Доброволно обладаване

Съществуват много похвати злото да достигне до енергията на една душа, един от тях е като ги предразположи сами да разтворят сърцата си. Става дума за осъзнато и доброволно позволяване на злонамерена енергийна същност да вземе контрол над съзнанието на човека. Разбира се, той не знае, че допуска зло в себе си, защото то е добре прикрито зад воала на бялата мантия, с която се е покрило и цели да се представи за добро.

Може би вече се питате как се случва това? Сега ще ви разкажа. На Земята е пълно с псевдо-духовни учения, които са преподавани и писани от същности, които или са били обладани от зло, или са били силно манипулирани от него. В днешно време, с помощта на интернет и новите технологии, тези учения се разпространяват лесно и придобиват все по-голяма популярност сред обърканите души, които се чувстват загубени и изморени от тежките изпитания, които са ги сполетели в живота.

Най-често, в клопката на тези учения попадат именно хората, които са силно изтощени и изтормозени от живота, и търсят за какво да се хванат, за да продължат напред. Това, с което ги привличат тези учения, е обещанието, че ще получат външна помощ за проблемите им, които ще се решат с лекота. Нужно е само да се помолят на определени имена, зад които стоят същности, които се представят за служители на светлината и те веднага ще се отзоват, с готовност да помогнат. Когато си изтощен и не ти достигат сили, сам да се изправиш пред своите рани и слабости, тогава идеята, че някой друг ще го направи вместо теб, звучи много примамлива.

Разберете ме правилно, не казвам, че не съществуват безброй много души, които във всеки един момент са готови да се притекат на помощ. Те го правят и сега, дори без да сме ги молили за това, но на Земята също така има разпространени учения, в които са назовани имена, зад които не стоят такива светли същества. Тези имена набират популярност и се разпространяват сред духовните среди. Хората започват да им се молят и да ги призовават в живота си. Дори наскоро попаднах на една такава молитва към такова същество, в която едно изречение провокира усмивка в мен, защото бе ярък пример за това, което в момента ви описвам. Ще цитирам изречението по памет: Започваше с някакво име, което не си спомням и след него продължаваше със следните думи: “...Давам пълна власт над живота и себе си, за да може ти да навлезеш в него на всички нива и да го изцелиш“.

Да, за един буден човек това звучи съмнително, но знаете ли колко много хора, изпаднали в затруднение има, които са готови като удавници за сламка да се хванат за всяко обещание, което им създава очакването, че проблемите им ще се разрешат. По този тих и незабележим начин злото нахлува в живота на човека и измества душата му, като взема постепенно контрол над съзнанието му. Тук процесът става по-бавно, отколкото при първия пример за обладаване, който споделих с вас, но по абсолютно същия начин злото придобива пълен контрол над съзнанието и всички инструменти, с които управлява енергията.

Важно е да се знае, че когато една душа бъде похитена от зло и то се възползва от тялото му, като го обладае, тогава душата е толкова отслабена и изтощена, че почти не пропуска енергията на цялото през себе си. По тази причина злото има нужда от енергийни донори, които да го захранват с енергия. Затова злото изгражда стратегия, с която да привлече повече енергия към себе си. Начините са много, наистина много, защото с развитието на интернет, телевизията, медиите се отвориха безброй възможности, от които злото умело се възползва. В някоя от следващите глави ще пиша по-подробно за това, как го прави.

 

Откъс от книгата:БИТКАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Stela Slavova 11-01-2023 23:37
Поръчвам книгата.

You have no rights to post comments