В близко бъдеще няма да има място за негативни хора

Без повече негативни хора! Сега хората са в състояние да пропускат много по-малко количество енергия през себе си, отколкото техният потенциал позволява да го правят. Въпреки това, когато те използват системно енергията, която протича през тях с негативен знак, те са в състояние да си навредят дотолкова, че да заболеят от нелечима за традиционната медицина болест. Знаете, че нелечими болести не съществуват. Има нарушаване на баланса. Ако знаете как да го възстановите, болестта сама ще си отиде.

Колкото повече напредва времето, толкова повече енергията, която тече към земята, се засилва. Това неминуемо ще оказва влияние върху хората и начина, по който те използват енергията. Ако вие все още не сте изкоренили този навик, да насочвате своето внимание към негативното, тогава ще сте в състояние с още по-голяма сила да го привличате и реализирате в живота си.

Ще настане време, когато хората ще са в състояние да пропускат толкова голямо количество енергия през себе си, че ще творят собствената си реалност с много бързи темпове. Ако вие продължавате да насочвате вниманието си към негативното, тогава сами ще се оградите много бързо с всички свои страхове, а те ще ви поставят пред много сериозни изпитания. Затова е нужно да изкорените час по-скоро този свой навик, ако все още не сте го направили, защото с негова помощ можете много да усложните живота си.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#2 Николай Ралчев 29-01-2023 22:30
Николай Петков Ралчев се казвам и живея в Тутракан на ул.Панайот Хитов 5.Не само съдиите от Тутракан са негативни,проку рорите също,полицаите също! Аз останах полов инвалид.Трагеди я голяма държава няма!
Цитиране
#1 Надя Драганчева 23-11-2022 01:16
Съдиите от Тутракан са всичките негативни,особе но негативен и токсичен е съдията Георги Георгиев,който е от Силистра.Даже е председател на РС-Тутракан.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови