Страховете и травмите от минали животи свързани с огън

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 4

ВОДЕЩ: Да. На подсъзнателно ниво си усещала тази необходимост, да го опазиш жив и здрав, да е добре. Разбираш защо връзката между вас е толкова силна, защо сте така привързани един към друг. Успели сте да занулите трагедията, нещастието от миналия живот и надграждате връзката между душите си в позитивен аспект. Благодарим на книгата ти, че събуди тези спомени в теб и даде яснота за взаимоотношенията ти с брат ти в настоящия живот... Нека отново се разлисти и те въведе в минал живот, в който ти и твоят съпруг, бащата на децата ти, сте имали среща в миналото. Нека разберем..., какво се случвало между вас?

КЛИЕНТ: Аз съм принцеса! (смее се на глас възторжено, радостно, невярващо) И той е принц! Принцеса и принц сме! Как хубаво сме облечени!... С дълга рокля, влачи се по земята... Аз съм грациозна, красива... С дълга коса съм, като златиста е. Свободно пада по гърба ми, леко чуплива е, на вълни, не е къдрава.

ВОДЕЩ: Щастлива ли си?

КЛИЕНТ: Да! Той ми се усмихва и ми се радва!...

ВОДЕЩ: Влюбени ли сте?

КЛИЕНТ: Да! Много се обичаме!

ВОДЕЩ: Нека разберем, как във времето се е развила любовта ви.

КЛИЕНТ: Управляваме, господари сме. В началото нямаме деца.

ВОДЕЩ: Иди с духа си още напред във времето на този минал живот, толкова, колкото е нужно и да видим, какви промени настъпват в живота ви.

КЛИЕНТ: Аз лежа на легло... Държа дете в скута си. Скоро съм родила. Той се е надвесил над мен, радва ни се. Хубаво си живеем... Едно дете имаме само. Уважаваме се... Прекланят се пред нас. Почитат ни.

ВОДЕЩ: Иди още напред във времето. Случило ли се е събитие, което е останало недовършено за взаимоотношенията помежду ви?

КЛИЕНТ: Като че ли той заминава да воюва... Разделяме се... Изпитвам мъка. Не го виждам да се завръща. (плаче)

ВОДЕЩ: Оставаш сама в живота, с детето...

КЛИЕНТ: Тъгувам много за него... Страдам много... (ридае, мъката й е голяма) Другите се връщат, него го няма...

ВОДЕЩ: Кой ти съобщава за смъртта му?

КЛИЕНТ: Един от воините ми казва, че са го проболи с копие.

ВОДЕЩ: Как приемаш ти тази вест?

КЛИЕНТ: Много ме боли... Много плача. Детето е пораснало. Момче е. Прегръщаме се един друг, утешаваме се.

ВОДЕЩ: В настоящия живот душите ви са избрали отново да сте семейство, за да продължите любовта си, която била прекъсната, неизживяна докрай.

КЛИЕНТ: Да. И в този живот в началото се обичахме така силно.

ВОДЕЩ: Прегърни книгата си на животите с благодарност за информацията, която ти предостави.

КЛИЕНТ: Прегръщам я и й благодаря.

ВОДЕЩ: Сега моля книгата да се разлисти и да покаже, дали някога в миналите си животи си се занимавала с обгрижване косите на жени?

КЛИЕНТ: Да! (смее се радостно, възторжено) Виждам да реша дълги красиви коси. Нещо като прислужница съм. Грижа се за жени да имат хубави прически, да се обличат хубаво, да ходят на бал... Радвам им се... Харесва ми да го правя. Те ми благодарят... Радостна съм.

ВОДЕЩ: Чудесно! Нека книгата се разлисти отново и покаже, дали си имала изживявания, събития свързани с огън?

КЛИЕНТ: Да!... Къщата гори!... Къщата гори!... (уплашена викаше, плачеше на висок глас) Всичко вътре изгоря!

ВОДЕЩ: Ти навън ли си?... Гледаш ли къщата как гори?

КЛИЕНТ: Да!... Само аз съм навън! Гледам я как гори!... Боса съм, в някаква лека дреха. Пращи! Гори!... (ридае)

ВОДЕЩ: Върни се с духа си назад във времето на този минал живот и виж живота си в къщата преди пожара... Виж с кого живееш там?... Сама ли си или има и други хора?

КЛИЕНТ: Имам семейство, мъж и едно дете. Къщата е наша, но нямаме работа... Не виждам да имаме работа.

ВОДЕЩ: Иди в картината, в която усещаш, че нещо се случва, че се появява огън. Къде си ти в този момент? В къщата вътре или някъде навън?

КЛИЕНТ: Вътре съм. Огънят тръгва от огнището... Другите спят, не излизат. Аз се събудих и избягах навън. Огънят е толкова голям!... Всичко покрива!... Нищо не се вижда... Те са вътре! Не ги виждам да излизат!...

ВОДЕЩ: Имаш ли желание да преработим този живот?

КЛИЕНТ: Да, да!... Имам!

ВОДЕЩ: Добре. Нека първо разберем, как продължава животът за теб, след пожара... Всичко е изгоряло. Няма ги съпругът и детето ти... Нямаш дом... Нищо не е останало. Сама си... Имаш само себе си... Къде намираш храна, подслон, дрехи?

КЛИЕНТ: Някакви съседи ме приютяват. Дават ми обувки, дрехи. Оставам при тях да живея, но не се чувствам на мястото си, не съм аз... Моето семейство ми липсва... Животът ми е празен... Помагам им, да си заслужа хляба, който ми дават... Остаряла съм... Отивам си от живота, облегната на едно прозорче...

ВОДЕЩ: Нека този живот приключи за теб, за духа и за душата ти! Нека те срежат нишката, която ги свързва с тялото на жената, която си била и се озовеш с духа си във всемирното пространство, на свобода! Сега!

КЛИЕНТ: Издигам се, високо, високо!... Рея се лека и свободна нагоре.

ВОДЕЩ: Добре. А сега..., нека духът и душата ти се върнат обратно в тялото на жената, която си била, в момент от живота, когато живееш в къщата със семейството си, преди пожара... Нека за преработка на травмата и болката използваме положителната резултатност, която се съхранява в книгата ти за този конкретен живот, за пожара, който ги е причинил. Сега си в безвремието, където минало, настояще, бъдеще няма... Всичко можем да променим, от негативен в позитивен аспект. Животът на семейството ти е спокоен, какъвто го помниш, че е бил... Вече имаш знанието за това, какво предстои да се случи. Нека използваме една от вариациите на положителната резултатност...

КЛИЕНТ: До огнището съм. Виждам как огънят става голям, но аз успявам да го загася. Няма да погълне къщата и хората в нея.

ВОДЕЩ: Чудесно! Справила си се! Предотвратила си пожара, изгарянето на къщата и близките ти!

КЛИЕНТ: Справих се! Да!... Те спяха, но аз се справих!... Те не разбраха какво щеше да се случи...

ВОДЕЩ: Браво на теб!... Съхранила си дома!... Съхранила си семейството!... Съхранила си Живота!...

КЛИЕНТ: На сутринта им разказах какво се случи.

ВОДЕЩ: Усещай гордост и благодарност към себе си, че си успяла да се справиш в тази трудна ситуация!

КЛИЕНТ: Те не знаят какво страшно щеше да се случи.

ВОДЕЩ: Нека в книгата ти, за този конкретен минал живот, негативната информация за пожара и следствията от него, се заменят с позитивната резултатност, която сега направи. Нека тя остане в книгата ти като отпечтък, като занулена за душата ти травма. Нека се заличи като негативни травмиращи спомени и в твоята цялостна клетъчна памет, най-вече в емоционалната ти памет. Ти се справи чудесно с преработката! Травмиращият спомен вече го няма и няма да ти влияе и внася страх в теб, когато гледаш огън.

КЛИЕНТ: Много ми се ходи до тоалетна.

ВОДЕЩ: Да, нужно е да се освободиш и на физическо ниво от натрупаните в теб негативни обременености, които се събудиха в теб и сега наново изживя. Ще те заведа до тоалетната. Само не отваряй очи. Нужно е травмите от изживяванията да изтекат от теб и на физическо ниво от паметта на клетките ти. След това ще продължим.

Следва продължение...

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови