Условията за живот ще се променят много

Човечеството и всичко живо се намира на прага на голяма промяна, която ще промени коренно начина ни на живот. Всичко това е планирано да се случи и имаме помощта на целия духовен свят, който подпомага процесите на промяна да се случват по възможно най-добрия начин. Всяко живо разумно същество в природата, което е осъзнало, че предстои промяна, се подготвя за нея. Дали и как ще се подготви човечеството за тази промяна, е въпрос на личен избор, който всеки сам трябва да направи за себе си.

Условията за живот се променят, това е неизбежно и от нас зависи дали ще се подготвим за новите условия, които ще дадат възможност на душите ни да проявят по пълноценно своя потенциал, който те носят в себе си или ще изберем да се борим с тази промяна, за да запазим старото, което ни е добре познато и намираме сигурност в него. Ако изберете да живеете в стария свят, с всички ограничения в него, тогава тази книга не би ви била от полза, но ако изберете в новото да навлезете и да го преживеете с пълния набор от сетива, които са заложени вътре във вас, още по рождение, тогава тази книга ще ви помогне да се подготвите за всичко това. Но, за да ви бъде тя истински от полза, е нужно да практикувате написаното в нея, а не само като знание да го придобиете и след това да насочите вниманието си към следващата книга от вашия списък.

Всяка крачка по пътя е важна. Много хора все още си мислят, че не е нужно да се подготвят за промяната, но това не е така. Започнете да шлифовате себе си и сами ще усетите колко много ще се променят вашите възприятия за живота. Така осезаемо ще усетите, че без тази вътрешна промяна вие не бихте били могли да заживеете в новото време, което предстои.

Едно от най-важните неща сега за хората е да изкоренят своите слабости и нечистотии, за да не са толкова подвластни, колкото сега, на външните фактори, които непрестанно обострят техните слабости. Когато това се случи, вие ще имате много по-голям контрол над своята енергия и енергията на заобикалящия ви свят, а това е особено важно, за да сте в състояние да се научите да бъдете добри творци на собствената си реалност.

Никога не забравяйте, че Бог живее вътре във вас и чрез вас. Колкото по-често си спомняте за това, толкова по-лесно ще ви е да осъзнавате, че животът ви се контролира не от някой друг, а от самите вас и от умението ви да си служите с Божията любов.

Тепърва хората предстои да преоткрият на какво са способни, когато в единение с дух, душа и тяло в едно заедно заживеят. Огромна сила се корени във всеки един човек. Новите условия за живот ще дадат възможност тази сила да се прояви реално в делата им. Досега това се е случвало много по-трудно, защото условията на живот не предразполагат разгръщането на Божествения потенциал вътре в нас, но това скоро ще се промени и тези, които изберат в новото да навлязат, ще имат щастието да го преживеят лично.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Ангел Иванов 22-06-2021 22:37

You have no rights to post comments