Заедно можем да направим Света по-добро място за живеене!

Умението да се сливаш в едно цяло със заобикалящата те среда

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 56

Това умение може да направи човек толкова щастлив, че чак с думи да не може да се опише, а също така може и много да го натъжи, когато попадне на място, което помни много мъка и страдание. Тази способност дава възможност на хората да черпят информация от скалите, кристалите, водата, природата и всичко, което носи в себе си живот. Дава възможност на хората да се слеят с всички останали живи същности в едно и да погледнат света през техните очи. Това умение се използва много от индианските племена. Някои от тях пазят знанието за това, как да обединят силите си в едно с всичко, което произлиза от природата. Не е случайно това, че индианците толкова много почитат птиците, животните, скалите, водата, дърветата и като цяло природата във всичките им форми. Те умеят да се сливат с тях и по този начин да черпят енергия, знания и мъдрост.

Умението да лекуваш

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 35

Всичко е изградено от енергия. Когато се появи болест, тя е провокирана от липсата на енергия или наличието на прекалено много отрицателна енергия, която нарушава хармонията и баланса на всички нива и тела. Лечителите, които владеят това умение, са способни да възстановят хармонията и баланса в човека с помощта на енергията, която пропускат през себе си. Понякога лечителите го правят съзнателно, друг път те са водени от по-висша сила, най-често това е духовния екип, с който са в непрестанна връзка. Всеки носи това умение в себе си, защото всеки един човек е излъчвател на енергия, имайки способността да контролира приетата и излъчена енергия, която пропуска през себе си.

Умението да си медиум

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 37

Тази способност дава възможност на човек да погледне в бъдещо възможно събитие. Много е важно да се знае за медиумите, че те не могат да прогнозират на сто процента дадено събитие, това е така, защото живеем в много динамичен свят и всичко във всеки миг се изменя. Медиумите могат да погледнат в една или няколко възможни реалности от безброй такива. Всеки избор, който правим в живота си, ни отвежда в различна реалност от тази, в която бихме се потопили правейки различен избор. Медиумът може да даде насока, но не бива да се осланяте изцяло на чутото от него, защото всяко събитие може да бъде променено със силата на свободния избор. Коя реалност ще превлечем към себе си зависи от всички избори, действия и намерения, с които живеем живота си.

Умението да влияеш на материята

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 37

Сънували ли сте някога как управлявате стихиите, правейки вълни в морето, контролирали сте вятъра, а може би сте предизвиквали и дъжд. Ако сте сънували такива сънища, навярно това са спомени от ваши предишни животи, когато сте умеели всичко това. Местенето на предмети също спада към това умение. Всичко е изградено от енергия, и когато твоята енергия е достатъчно силна, е в състояние да подчини дори материята. Хората носят в себе си огромен потенциал, който им дава възможност да правят на пръв поглед чудеса. В днешно време хората са подвластни на материята и дори през ум не им минава, че може би някога те самите са имали способността да я контролират.

Умението да си скенер

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 30

С помощта на вътрешното зрение, което има далеч по-широк спектър от възможности, от тези на физическите очи, сме способни да се вглеждаме по-надълбоко. Поглеждайки човек с очите си, сте в състояние да видите привидното, което те са в състояние да регистрират. Но ако погледнете човек с вътрешното си зрение, тогава ще усетите и преживеете много повече, отколкото очите виждат. Ще се потопите в поле от енергия, която е като безкраен фрактал, колкото и да потъвате в него все нови и нови чудеса ще изплуват. Необятни са възможностите на вътрешното зрение. Чрез тази способност може да проследите пътя на духа из Вселената и да разберете кои места обича да посещава, за да се зарежда с енергия и да придобива нова опитност, която да използва както в духовния свят, така и тук на Земята.

Умението да общуваш телепатично

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 27

Може би вече ви се е случвало да знаете какво ще чуете още преди то да бъде изречено от вашият събеседник. Това умение дава възможност на хората да се разбират с половин дума, или дори без да изрекат нито една дума. По друг начин казано, хората се учат да общуват телепатично, независимо от разстоянието. Дори хората да се намират на различни планети, е нужно само за миг да се концентрират един върху друг и така в телепатична връзка с душата могат да влязат. Общуването по телепатичен начин е тясно свързано с числата, защото всяка душа има нещо като уникален код, който позволява на другите души да се свързват с нея. Телепатично общуване може да се осъществи с всяка форма на живот, независимо дали това е човек, растение, животно, кристали или дори нашето собствено тяло.

Умението да пътуваш в измеренията

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 22

Много хора все още си мислят, че светът е триизмерен, но той не е. Ние сме потопени в дванадесет измерно поле, което е навсякъде около нас. Съществуват невидими за простото око енергийни нишки, които ни свързват с тях. По-сензитивните хора имат изградени такива нишки и са в състояние, когато са по-сетивни да ги доловят. Съществуват и хора, които са се потопили толкова много в материалното, че са прекъснали връзките си с останалите измерения. Всяко измерение пази познание, което е полезно за развитието на душата. В процеса на развитие душата отново ще възстанови връзката с всички измерения, защото всяко едно от тях позволява на душата да прояви себе си по уникален начин.

Умението да бъдеш на няколко места едновременно

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 26

На пръв поглед звучи налудничаво и невъзможно, но истината е, че това е по силите ни. За енергията не съществува ограничения, материята търпи ограничения, но не и съзнанието. Човек може на холограмен принцип да се проектира в няколко точки по света и така да бъде с ясното съзнание какво се случва при всички свои проекции. Това умение изисква много силна концентрация и енергия, за да може съзнанието да поддържа активност във всички свои проекции, не само като присъствие, а и като действие. 

Умението да си невидим

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 26

Невидимостта е част от уменията, които душата изучава тук на Земята. Учи се как да се потопи в енергия, която да я замаскира от околната среда. Това умение най-вече помага на душите в ситуация, когато се намират сред много хора или хаотични шумове, които им пречат да се концентрират. С помощта на невидимостта човек освен замаскирвайки се визуално от заобикалящата среда, той се откъсва от всякакви странични шумове. Много полезно умение за хора, които имат нужда от висока концентрация в условия, които не благоприятстват за това. Може би си казвате, че с него може много да се злоупотребява и веднага ще ви отговоря.

Умението да свиваш и разтягаш времето

 • Категория: Умения
 • Написана от Ширинан
 • Посещения: 24

Както вече споменах, времето се състои от сгъстена енергия и като всяка останала енергия тя може да бъде направлявана. Всяка душа носи в себе си силата да го прави, стремейки се все по умело да използва това умение. Разтягането на времето помага много на хората да се учат по-умело в събитийността да се гмуркат, успявайки да постигнат всичко, към което са се целеустремили, имайки достатъчно време за всичко. Когато се използва това умение изглежда така, сякаш времето тече по-бавно или по-бързо, но истината е, че ние самите се променяме. Пренастройваме се така, че сме в състояние да вършим делата си по-бързо или по-бавно.