Идват години, в които условията ще ни провокират да развием своя потенциал

Ние всички носим Божествения потенциал в себе си и го проявяваме в делата си до степен, в която сме в състояние да управляваме океана от енергия, в който сме потопени. Колкото по-добри ставаме в умението да си служим с енергията, толкова по-добри творци ще ставаме. Това е пътят на всяка една душа създадена от Бог, да еволюира и да усъвършенства все повече своите творения, а Бог твори именно чрез всички нас. Той е гласчето, което нашепва на всеки един какво е нужно да направи, за да твори по Божията воля.

Когато възстановите умението да пътувате из вселената ще се изненадате на какво са способни духовните енергийни същности, които са напреднали в умението да си служат с енергията. Нашите души също като тях имат потенциала да го правят. Всъщност някои от душите в нашата общност вече го правят, но това са душите, които отдавна са прекъснали своя цикъл на прераждане на земята. Нашето общество също е населявано от стари и мъдри души, които смайват останалите общества с постиженията, които постигат. На фона на останалите общества, ние сме сравнително млади духовни енергийни същности, които тепърва прохождат и се учат да си служат с енергията.

Все още се учим как да не злоупотребяваме с енергията, която носим в себе си и как да не допускаме злонамерените същности да се възползват от нея. Учим се и бих казал, че успешно напредваме в своето развитие. Новото време, което предстои, ще даде възможност на душите да проявят своята натрупана опитност, защото сегашните условия на живот на земята действат като похлупак за уменията на хората, защото душите са лишени от енергията на вселената, която някога свободно е течала към нас. Без тази енергия сме лишени от възможността да проявим своя пълен потенциал, защото както вече знаете, всяка способност изисква енергия, за да се прояви, без нея тя остава заключена в нас, чакайки подходящите условия един ден да се прояви.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Мариета Мухтарова 16-12-2022 07:05
Интересува ме, темата
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови