Умението да общуваш телепатично

Може би вече ви се е случвало да знаете какво ще чуете още преди то да бъде изречено от вашият събеседник. Това умение дава възможност на хората да се разбират с половин дума, или дори без да изрекат нито една дума. По друг начин казано, хората се учат да общуват телепатично, независимо от разстоянието. Дори хората да се намират на различни планети, е нужно само за миг да се концентрират един върху друг и така в телепатична връзка с душата могат да влязат. Общуването по телепатичен начин е тясно свързано с числата, защото всяка душа има нещо като уникален код, който позволява на другите души да се свързват с нея. Телепатично общуване може да се осъществи с всяка форма на живот, независимо дали това е човек, растение, животно, кристали или дори нашето собствено тяло.

Този вид общуване е много по-съвършен и пълноценен от сегашният ни начин на общуване чрез говорене. Когато човек иска да предаде на някого това, което чувства и изпитва в даден момент, той го облича в думи, чрез които смята, че най-близко може да предаде своите чувства и емоции на своят събеседник, но не винаги тези думи въздействат по-същия начин на събеседника ни както те ни въздействат на нас. При телепатичното общуване душата предава своите чувства и емоции във вид на енергия, която е в състояние да се прояви по същия начин и така да пресъздаде на 100% това, което искаме да споделим на своя събеседник.

Телепатията е заложена във всеки един от нас и в процеса на развитие, всеки осмелил се да освободи себе си от оковите на старото и ненужното, ще позволи на това умение отново да изплува на повърхността и да се прояви така, сякаш винаги сте го можели, но дълго време не сте използвали.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови