Катаклизмите се случват за наше добро

Откъс от книгата в който ще поговорим за катаклизмите. Много промени очакват човечеството. За едни те ще са със силата на апокалипсис, но за тези, които са се подготвяли за тях, те ще са със силата на спасението, защото ще им помогнат да заживеят в този нов свят, свят, изграден от светлина и любов, където човек ще може свободно да разгърне своя Божествен потенциал и да доразвие наследството от нашите предци, което е заложено вътре в нас.

Привидно човечеството е на прага на огромна промяна, която ще доведе след себе си много катаклизми, но знайте, че те ще са за доброто на цялото. Не се страхувайте от тях, защото страхът ще ги засили и утежни. Земята има огромна нужда от нашата любов, повече от всякога, която да й помогне тези процеси да протекат по-плавно и безболезнено. Катаклизмите ще помогнат на земята да се прочисти и обнови, и ще даде възможност на тези, които са се готвили за промяната, да имат подходящи условия, в които да продължат развитието си, във вече обновени условия, които ще позволят на духа с пълна сила да се развива и израства.

Не случайно сега на земята има толкова много светли същности въплътили се в човешко тяло, с глобални мисии да помагат на хората да се пробудят за новото, което предстои. Все повече хора се свързват с мен и ми казват, че усещат, че имат мисия да помагат на хората, но все още не знаят как. Това е така, защото тези същности вървят по своя път на изцеление и обновление, който им помага да натрупат опитност, която да използват активно в бъдеще. Всяка лична опитност е безценна и е способна да мотивира и даде тласък за промяна много по-лесно, отколкото празни думи, които не са подплатени с нищо насреща. Затова е много важно тези хора да работят активно със себе си, като по този начин бъдат добър пример за останалите.

Ако усещате със сърцето си, че нещо във вас ви зове да помагате на останалите, ви съветвам първо да се погрижите за себе си. В противен случай, пренебрегнете ли себе си, преди да сте готови да помагате пълноценно, тогава няма да сте в състояние да помагате със същия размах, както бихте го правили, ако сте влезли в своята сила.

Откъс от книгата:ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови