За привързаността

Знайте, че привързаността, към каквото и да е, не ви помага в дългосрочен план. С всяка изминала година събитийността ще ви тласка към много промени и за вас ще е много важно да се научите да се освобождавате от старото и да се устремявате към новото. Ако вие сте превързани към старото, това ще затрудни много неговото освобождение.

Не е лесно човек да не се превързва към нещата, които обича, но се научете да бъдете готови да се разделите с това, което обичате, защото често по пътя и това ще се случва. Не си мислете, че по този начин сте се провалили и така вселената ви наказва. Напротив, тя ви отнема това, което обичате, за да ви даде нещо ново, което с още по-голяма сила ще обичате. Новото ще отговаря на вашето моментно вибрационно състояние.

Колкото повече напредвате в своето развитие, толкова повече и вашият мироглед и разбирания за живота ще се променят. Нормално е това да доведе до много промени и на физическо ниво, за да отговарят на вашето моментно състояние. С напредване на развитието ви и те с времето ще си отиват и ще правят път на нови, още по съвършени от предходните да се явят в живота ви, с цел да ви подпомагат по възможно най-добрия за вас начин.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 ,Алекс 17-05-2022 17:02
Ами ако привързаността е към човек? Човек който е дошъл в живота ти,помогнал ти е с нещо и сте станали приятели? Тогава какво правим?
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови