Техника за самоизцеление

С тази техника за самоизцеление може да излекувате всяка своя болежка. Много от вас навярно имат заболявания, от които искат час по-скоро да се освободят. Ще ви споделя моя опит с болежките, който съм натрупал по своя път на развитие. Всяко заболяване винаги е нужно да бъде изцелено първо на енергийно и след това на физическо ниво, за да не се повтори отново. В клетъчната памет е кодиран товарът (причината за заболяването). Когато тя бъде прегорена и разтоварена, тогава тялото само се регенерира, като задейства механизъм на самоизцеление. Това се случва едва тогава, когато клетъчната памет бъде разтоварена на енергийно ниво.

Например, ако страдате от болки в коленете (давам този пример, понеже той е много широко разпространен), за да си помогнете, можете да положите длани върху своите колене и да изкажете следното намерение:

"Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов да потече през мен, свързвайки се със земята и вселената и нека Божията любов, докато протича през мен, се влее концентрирано и целенасочено в моите колене, като прегори всичко старо и ненужно в тях, което затлачва и затормозява моята клетъчна памет. Нека всички стари и ненужни клетки прегорят в огъня на любовта и направят път на нови, съвършени изградени от светлина и любов, възстановявайки хармонията и баланса между дух, душа и тяло. Така да бъде. Амин.

Докато държите ръцете си върху коленете си, си представяйте как бягате, без да изпитвате никакъв дискомфорт в коленете. Усетете се свободни и безгрижни да правите това, за което копнее сърцето ви, без нищо да ви пречи. Това е техника, която можете да прилагате за всеки заболял орган и част от тялото. Колко дълго време ще отнеме процесът на лечение, зависи от вашата способност да пропускате енергия през себе си. Колкото повече напредвате по своя път на развитие, толкова повече ще нараства пропускливостта на енергия през вас и така ще сте в състояние да помагате все по-лесно както на себе си, така и на вашите близки и познати.

Вие всички сте енергийни лечители, които тепърва предстои да преоткривате тази и още много други способности. Колкото повече напредвате по пътя на изцеление и освобождение от старото и ненужното, толкова повече вашето вибрационно излъчване ще нараства по естествен начин. Физическото ви тяло носи в наследство в себе си много механизми, благодарение на които то знае как да си служи с по-висшите енергии, но за да е в състояние да го прави, е нужно постепенно да се пренастрой към тях.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Tanina 19-11-2019 18:38
Здравей. Прочетох само началото на статията. Аз стигнах до този изход сама, в процеса на търсене на себе си, или на автентичното, истинското, аз, което е неподправено, чисто, така, както Бог го е създал.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови