Хранете се осъзнато и с благодарност

Храната заслужава нашата благодарност, докато се храним осъзнато с нея. Много голям проблем е това, че хората се научиха да се хранят докато гледат телевизия. Това пречи много на осъзнатото приемане на храна. Особено вечер, когато хората се хранят, докато гледат новините, те допускат да се облъчват с много негативна енергия, защото в днешно време по-голямата част от новините са отрицателно настроени, като насочват вниманието на хората все към негативното.

Признавам си, че и на мен ми е трудно да изкореня изцяло този навик от своето ежедневие, но от опит мога да ви кажа, че когато се храня на спокойствие, без нищо друго да ме смущава, съм в състояние да се нахраня с много по-малко количество храна. Това е така, защото съзнанието ни е настроено изцяло към храната. По този начин то е в състояние да извлече максимално количество енергия от нея. Когато сме концентрирани, докато се храним, ние дъвчем храната по-добре и така подпомагаме храносмилането. Когато ми се гледа нещо, докато се храня, си пускам нещо позитивно, което провокира позитивни чувства в мен.

Винаги, когато ядете плодове, ядки, зеленчуци и всичко друго, което произлиза от майката земя, можете да се заредите с енергия. По този начин енергията, с помощта на храната, лесно ще бъде усвоена от вашето тяло. Поставете ръцете си върху храната на не повече от двадесет сантиметра разстояние. Задръжте ги така, колкото време усетите за необходимо. Също така е добре погледът ви да бъде насочен към храната и изкажете следното намерение:

“Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов да протече през мен и се влее в кристалната структура на храната. Нека любовта трансформира цялата негативна енергия попила в нея в живителна енергия любов, прочиствайки я както на физическо, така и на енергийно ниво. Благодаря ти Господи за високоенергийната храна, с която изхранваш тялото и душата ми, давайки ми сили напред по пътя да вървя. Благодаря ти, майко земя за любовта, с която си отгледала храната на моята трапеза. Благодаря от сърце и душа, Амин.”

Представете си как храната започва да излъчва ярко сияние около себе си от енергията, която е попила в себе си. Докато се храните, излъчвайте силна вяра, че приемате най-подходящата за вас храна, която задоволява всички ваши енергийни нужди.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments