В миналото физическите тела на хората са били съвършени

Откъс от книгата, който напомня на хората, че физическите тела са съвършени и носят в себе си безброй умения. За да се подготвите за новото, което предстои, е нужно да увеличите пропускливостта на енергия през себе си, за да сте в състояние да приемате и излъчвате по-голямото количеството енергиен заряд, който ще цари на земята. За да се случва това е нужно да прочистите както физическото, така и енергийните си тела и заедно с това да разширите своето съзнание. Колкото повече напредвате в прочистването и хармонизирането на физическото и на енергийните тела, толкова повече ще се прояснява и вашето съзнание. Те са силно обвързани и взаимно се подпомагат.

Някога физическите тела на хората са били съвършени, не са се нуждаели от толкова много грижи, които сега хората полагат постоянно, за да ги подържат здрави и жизнени. Имало е време, когато хората не са приемали физическа храна. Тогава телата са черпили енергия от заобикалящия ги свят, а тя е навсякъде около нас в изобилие. Ние непрестанно сме потопени в огромен океан от енергия. Изразът “Във вода газим, а жадни ходим.”, е актуален в случая. Слънцето, водата, земята, вятърът и вселената са неизмерими по количество обем енергия, които са в състояние да презадоволяват енергийните нужни на всички живи същества. Нужно е само да се научим отново как с тях да си служим, защото те много ще ни помагат по пътя на промяната. По-напред в книгата ще поговоря по-подробно за това.

Както на физическо, така и на енергийно ниво, вътре в нас, ние притежаваме многобройни механизми, които са в състояние да подържат това съвършенство. За да се задействат тези механизми те се нуждаят от нашата подкрепа, като им осигурим нужното количество енергия, докато те достигнат състояние отново да са енергийно независими. Един ден и това ще стане, към това сме се устремили, но докато не приключим процеса на освобождение и изцеление те ще имат нужда от нашата подкрепа, за да са в състояние да възстановят хармонията и баланса вътре в нас, с помощта на времето и на Божията любов.

Помнете, че стартирате ли процеса на промяната, вие ще получите огромна помощ в лицето на вашия духовен екип, който е неотлъчно до вас през целия ви живот. Когато вие съзнателно потърсите тяхната помощ, тогава духовните учители, наставници и ангел хранители ще са в състояние да ви помагат много повече, отколкото са го правили досега. Не пренебрегвайте тяхната помощ, защото без тях ние не бихме били в състояние да изпълним планираната от нас план програма за живот.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Маргарита Пенчева 22-05-2019 07:29
V minaloto fiz. tela sa bili savar6eni.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови