Визуализация медитация за настоящето ми душевното и емоционално състояние

Усещам необходимост да отделя време днес за себе си, да се себевглъбя, да се концентрирам навътре в себе си, да усетя по-осезаемо душевното и емоционалното състояние, в което се намирам. Давам си сметка, че светът се промени, че нищо от това, което беше преди, вече е останало в миналото, че е нужно да се напасна, да се адаптирам към настоящето, в което хора, начин на живот и на общуване, на личностни прояви и творческо разгръщане вече не са тези, които бяха. Да, бяха. Вече не са. В това се крие разковничето на моето себевглъбяване днес.

Медитация - визуализация ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ

Енергийна визуализация МУЗЕЙ - КАРТИННА ГАЛЕРИЯ
на ЕПОХИТЕ на ТВОИТЕ ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ в еволюционния ти път

Настани се удобно, отпусни се. Затвори очи. Помоли твоите мисли, да бъдат така добри, да се отдръпнат за известно време настрани в съзнанието ти, да се освободиш от всичко, което ангажира вниманието ти, свързано с всичко случващо се в ежедневието ти. Вдишай и издишай дълбоко, няколко пъти. Заслушай се в музиката. Позволи й да те обгърне цялата, да те потопи в благодат, в спокойствие и нежност. Усещай как се отпускаш все повече и повече.

Чудесата всеки човек може да постига! Няма невъзможни неща!

Хората, които ме познават, които вече са се срещали, общували, работили с мен и са ползвали методологията, която прилагам за житейските казуси, през които преминават, познават добре основните методи, които са полезна подпомагаща странична помощ и подкрепа за тях.

Полет на духа във всемирното пространство, в което умът няма достъп

През месец юни 2013г проведохме сеанс Полет на духа с мъж, на възраст малко над петдесет години. Последните му думи, преди започването на сеанса бяха: “Само не ме въвеждай в делта ниво!” Стана ми интересно, защо го казва. В Полет на духа умът е в алфа ниво. Имах вече случай, в който друг мъж, на такава възраст, сам навлезе в делта ниво. Така бе пожелал духът му, за да му покаже как се води битката между тъмните и светлите сили във всемирното пространство. Тази опитност ми бе от помощ в сеанса с мъжа, на когото предстоеше да навлезе в полет на духа. Ще разберете защо. След въвеждащия отпускащ, релаксиращ текст (на който бе заспал и похъркваше) влязохме в диалог:

Общуване с енергията на Исус и Света Богородица

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 9

ВОДЕЩ: ... И сега..., нека като два лъча над теб, се спуснат бяло-сребристата енергия, светлина и любов, подкрепа и благословия към теб на Исус Христос и златисто-жълтата енергия-светлина на Майка Мария, света Богородица. Нека в спирален пашкул смесена енергия, бяло-сребриста и златисто-жълта, се потопиш цялата, като в пашкул - лечебна барокамера, в която вибрираш цялата. Нека тази смесена енергия премине през всяка твоя клетка, на цялостната ти клетъчна памет, на всяка твоя клетка на организма и тялото, на емоционалната ти памет, душевност, психика, нервна система, емоции, чувства, на всички жизнени енергийни центрове, обвързани с цветния спектър на твоята аура, на твоите духовни, енергийни, светлинни тела.

Общуване с духовния учител-наставник и личния ангел-хранител

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 8

ВОДЕЩ: Нека сега помолим твоите духвони учители и наставници, които по невидим начин те съпътстват в живота като страничен наблюдател за изявите, делата ти, тук, на Земята, да дойдат на среща с твоя дух, да поговорим малко и с тях. Усети ги като енергийно присъствие или ги виж като холограмни образи, как се отзовават и идват на среща с твоя дух. Колко учители усещаш, че идват?

Разговор с душата за настоящия живот – съвети, насоки, изяснявания

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 7

ВОДЕЩ: Нека духът ти напусне библиотеката и навлезе в тази част на духовния свят, там, У Дома, където е вечният дом за душите... Нека сега на среща с твоя дух дойде като холограмен образ, форма, сияние, очертание, импулс твоята душа! Усети я на енергийно ниво! Възприемай мисловно-телепатично отговорите й на въпросите, които ще й задаваме, свързани с настоящата Програма-Живот, с която те е довела тук, на Земята, като жената и личността, които си, да следваш Пътя, който тя е предначертала за теб... Усещаш ли я да идва на среща с твоя дух?

Още важни осъзнавания като помощ от книгата на животите

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 6

ВОДЕЩ: Моля книгата да ти покаже, в какви минали животи ти и товите деца сте имали среща, в какви роли и взаимоотношения, заради които те са избрали теб, да си тяхна майка в настояшия живот? Какво се е случвало в миналото между душите ви? Какви истории имат те да довършват с теб в настоящето?

ВОДЕЩ: Нека проследим първо линията между теб и твоя син.

Страховете и травмите от минали животи свързани с вода

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 5


КЛИЕНТ: Много ми се ходи до тоалетна.

ВОДЕЩ: Да, нужно е да се освободиш и на физическо ниво от натрупаните в теб негативни обременености, които се събудиха в теб и сега наново изживя. Ще те заведа до тоалетната. Само не отваряй очи. Нужно е тези травмиращи спомени да изтекат от теб и на физическо ниво, от паметта на клетките ти. След това ще продължим.

Страховете и травмите от минали животи свързани с огън

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 4

ВОДЕЩ: Да. На подсъзнателно ниво си усещала тази необходимост, да го опазиш жив и здрав, да е добре. Разбираш защо връзката между вас е толкова силна, защо сте така привързани един към друг. Успели сте да занулите трагедията, нещастието от миналия живот и надграждате връзката между душите си в позитивен аспект. Благодарим на книгата ти, че събуди тези спомени в теб и даде яснота за взаимоотношенията ти с брат ти в настоящия живот... Нека отново се разлисти и те въведе в минал живот, в който ти и твоят съпруг, бащата на децата ти, сте имали среща в миналото. Нека разберем..., какво се случвало между вас?

Страница 1 от 8