Как от негативни критици да се превърнем в лъчезарни хора

Напоследък стана модерен изразът “хейтят“, който се поставя масово на всички критици. В предишна моя статия вече съм писал за ролята на критиците в нашия живот. В тази статия ще засегна темата как от критици да се превърнем в благодарни хора. Ние не се раждаме критици и съдбата ни не е да сме критици. Всеки сам избира какъв да бъде и как да изживее живота си. Посвещавам тази статия на хората, които са осъзнали своята негативна черта и желаят да я шлифоват, като изкоренят от себе си желанието си да критикуват.

Освобождаване от травми и енергийни блокажи

Масово хората са пълни с енергийни блокажи породени от травми, страхове и изградени очаквания, които са пуснали дълбоко корени вътре в нас. Някои от тези корени са толкова надълбоко вкоренени, че са се вплели в нашата душа. Това са всички енергийни товари, които душата е пренесла от минали свои животи в настоящия си живот. Всички страхове, емоционална и физическа болка, разочарования и силен дискомфорт, които душата не е успяла да се освободи в миналите си животи, са оставили енергиен отпечатък върху нея, който тя взема със себе си в следващите си животи, за да може да се освободи от тях. Повече за това как се образуват енергийните отпечатъци може да прочетете тук:

Препоръчани статии

ПРЕЧИСТВАНЕ И ХАРМОНИЗИРАНЕ НА ЧАКРИТЕ

Енергийните центрове, познати още с името чакри, са образно казано инструментите, с които нашата душа оперира в материалния свят. Всеки енергиен център (чакра) отговаря за определена сфера от нашия живот. В края на статията ще откриете линкове, в които ще намерите повече информация за всеки енергиен център поотделно и описание, каква е неговата роля в живота ни. Много е важно да пречистим и хармонизираме своите енергийни центрове (чакри), защото те са от голяма важност за изпълнението на мисията, която всеки един е слязъл да изпълни тук на Земята. Те са от изключителна важност и за развиването на нашите енергийни способности, защото, ако допуснем те да са енергийно замърсени и затлачени, тогава няма как да пропуснем нужното количество енергия през себе си, за да захраним всички дарби, способности и умения, с които Бог ни е овластил...

Прочети още...