Правете си енергиен душ докато се къпете

Енергиен душ: Редовно се грижим за чистотата на своето физическо тяло, но отделяме ли достатъчно време, за да прочистим и своите енергийни тела? Освен чрез физическото тяло хората са в непрестанна взаимовръзка благодарение на финните тела, които ни заобикалят. В повечето случаи те имат много по-голяма нужда да бъдат прочистени, отколкото самото физическо тяло, защото сме в непрестанен енергиен обмен с всичко, до което се докосваме в ежедневието ни, приемайки основния енергиен заряд чрез енергийните ни тела, като така енергията постепенно достига до физическото ни тяло. Много лесен начин да прочиствате своите финни тела е по време на душ, когато къпете своето физическо тяло. Нужно е това да се прави съзнателно.

"Когато застанете под душа си представете водата обляна в светлина, изградена от седемте цвята на дъгата. Помолете я, както измива физическото ви тяло, така да прочисти и хармонизира енергийните ви тела и да ги зареди с чиста безусловна любов. Докато водата ви облива целите, си представете как тя премахва всички блокажи от вас и постепенно вашето сияние се засилва. Представете си как с всяка изминала секунда енергийните ви центрове се насищат с енергия любов и започват да сияят все по-силно и по-силно."

В началото може да ви е трудно съзнателно, докато се къпете, да използвате помощта на водата, но с времето ще изградите навик, благодарение на който ще правите тази практика с лекота, без да ви коства никакви усилия. Използвайте силата на водата. Тя е огромна и има способността както да ни прочиства и хармонизира, така и да ни зарежда с чиста безусловна любов. Колкото повече работите осъзнато с тази практика, толкова повече промените в живота ви към по-добро ще прииждат, лавинообразно.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#3 ,Христо 20-11-2022 02:40
Умни съвети благодаря
#2 Venka Petrova 23-10-2021 01:41
Благодаря слънчице за безценните напътствия които ни подаряваш.Нека всеки миг от живота ти да е благословен и благодатен.
#1 Теодорина Апостолова 27-05-2019 19:11
Благодаря за ценната информация!

You have no rights to post comments