Извадки от регресия: Силата на молитвите

Извадки от регресията на една жена, на около 45 годишна възраст

“Молитвата е състояние като на влюбен. Някаква част от мен ме държеше постоянно в това състояние. Не ме напусна. То е като ваксина, като защита и не е свързано със земната енергия / йерархия... Все нещо съм правил в живота (в този минал живот, в който духът й бе навлязъл, е била мъж), но не е било така силно като изживяване както това молитвено състояние. Явно в по-предишен живот съм била аристократка, с его, което сега компенсирам в този живот, с молитви. Явно съм израснал дух. Изживях много хармонична смърт.

Тези, които могат да се молят, казвам да учат децата си на тях, от малки, защото се получава запечатване. След двадесет и една година вече е съзнателен избор, дали да се молиш. Този свещеник, който ме е отгледал, е бил преследван. Той не се молеше само на католически бог, а се молеше на космическия разум. Молитвите му бяха по-обширни, не само към Исус, а към по-висш разум. В молитвеното състояние думите излизат от телепатично ниво нагоре. Думите са само ключ. Те са механика. Те въвеждат в това състояние. Аз смирено и търпеливо светя повече от другите. Той ми каза сама да си открия кои думи да казвам. То е чувство, което те ръководи.”

“Момиченце съм, на около пет години. Играя си безгрижно на една полянка. Никой не ми се кара. Мога да правя каквото си поискам и да ходя където си искам. Някакъв празник е. Миг на безгрижие, като зареждане за цял живот, вид зареждане за всичко по-нататък в живота. Оставят ме да правя каквото си искам и да нося отговорност. По-духовни хора ме възпитават. Отработено е... Накрая съм стара, с побелели коси. Седя на едно кресло. Вече умирам. Не съм се залежала. Този живот ме научи на радост. Човек трябва да се радва! Радостта е включена в генофонда на човечеството. Сега не я отчитаме, пренебрегваме я. Това е радостта в това момиченце на пет годинки, на този празник. Има ангели около мен. Играят с мен. цялата поляна свети от моята аура. И тази смърт е хармонична.”

“Беинса Дуно е енергийна еманация в жълто и синьо. Много е благ. С къдрава коса е. Много е зает. Каза ми да не губя чувството си за хумор, да не се вземам твърде насериозно и страдам. Казва ми да излизам от такова състояние с молитви и медитации. Смее се. Няма да ми дава готови отговори. Да следвам знаците. Смее се много. Казва ми, че съм като свиня, която отива на бал облечена в поличка. Всички на бала виждали, че съм свиня, а аз съм си мислела, че съм голямата работа, че ми ръкопляскат, а те ми се присмиват. Да работя с егото. Смирение. Дисциплина. Търпение. Да продължавам да работя с прошката. Нося спомени от духовно изживени животи. Да ги използвам. Да не се глезя. Да не се самосъжалявам. За мен времето в този живот тече по-бавно и по-късно се случват нещата. Това, което на други хора се случва за една седмица, за мен се случва за три години. Форсирането за мен не е здравословно. Каза да медитирам, да се свързвам с други енергии. Дисциплината ми е слаба. Все едно със сгънато ветрило ме чукна по главата, да се осъзная. В духовния свят няма съревнование, няма оценки. Каза ми да се стегна, да не губя време, да се задействам. Тръгна си.”

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови