Духът в духовната библиотека. Среща и занимания с книгата на животите

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 3

ВОДЕЩ: Погледни към тялото, което напусна и ми кажи, как го възприемаш, какво чувстваш към него?

КЛИЕНТ: Облекчение изпитвам...

ВОДЕЩ: Насочи се сега с духа си към духовната библиотека в духовния свят... Духът ти познава много добре пътя до там.

КЛИЕНТ: Много книги има там!... Лъскави, златисти, блестят!... До много нависоко стигат... Аз съм долу, а те са нагоре-нагоре! (много въодушевено радостно описва какво вижда) Оглеждам се, възхищавам се... Бяло е, чисто, подредено е, красиво е... Хубаво е да съм тук!

ВОДЕЩ: Огледай се и ми кажи..., има ли нещо конкретно, което привлича погледа ти или нямаш търпение да се срещнеш с твоята книга на животите.

КЛИЕНТ: Искам да видя коя е моята книга, но... още не се откроила коя е.

ВОДЕЩ: Добре. Насочи се с духа си към този сектор в духовната библиотека, където се съхраняват книгите на животите на душите. Нека там твоята книга да заблести, да засияе в цвят, в импулс, в светлина..., за да я видиш коя е, къде е и да осъществиш среща с нея..., сега.

КЛИЕНТ: Да... Една книга се отделя от другите.

ВОДЕЩ: Опиши ми я! Как изглежда тя?

КЛИЕНТ: Хубава... Има орнаменти по кориците, красива е... Дебеличка е! Златисто-бяла е на цвят. Бели корици със златисти орнаменти.

ВОДЕЩ: Прегърни книгата си на животите и й кажи, колко много я обичаш, че си й благодарна за това, че в себе си съхранява цялата история на всички твои минали животи, в различните роли-превъплъщения, през които си преминала..., като мъж, като жена...

КЛИЕНТ: Да, казвам й..П прегръщам я с радост!...

ВОДЕЩ: Нека помолим твоята книга на животите да бъде така добра, да възприема въпросите, които ще й задаваме и нека подава отговори-информация, идващи от твоите минали животи, която да ти помага по ползотворен начин за настоящия живот... Като начало нека се отвори, разлисти и потърси минал живот, в който ти и твоята майка сте имали среща и история на взаимоотношенията, в други условия. Нека разберем какви сте били тогава. Каква си била ти, каква е била тя, какво ви е свързвало?... Твоята душа защо е избрала тази душа да е в ролята на майка за теб в този живот?

КЛИЕНТ: Книгата се отваря...

ВОДЕЩ: Добре. В каква картина те въвежда? Къде се озоваваш?

КЛИЕНТ: Май пак съм й била дете... Виждам я с две сплетени плитки, облечена е в дрехи като народна носия... Има кърпа на главата. Плитките й са прибрани под нея.

ВОДЕЩ: Ти момче ли си или си момиче? Огледай ръцете си..., краката си, косата си...

КЛИЕНТ: Май съм момиче... Имам дълга коса. Приказваме си, смеем се. На около 7-8 години съм.

ВОДЕЩ: Майка ти дава ли ти любов?

КЛИЕНТ: Да, дава ми. Много ме обича и аз много я обичам. (смее се възторжено, с радост) Аз съм седнала на малко столче до нея. Тя е седнала на по-голям стол. Сгушила съм се в нея, смеем се, гали ме по косата.

ВОДЕЩ: Това нейно отношение и любов към теб е причината, заради която душата ти е избрала тази душа да е отново в ролята на твоя майка в този живот, за да я получаваш отново, като помощ и подкрепа за теб.

КЛИЕНТ: Имаме една обикновена къщичка. Само двете живеем, няма други хора. Опора сме една за друга.

ВОДЕЩ: Съхрани този спомен! Нека той те подкрепя в живота, в който ти и твоята майка сте продължили тази любов и подкрепа една към друга... Нека сега помолим книгата да се разлисти отново, да потърси друг минал живот, в който ти и твоят баща сте имали среща и общуване в други роли-превъплъщения. Нека разберем, какви са били те? Каква си била ти тогава? Какъв е бил той? Каква е била историята между вас, при какви обстоятелства, заради която твоята душа е избрала него да е твой баща за настоящия ти живот.

КЛИЕНТ: Усещам, че не ми е добре. Не мога да видя картина, но не ми е добре... (сякаш се задушава, трепери) Той ми е бил господар!... Отнасял се е много лошо с мен!... Надмощие има над мен! (ридае горчиво, страдаща на глас)

ВОДЕЩ: Малтретирал ли те е, с думи, с отношение...? Физически наказвал ли те е?...

КЛИЕНТ: Някави вериги виждам!... Краката ми са вързани... В тъмница съм!... Затворена съм зад желязна врата... (на висок глас ридае)

ВОДЕЩ: По негова заповед ли си затворена и окована в тази тъмница?

КЛИЕНТ: Да!... Той е лош, зъл господар! (едва говори, заеква, накъсано говори плачейки, изпитва страх от него)

ВОДЕЩ: Нека събудим спомена в теб, да разберем какво се е случило тогава, за да го преработим след това, да се освободиш от този страх, като негативен товар в теб!

КЛИЕНТ: Наказва ме за нещо... Мъж съм... Защо съм там?... (гласът й стана равен)

ВОДЕЩ: Нека духът ти се върне назад във времето на този минал живот, преди да се озовеш в тъмницата и да разберем, къде живееш, с какво се занимаваш, как си обвързана с него, след като той е господар. Нека разберем защо той се е отнасял така сурово към теб.

КЛИЕНТ: Аз съм селянин... Близки сме на възраст. Той е малко по-голям от мен. (говори с равен спокоен глас) Живея в някаква къщурка. Работя на полето... Той, господарят, минава на кон... Наказват ме за нещо.

ВОДЕЩ: Защо е недоволен от теб? Направил ли си нещо или той си търси причина, за да те накаже?

КЛИЕНТ: Отвеждат ме. Обвиняват ме... Не съм изпълнил нещо, някаква негова заповед. За наказание ме вземат и пъхат в тъмницата.

ВОДЕЩ: Ти как приемаш случващото се?

КЛИЕНТ: Гневя се..., ядосвам се..., не са прави... Невинен съм!

ВОДЕЩ: Това усещане за несправедливост към теб те кара да се чувстваш угнетен?

КЛИЕНТ: Да!... Хора на коне ме влачат зад тях. Вързали са ми ръцете. Само мен отвеждат! Няма други заловени.

ВОДЕЩ: Изпитваш ли физическа болка?

КЛИЕНТ: Да, има. Пъхат ме в тъмницата, затварят вратата. Има свещи... Те угасват, става тъмно... Сам съм... Лежа на пода... Студено е...

ВОДЕЩ: Колко време, по твой усет, си бил в тъмницата?... Пипни с ръце лицето си и ми кажи, брадясал ли си?

КЛИЕНТ: Да, боде. Няколко месеца вече съм там.

ВОДЕЩ: Някаква яснота има ли за това, в какво те обвиняват, кога ще те пуснат на свобода?

КЛИЕНТ: Никой нищо не се осмелява да ми каже.

ВОДЕЩ: Иди с духа си още напред във времето на този минал живот и ми кажи, настъпва ли момент, в който настъпва някаква промяна? Разболяваш ли се?... Пускат ли те да излезеш от тъмницата?

КЛИЕНТ: Пускат ме на свобода.... Виждам небето. Отдъхвам си. Най-после съм на свобода! Вече съм свободен! С отвързани ръце съм, облечен съм с чисти дрехи, бяла риза и кафяви панталони.

ВОДЕЩ: Къде отиваш, след като си вече свободен?

КЛИЕНТ: Вървя по черен селски път. Виждам си къщичката. Отварям портичката, влизам...

ВОДЕЩ: Какви мисли има в теб в този момент?

КЛИЕНТ: Голяма несправедливост към мен. Примирих се... Не мога да се противопоставя на тези хора... Господари са... Не мога да се боря с тях.

ВОДЕЩ: Нека благодарим на книгата, че ти подаде тази информация. Баща ти вече не е в живота на Земята. Сега разбираш ли..., осъзнаваш ли защо душата ти е избрала тази душа за баща в този живот? Твоя задача е била да работиш със себе си, да занулиш негативните спомени на вашите взаимоотношения, на несправедливостта му към теб.

КЛИЕНТ: Когато бях малка той беше много строг с мен. Наказваше ме... След това се промени, когато ослепя... Радваше се на децата ми, когато ги водех при него... Обичах го все пак..., въпреки всичко. (плаче с тъга) Когато почина ми беше много мъчно...

ВОДЕЩ: Успяла си да му простиш, да изпитваш любов към него..., затова.

КЛИЕНТ: Да, да... Въпреки всичко, успях да се справя, да му простя и да го обичам.

ВОДЕЩ: Нека благодарим на книгата ти за информацията, която ти предостави. Беше важна за теб... Сега нека се разлисти и покаже друг минал живот, в който ти и твоят брат сте имали среща...

КЛИЕНТ: Деца сме (смее се радостно) Играем си... Брат и сестра сме, пак. Много сме добрички един към друг. Той ми се смее, закача ме за плитките. Обаче като порастваме, него го няма. Мъчно ми е!... (ридае силно)

ВОДЕЩ: Защо?... Какво се е случило?

КЛИЕНТ: Умрял е! (вие със силен глас от мъка по него) Нещо е станало!... Удавил се е! Била съм с него, когато се е случило.... Не съм могла да му помогна. Аз съм на брега... (хълца, ридае, говори на срички)

ВОДЕЩ: Изкарай болката навън! Не я задържай в теб!... На каква възраст сте, когато това се случва?

КЛИЕНТ: Деца сме.... Минаваме по едно тясно мостче. Реката буйна, силна. Водата заля мостчето, изтласка го извън него, падна във водата. Тя го повлича, изкарва го на другия бряг, но той вече се е удавил.

ВОДЕЩ: Ти изпитваш ли безпомощност, че нищо не можеш да направиш?

КЛИЕНТ: Да... Вече е късно... (гооври със сдържано отчаяние в гласа)

ВОДЕЩ: В този живот той те е избрал за своя по-голяма сестра, за да се грижиш за него, да му оказваш помощ, като компенсация за това, че в миналия живот не си успяла да му помогнеш, да го спасиш. Обстоятелствата са били такива. Дете си била, а стихията на водата е била по-силна от теб.

КЛИЕНТ: Аз го гледах много като малък... Много се грижих за него...

ВОДЕЩ: Сега разбираш защо си била загрижена за него.

КЛИЕНТ: Хранех го, перях го... Като негова майка си го гледах.

ВОДЕЩ: Да. На подсъзнателно ниво си усещала тази необходимост, да го опазиш жив и здрав, да е добре. Разбираш защо връзката между вас е толкова силна, защо сте така привързани един към друг. Успели сте да занулите трагедията, нещастието от миналия живот и надграждате връзката между душите си в позитивен аспект. Благодарим на книгата ти, че събуди тези спомени в теб и даде яснота за взаимоотношенията ти с брат ти в настоящия живот... Нека отново се разлисти и те въведе в минал живот, в който ти и твоят съпруг, бащата на децата ти, сте имали среща в миналото. Нека разберем, какво се случвало между вас?

Следва продължение...

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови