Всички заедно творим реалността, в която живеем

Хората имат способността да творят без ограничения. За да разберете напълно важността на това, да промените себе си, е нужно да осъзнаете, че вие сте творци, както на собствената си реалност, така и на колективната реалност, в която всички ние заедно живеем. Да, ние взаимно творим света, в който живеем, такъв, какъвто го познаваме. Огледайте се добре и вижте света около себе си. Ако в него има нещо, което не ви харесва, то е защото в нас нещо не е както трябва и от нас се изисква да го открием и шлифоваме, за да сме в състояние по този начин да променим и света, в който живеем.

Като проводници на Божията любов и светлина, ние сме дарени със способността да си служим с енергията, която протича през нас, благодарение на която творим осъзнато или не реалността, в която живеем. Всички наши мисли, емоции, чувства и навици, които сме изградили в ежедневието си, са част от инструментите, с които насочваме тази енергия, като по този начин си служим с нея.

Първото нещо, което можете да направите, е да започнете да се самонаблюдавате и ако забележите, че имате навика в определени ситуации да използвате енергията с отрицателен знак, тогава се постарайте да не го правите повече, като замените този свой навик с неговата противоположност. За пример нека вземем един от най-широко разпространените навици, които хората правят, дори неосъзнато, това е да търсят слабите места в хората и постоянно да ги захранват с енергия, като ги коментират и обсъждат. Това вреди както на човека, към когото насочвате енергия, така и на вас самите, защото енергията се връща със силата на бумеранг и към вас. Променете този навик, като се научите да откривате доброто в хората. По този начин вие допълнително ще го захранвате с енергия и така то ще става все по-голямо и силно.

Помнете, че вие сте много повече от едно човешко тяло. Във вас е заложена огромна сила, за която носите отговорност, а това, по какъв начин вие ще си служите с тази сила, с която Господ ви е благословил, зависи изцяло и единствено от вас. Всичко е във вашите ръце. Ако искате да промените живота си към по-добро, тогава го направете, не чакайте някой друг да свърши тази работа вместо вас, защото никой друг не е в състояние да извърви вашия път вместо вас.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови