Земята има нужда от любов

 

Земята също като хората се нуждае от любов. Съвременните хора са загубили връзката с майката земя и всичко, което олицетворява тя, не толкова защото на материално ниво са се отдалечили от нея, а защото са прекъснали духовната връзка с нея. Не е нужно да заживеете като първобитните хора в гората и пещерите, за да възстановите своята връзка с нея. Да, колкото по-близко на материално ниво сте до нея, толкова по-лесно ще ви е да възстановите своята духовна връзка с нея, но това не е задължително и единствено условие. Истината е, че природата е навсякъде около нас. Колкото и да се опитваме да избягаме от нея, не можем. Нужно е да се научим да я ценим, уважаваме, да сме благодарни за всичко, което тя прави за нас, защото без нея ние не бихме могли да се развиваме.

Всяко растение, всяко животно, всяка капка дъжд, всеки свеж полъх и глътка чист въздух са даровете, с които ежедневно майката земя ни отрупва. От нас се изисква да започнем да им обръщаме внимание и осъзнато и целенасочено да им благодарим. По този начин всеки един ще започне постепенно да възстановява своята връзка с майката земя, а тя от своя страна ще е в състояние да ви подпомага все повече и повече, защото колкото по-силна енергийна връзка изграждате с нея, толкова по-голямо количество енергия ще е в състояние да протича през нея. Процесите са двустранни. Както вие подпомагате все повече земята, така и тя за вас същото ще прави.

Помнете, че колкото по-голямо количество енергия любов осъзнато и целенасочено насочвате към майката земя и нейните стихии, толкова по-здрава и силна връзка ще изграждате помежду си. Бъдете благодарни и ценете това което имате, защото ако не го направите, рискувате да загубите и малкото, което имате. Майката земя има нужда от вашата любов, както и ние от нейната. Нека взаимно един на друг във вечен съюз на светлината и любовта се обединим и сътворим един по-добър свят за живеене, свят, в който всяко живо същество е обляно в светлина и любов, което му дава тласък да разгърне целия потенциал, който носи в себе си.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments