Промяната започва отвътре навън

 

Откъс от книгата, който напомня, че промяната започва от вътре на вън. Знаете, че човек притежава седем основни енергийни центъра, които са свързани с многобройни второстепенни и третостепенни енергийни центрове. Това, по какъв начин живеят хората и как се справят с изпитанията, се определя до голяма степен от степента на затлачване на енергините центрове, защото външният живот е проявление на вътрешното състояние на всяко живо същество. Ние творим реалността около себе си с всеки изминал ден, благодарение на вселенския закон, който гласи, че подобното привлича подобното. Каквото носите в себе си, вие, осъзнато или не, го излъчвате и по този начин го привличате в живота си.

Това е причината хората да попадат често в едни и същи сходни ситуации и да не си дават сметка защо едно и също нещо се повтаря отново и отново. Истината е, че те ще продължават да се повтарят, дори с времето ще се задълбочават. Ще е така, докато човекът не осъзнае урока, който учи, благодарение на товара вътре в себе си, който предизвиква тази събитийност. Сами виждате колко е важно енергийните центрове да са прочистени, за да може човек да разгърне своя потенциал. В противен случай повишаващата се енергия, която тече към земята, ще обостря слабите му места и ще прави живота му все по-труден, защото ще се сблъсква все по-често със собствените си страхове и рани.

Всяко прочистване винаги започва от вътре навън. В противен случай, ако се опитаме да променим външната среда, ще е все едно да плуваме срещу течението, защото заобикалящият ни свят е създаден от нашето вътрешно състояние. Дори да съумеете, образно казано, да яхнете вълната, това няма да спре следващите вълни. Ще продължава да ги има, докато не се освободите от блокажите, които ги предизвикват.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови