграждате с въздуха. Ако времето не позволява да седите на открито сред вятъра, не се притеснявайте, можете да прилагате практиката на закрито и спокойно за вас място. Може физическото ви тяло да не е в досег с въздушния поток, но енергийните ви тела излизат извън пределите на закритото помещение и така те взаимно си взаимодействат. По този начин ще развиете по-силна сензивитност към своите енергийни тела и това ще ви помогне по-лесно да ги усещате и съответно с тях да си служите, защото те оказват също толкова важно и значимо влияние в живота ни, колкото и физическото ни тяло.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови