Признаци, че сте атакувани от злонамерена енергийна същност

Сега е време да ви разкажа за моята първа осъзната битка със злонамерена същност, която бе обладала човешко тяло. В самото начало, когато прогледнах и успях да видя всички тези истини в света, в който живея, разбрах, че нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Изпитвах смесени чувства, защото всичко, което осъзнах и видях, ми помогна да си обясня, защо човечеството е подложено непрестанно на толкова много изпитания. В същото време ми ставаше много мъчно, когато срещах хора, на които душите им са похитени и те нямат силата сами да си помогнат. Срещах и хора, при които злото се бе приближило прекалено близо до тях, но те не само, че не го виждаха и осъзнаваха, а дори биха ме помислили за луд, ако споделя истината с тях.

До такава степен хората са свикнали с негативните прояви на злото, че са ги приели за нещо нормално с което е нужно да се научим да живеем. Нали разбирате, кой има интерес да вярвате в това? Когато ние не противодействаме на злото с добро, тогава го оставяме спокойно да съществува в нашето съзнание и чрез нашите действия, мисли, чувства, емоции, вяра и мечти да изпълнява своите желания. Така, когато човек се чувства в мир със себе си и заобикалящия го свят, се чувства щастлив и злото е блокирано, но моментите, в които нещо наруши този вътрешен мир, тогава злото се проявява с пълна сила. Забелязали ли сте как с всяка изминала година злото се старае провокациите, които нарушават нашия вътрешен мир, да стават все повече, за да може да придобива много по-голям контрол над живота на хората. Колкото повече проглеждах и осъзнавах всичко това, толкова по-силно в мен напираше желанието да помагам на изпадналите в нужда.

В един от случаите имах лична причина и мотивация да навляза в осъзната битка със злото, което бе похитило душата на човек и удобно се бе настанило в тялото му и чрез него събираше последователи сред духовните среди. В началото се спирах с оправданието, че това е пътят, който душата е избрала и не е моя работа да се меся в него. Да, но в същото време душата ми непрестанно ме тласкаше да помогна и това чувство се засилваше с всеки изминал ден. От една страна ме спираха напътствията на духовните учения, които ни съветват да се научим да се примиряваме и да приемаме смирено всичко в живота, а от друга страна, душата ми, която изразява Божествения импулс чрез мен, ме провокираше да действам. Дълго време ми бе необходимо да се науча да следвам Бог, който непрестанно ме води с помощта на моята душа. Нека не забравяме, че душите ни са част от цялото и в същото време носят това цяло в себе си като непроявен потенциал.

След като събрах смелост и сили, навлязох в битката (не бях сам), с малкото информация и знания, с които разполагах по това време. Бях удовлетворен, защото знаех, че съм пропуснал през себе си любовта на Бог, която насочих към енергийна същност, която се нуждаеше от помощ. На следващия ден еуфорията бързо отмина, защото получих ответен енергиен удар, с който злото отговори, при това подобаващо. По онова време все още не умеех да се предпазвам, да поемам ударите, да им устоявам и да трансформирам негативната енергия в положителна. Както и всички останали техники и умения, които в последствие станаха част от всяка една битка, в която влизам.

След като злото ме атакува, успях да се държа няколко часа на крака и след това не можех да стана от леглото. Атаката беше много силна и концентрирана. Тялото ми се тресеше и изпитвах много голямо затруднение да дишам. Всеки дъх ми костваше огромни усилия. На моменти ми беше толкова трудно да дишам, че чак изпитвах нужда да се сбогувам с близките си хора, защото имах чувството, че си поемам въздух за последен път. Беше ми нужна около една седмица, да успея да стана от леглото и още една седмица да стъпя на краката си. Ответният удар не ме отказа и продължих, защото всичко това, през което преминавах, ми помагаше да отключа знания и умения, които душата ми е трупала през многобройните животи, когато се е въплъщавала на Земята и се е борила със злото. Използвах новото знание и постепенно ставах все по-умел и устойчив в битките.

Важно е да уточня защо преживях толкова трудно ответния удар на злото. Както вече казах, аз не бях сам, заедно с това използвахме не малко количество кристали и знания, които ми помагаха да мултиплицирам и насоча концентрирано енергията към злото. И в последствие цялата тази енергия рикошира в енергийния щит на злото с обратен (негативен) знак към мен, като беше допълнително подсилена от енергийната същност, която стои зад обладания човек. Битките със злото до голяма степен са стратегически и в началото все още нямах никакъв опит с това. В следващите глави от книгата ще ви разкажа повече по темата.

Сега искам да продължа да ви разказвам за симптомите, които изпитвах по време на атака от зла същност, защото е много важно да се опознаят. Няма как да се превърнеш в добър воин на светлината, ако преди това не се научиш да поемаш удари и да се научиш да се изправяш всеки път, когато те съборят. Силата на всеки воин на светлината идва от умението, независимо колко изтощен е, да намери сили да се изправи и отново да продължи със силна вяра, че любовта на Бог ще го захрани, окрили и даде сили да продължи напред.

Много, ама наистина много падах в битките, които водих. Но всяко падане и ставане ме учеше на нещо ново, което ме шлифоваше и ми помагаше да ставам все по-добър в битките, които провеждах със злото. Колкото повече навлизах в битки, толкова повече опознавах злото. То е много предвидимо, защото почти винаги реагира по един и същ начин в битките. Опознах техниките му, начините чрез които атакува. Научих се да усещам откъде ще дойде ударът, за да съм подготвен за него.

Ще ви разкажа и за други трудни битки, през които съм преминавал, за да опознаете състоянията, през които се преминава. Спомням си една от първите осъзнати битки, която водих с недобронамерена същност, която не бе проявена в материалния свят. Тази битка не я започнах аз, а по-скоро браних доброто в себе си. Тя умело атакуваше моите чувства, мисли и емоции, като ми внушаваше силно безразличие и чувства на апатия, безпомощност, самота и още много други подобни чувства, които целяха да ме откажат да правя това, което бях започнал да правя. Още от самото начало се опитваше да ме спре и през годините ми е внушавано десетки пъти силното желание да сложа край на живота си, защото това е единственият начин да се освободя от силните негативни чувства, които злото в този момент е внушавало в мен. Когато те обгърнат безброй негативни мисли, чувства и емоции, изпитваш много силна апатия, която те провокира да загубиш желание и стимул за живот. Сякаш нищо в този свят не може да провокира положителна емоция в теб и затова е по-добре да го напуснеш. Тези състояния ги преодолявах със силната си вяра в Бог и в пътя, по който вървя.

Злото много умело си служи с чувствата на разочарование, особено когато си направил нещо добро, което цели да помогне на много хора, а в същото време те не го оценяват. Веднага се възползва от това чувство и го подсилва, като се стреми да те убеди, че тези хора не заслужават помощта ти и е много по-добре да се откажеш. Също така, използва най-близките ти хора, като провокатори, да насочат негативна енергия към теб. Така хората, които са опора в живота ти, в следващия миг се превръщат в хора, които не осъзнавайки защо, се държат с теб така, сякаш си им враг.

През още много изпитания преминах, докато навлизах в битки със злото. Най-големите изпитания бяха със самия себе си и с това, да успея да овладея своите собствени слабости. Когато това се случи, битките преминаха на коренно различно ниво. Не е лек пътят на всеки воин на светлината, защото живеем във времена, когато злото е придобило голяма сила от енергията на толкова много непробудени хора. Не ви спестявам нищо от този път, защото всеки сам за себе си е нужно да прецени, дали се чувства готов в осъзната битка да навлезе или се нуждае от още време, за да се подготви за нея.

Когато злото насочи концентрирано своята негативна енергия към някой човек, тогава тя започва да търси пукнатини в неговото енергийно поле, за да се вкорени в него. Тези пукнатини (несъвършенства) са нашите товари, слабости и негативни отпечатъци, които носим със себе си, докато не съумеем да ги изцелим. По този начин злото цели да пусне своите корени в жертвата, която си е набелязала и така постепенно започва да изгражда енергийна връзка с него, благодарение на която го достига все по-лесно и по този начин го захранва със своята негативна енергия. Тази енергия се влива в слабостите на атакувания от зла същност и тя се обостря с всеки изминал ден.

Самонаблюдавайте се, вашите слабости са и ваш барометър, който може да ви покаже дали някоя недобронамерена същност има интерес към вас. Важно е да знаете, че слабостите, които носят хората, се обострят и по други причини. Едни от тези причини могат да бъдат магнитни бури, слънчеви изригвания, посещения на силно енергийни места, провокации и други. Общото между тях е, че тяхното въздействие върху вашите слабости не продължава повече от няколко дни, до седмица, докато когато злото целенасочено насочва своята енергия към тях, тогава тяхното обострено състояние е много по-продължително.

Всичко това има за цел да ви изтощи и обезсили, за да може в този момент, когато се чувствате най-слаби, злото да атакува с пълна сила, с цел да обладае своята жертва. За щастие, това не е толкова лесно за постигане, защото колкото и заслепени да са сега хората, те са закриляни от светли енергийни същности, които служат на Бог и са призвани с любовта си да закрилят душите, които все още не са напреднали по своя път на развитие, за да бъдат изцяло самостоятелни по него. Но въпреки тяхната закрила и енергийна подкрепа, злото е лукаво и понякога успява да оплете до такава степен в своите мрежи жертвите си, че те да не са в състояние да се освободят от тях.

Сега обладаните хора са добре прикрити. Срещал съм обладани хора, които злото, което се е вкоренило в тях, играе толкова умело играта на светла и любяща душа, че ако не го виждаш и усещаш със сетивата си, е наистина невъзможно да се разпознае само по действията му. Съществуват злонамерени енергийни същности, които са първосигнални и техните действия са лесни за предвиждане и разпознаване, но също така съм срещал и злонамерени енергийни същности, които имат много силно развит интелект, който умело използват в делата си, за да прикрият истинския замисъл на действията си.

Това, което моята душа ми е споделяла за обладаните хора, които злото използва, за да привлича последователи към себе си и да ги оплита в своите мрежи е, че ще дойде момент, в който техните последователи ще нараснат толкова много, че опиянени от силата, с която ги зареждат, ще повярват, че вече светлите същности не са в състояние да ги спрат и ще разкрият истинските си лица. Тогава маските ще паднат и злото ще спре да извършва действията си прикрито, а ще ги прави пред очите на всички хора. Това също ще се прави, с цел да ги държи в постоянен страх.

Но злото, както винаги, не вижда по-далече “от носа си” и не осъзнава какви мащабни действия са предприели служителите на светлината. В момента на Земята е пълно с души, които имат богат опит със злото. Една от причините да напиша тази книга е, защото целя да им помогна да се пробудят и да осъзнаят защо да слезли на Земята. Когато един воин на светлината чуе да се говори за злото, той не се страхува от него, а точно обратното. Усеща прилив на енергия, който се заражда от всички знания и умения, които носи в себе си, свързани със злото.

 

Откъс от книгата:БИТКАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Красимира Георгиева 29-06-2022 17:54
Какво описва книгата? Само симптоми на същността и на обладаността или и как да се предпазим, воюваме и победим.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови