Изтъняването на озоновия слой ще промени живота на хората

Всеизвестен факт е, че озоновият слой изтънява с тревожно бързи темпове, поради прекомерното производство на хлор и бром, което човечеството генерира в огромни количества със съвременния си начин на живот. Земята постоянно дава сигнали, че е нарушен нейният екологичен баланс, като се опитва да се прочисти благодарение на своите природни способи на урагани, проливни дъждове, земетресения и т.н. Някои учени и еколози се осмелиха и излязоха със становище, че ако тази тенденция не се промени, до дванадесет години земята я очакват много катаклизми, които ще се задействат от изтънелия озонов слой. 

Както хората заболяват, когато са силно замърсени, така и планетата земя като жив организъм има свои механизми подобни на нашите заболявания, които целят да ни разтърсят из основи, за да можем да се освободи от прекомерната замърсеност. Засега процесите на прочистване все още са слаби и човечеството не им обръща особено внимание. То е като настинката, хората я приемат за даденост и не им обръщат особено внимание, но когато тази настинка прерасне в сериозно заболяване едва тогава започват да търсят изцеление. Всеки път, когато стане някое голямо земетресение или наводнение, което взема със себе си много жертви, хората си задават въпроса, защо им се случва всичко това, но все още не си дават сметка за истинската причина. Причината е, че земята се опитва да се освободи от многобройните замърсявания, с които ние я замърсяваме не само на физическо, а и на енергийно ниво.

Изтъняването на озоновия слой е едно от най-опасните последици от човешката намеса и в същото време ще стане основна причина за голямата промяна, която предстои. Озонът оказва огромно влияние върху всички живи същества на земята, като ги предпазва от ултра виолетовите лъчи на слънцето. Ако той не съществуваше, тогава земята щеше да прилича на една огромна пустиня без никакъв живот по нея. За щастие озоновият слой няма да изчезне напълно, но е всеизвестно от многобройните научни доклади и изследвания, които може свободно да откриете в интернет, че той изтънява с всяка изминала година, поради силната замърсеност на въздуха.

Това изтъняване на озоновия слой ще позволи до земята да достигне по-голямо количество слънчева светлина, която сега учените възприемат като опасна за живота. Смята се, че тези лъчения са в състояние да доведат до рак на кожата и да доведат до смърт. Да, за хора, които са със замърсени тела и нарушен баланс между духовното и материалното, по-голямото количество енергия ще предизвика силен дискомфорт в тях и най-вероятно няма да издържат на това напрежение. Но нека не забравяме, че човечеството се е устремило към нови условия за живот, където ще царуват светлината и любовта.

Колкото и опасно да изглежда това за всичко живо по земята, тези процеси ще доведат и до нещо хубаво. Както винаги досега, всеки по-голям катаклизъм е водил след себе си и положителни резултати. Така и сега това "зло", което човечеството само си причинява, е в състояние колкото да му навреди, толкова и да му помогне. Способностите, които са заложени вътре в нас, се нуждаят от подходящи условия, за да се проявят. Изтънелият озонов слой ще ни помогне много за това.

Хората, които съумеят да прочистят себе си, както на физическо, така и на енергийно ниво, ще се приспособят много лесно към новите условия и ще са в състояние да акумулират и използват в делата си по-силния слънчев заряд, който изтънелият озонов слой ще пропуска през себе си. Тази енергия ще отключи в нашето ДНК закодирана опитност, която да използваме и доразвием в делата си. Много способности предстоят да се разкрият пред съвременното човечеството, които са били използвани от нашите предци и са ни оставили в наследство, закодирани в нашето ДНК. Те не са загубени, те са вътре в нас и чакат подходящите условия, за да се проявят. За да се случи това се нуждаем от повече енергия, а както знаете, нашият основен източник на енергия е слънцето. То оказва огромно влияние в развитието на всяко живо същество. За него ще поговорим по-подробно в следващите глави на книгата.

Истината е, че изтънелият озонов слой ще позволи до Земята да достига по-голямо количество енергия и това ще даде възможност на хората да разгърнат своя потенциал. Нужно да се знае, че заедно с това ще се задвижат и много катаклизми, чрез които земята ще се самопочисти и обнови. Предстои промяна в геомагнитното поле на земята, която ще доведе до разместване на тектоничните плочи. Колкото повече изтънява озоновият слой, толкова повече средната температура на земята се повишава. Това ще доведе до разтапяне на ледници, а това от своя страна ще доведе до много промени, за които не желая да пиша, защото все още хората се страхуват от тях и им е трудно да погледнат на тях като благословия и нещо, което ще помогне живота на земята да стане по-добър и светъл.

Много промени очакват човечеството. За едни те ще са със силата на апокалипсис, но за тези, които са се подготвяли за тях, те ще са със силата на спасението, защото ще им помогнат да заживеят в този нов свят, свят, изграден от светлина и любов, където човек ще може свободно да разгърне своя Божествен потенциал и да доразвие наследството от нашите предци, което е заложено вътре в нас.

Привидно човечеството е на прага на огромна промяна, която ще доведе след себе си много катаклизми, но знайте, че те ще са за доброто на цялото. Не се страхувайте от тях, защото страхът ще ги засили и утежни. Земята има огромна нужда от нашата любов, повече от всякога, която да й помогне тези процеси да протекат по-плавно и безболезнено. Катаклизмите ще помогнат на земята да се прочисти и обнови, и ще даде възможност на тези, които са се готвили за промяната, да имат подходящи условия, в които да продължат развитието си, във вече обновени условия, които ще позволят на духа с пълна сила да се развива и израства.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Георги Петров 03-06-2021 18:10
ЖАЛКО Е, ЧЕ ВТАЗИ СТАТИЯ, ЗА ОЗОНОВИЯТ СЛОЙ, НЕ Е НАПИСАНО НАЙ ВАЖНОТО.

Истъняването на озоновият слой, ще предизвика доста силно увеличаване, на слънчевата радиация. Най вредното увеличение на слънчевата радиация, представляват УВ лъченията. За хората не консумиращи животинска храна, това увеличение на УВ лъчението ще бъде безвредн. За месояднете хора, вредата от увуличените УВ лъчи ще бъде такава, че те не само че няма да могат, да се покажат на Слънце, но ще почнат да остаряват 3 пъти по бързо. Причината за това е че белтъка втелата на месоядните хора е от ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД. Белтъка ворганизма на вегетарианците и веганите е от растителен вид, на който УВ лъчите не вредят.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови