Страховете и травмите от минали животи свързани с вода

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 5


КЛИЕНТ: Много ми се ходи до тоалетна.

ВОДЕЩ: Да, нужно е да се освободиш и на физическо ниво от натрупаните в теб негативни обременености, които се събудиха в теб и сега наново изживя. Ще те заведа до тоалетната. Само не отваряй очи. Нужно е тези травмиращи спомени да изтекат от теб и на физическо ниво, от паметта на клетките ти. След това ще продължим.

ВОДЕЩ: Така... Настани се удобно, отпусни се... Продължаваме... Върни се с духа си в духовната библиотека, при твоята книга на животите. Прегръни я и излъчи към нея цялата си благодарност, за помощта, която ти оказва чрез информацията, която ти припомня.

КЛИЕНТ: Тя се е затворила.

ВОДЕЩ: Да, докато не беше при нея, е затворена. Имаш ли желание да преработим истории от миналото, които си преживяла, свързани с вода, които силно ти влияят травмиращо в настоящия живот?

КЛИЕНТ: Да, да! Искам!

ВОДЕЩ: Добре. Моля книгата да бъде така добра, да се отвори и разлисти, да потърси минали животи, в които са се случвали събития за теб, в които си имала травмиращи следствия свързани с вода.

КЛИЕНТ: Река!... Голяма, широка, буйна... Вървя по брега й, обаче се спъвам... По-скоро се подхлъзвам на един камък и падам във водата.

ВОДЕЩ: Дълбока ли е водата, където падаш?

КЛИЕНТ: Ооох!... Тя ме понася!... Ооох!... (стене, ридае уплашено)

ВОДЕЩ: Какво изпитваш в този момент, когато си безпомощна, когато течението те носи?

КЛИЕНТ: Не мога!... Не мога!... Не мога да дишам!... Няма жива душа наоколо. Водата ме влече, влече... (Говори заеквайки, сякаш се дави)

ВОДЕЩ: Водата е по-силна от теб... Зная, че е тежко за теб, но нека продължим, да събудим спомените в теб, за да ги отработим след това... Водата те носи по течението... Колко време издържаш да се бориш, да се задържиш на повърхността? Накъде те отнася водата?... Настъпва ли момент, в който не можеш повече да дишаш?

КЛИЕНТ: Реката минава през гора... Няма хора... Няма никой... Измъчена съм... Отчаяна съм... Никой няма да ми помогне!... (ридае на висок глас)

ВОДЕЩ: Кога настъпват последните мигове живот за духа и душата, кога го напускат? Настъпва ли последен миг живот за теб в този момент?

КЛИЕНТ: Интересното е, че водата още ме носи по течението. Във водата съм... Не съм се удавила още...

ВОДЕЩ: Именно затова кошмарът за теб е голям, защото не си се удавила веднага, а си се борила да оцелееш. Шокът за теб е голям, защото си била безпомощна във водата.

КЛИЕНТ: Реката излиза от гората на открито място. Премианва през зелена поляна. Там има някаква къща. Има някакви хора!... Те ме виждат!... Идват и ме измъкват!

ВОДЕЩ: Чудесно!... Духът и душата ти остават в живота, не го напускат!... Оцеляла си! Имало е кой да се появи, да ти помогне!

КЛИЕНТ: Не знам кой ме спасява... Няколко човека са.

ВОДЕЩ: Виж как те измъкват от водата. Тържествувай!... Радвай се!... Има те още в живота!

КЛИЕНТ: Изтощена съм докрай, нямам никакви сили... Имъкват ме от водата, лягам на тревата, на брега.

ВОДЕЩ: Поемай си въздух!... Дишай!... Поемай енергия от тревата! Поемай енергия от земята!... Дишай и поемай сила за живот! Бъди благодарна, че хора са ти помогнали!

КЛИЕНТ: Един мъж и жена виждам и като че ли още някакви други хора се суетят там наоколо... Ех, радвам се!... Доволна съм, че ме видяха и ме спасиха!

ВОДЕЩ: Нека радостта в теб нараства все повече и повече!... Когато там се опомняш и завръщаш в реалността със съзнанието си, радостта и благодарността в теб са огромни!... Преодоляла си огромно напрежение, когато си била между живота и смъртта...

КЛИЕНТ: Не можах да се удавя!

ВОДЕЩ: Именно!... Духът ти е бил силен! Душата ти е имала желание за още живот! Духът ти е помогнал на душата ти да оцелее във водата, да се пребориш с течението, което е било по-силно от теб!

КЛИЕНТ: Доволна съм! (гласът й е превъзбуден, радостен) Не вярвах, че ще спася!

ВОДЕЩ: Да! Останала си в Живота! Нека всяка твоя клетка се изпълни с тази благодарност и с този възторг, с победата на духа и на душата ти! Победа за теб, да победиш факторите, изненадата, шока от случващото се! Животът продължава за теб!... Как продължава той за теб?... Жена ли си или мъж?

КЛИЕНТ: Още нямам картина... Още лежа там, на тревата.

ВОДЕЩ: Добре. Дишай!... Съвземай се! Възвръщай силите си!... Когато усетиш духа и тялото си достатъчно жизнени, силни, енергични..., изправи се там, на поляната, огледай се...

КЛИЕНТ: Някой ми подава ръка, ставам... Обаче аз се влюбвам в този човек!...

ВОДЕЩ: Аха!...

КЛИЕНТ: Да! (смее се радостно, изненадано)

ВОДЕЩ: Интересно!

КЛИЕНТ: Ама той..., това пак е мъжът ми от сегашния живот! Той е!... Млад е, с черна къдрава коса... Аз съм млада жена. Пак съм с хубава коса.

ВОДЕЩ: Дааа... Спасил те е... Благодарна ли си му?

КЛИЕНТ: Много!

ВОДЕЩ: Чудесно!... Ето виждаш ли, как се сменят ситуациите, от голямото нещастие и страха от смъртта, в борбата за живот към щастлива развръзка...

КЛИЕНТ: Той ми е подал ръка. (усмихва се миловидно)

ВОДЕЩ: Именно! Подаването на ръка, спасяването, връщането към живота, появата на любовта, благодарността, са важните за теб в тази ситуация!

КЛИЕНТ: Мисля, че се женим... Виждам двама ни с венци от цветчета на главите. Щастливи сме.

ВОДЕЩ: Виждаш ли колко е важен за теб този живот! Книгата ти показа този живот, за да разбереш, как всичко е възможно, как когато човек е най-отчаян, помощта се появява! Получила си я! Вярата и надеждата водят до щастлива развръзка, с нарастващо щастие за теб!... Съхрани в себе си този спомен. Бъди благодарна на твоята книга на животите, че ти помогна да го разбереш. Какво изпитваш в този момент?

КЛИЕНТ: Щастие!

ВОДЕЩ: Остани в него!... Нека всяка клетка в теб се изпълни с тази енергия на щастие, възторг, победа, със сила за живот и най-вече, с благодарност!... Нека книгата ти покаже..., има ли и други минали животи, в които си преминала през събития свързани с вода. Ако има такива, нека покаже, да разберем...

КЛИЕНТ: Водопад... Той пада в езеро, а аз се къпя там... Гола съм.

ВОДЕЩ: Радваш ли се на водата, докато се къпеш, докато общуваш с нея?

КЛИЕНТ: Не ме е страх. Виждам водата как пада отгоре.

ВОДЕЩ: Гледката красива ли е?

КЛИЕНТ: Да! Не е голямо езеро... Като че ли има още някой да се къпе в него... Далече е от мен, не виждам...

ВОДЕЩ: Добре. Само радост ли изпитваш, докато си там, в езерото или се случва нещо?

КЛИЕНТ: Доволна съм, не ме е страх, не се давя, не... Хубаво ми е!

ВОДЕЩ: Ето, виждаш ли! Книгата избра да ти покаже спомен от друг минал живот, в който ти нямаш страх от водата!... Ти обичаш водата!

КЛИЕНТ: Да! Обичам я! (радва се)

ВОДЕЩ: Съхрани в себе си този красив спомен за общуването с радост с водата!

КЛИЕНТ: Почти до шията съм потопена във водата и не ме е страх.

ВОДЕЩ: Освободи ли се вече от страха от водата, който в настоящия живот за теб е бил много голям? Можеш да се тестваш, малко по малко да влизаш във вода, първо до глезените, после до коляното, после и по-надълбоко...

КЛИЕНТ: Не ме е страх вече от водата.

ВОДЕЩ: Разтоварваш се от тези страхове. Заменяш ги с красивото общуване с нея, потопена в нея, без страх.

КЛИЕНТ: Дааа... Излизам от водата, обличам се. Косата ми е мокра. Излизам с благодарност от езерото.

ВОДЕЩ: Чудесно! Ето това усещане съхрани в себе си! Продължавай и в настоящия живот с тези усещания! Благодари на книгата, че ти помогна за тези изживявания!

КЛИЕНТ: Благодаря й!

ВОДЕЩ: Моля книгата да ти покаже, в какви минали животи ти и твоите деца сте имали среща, в какви роли и взаимоотношения, заради които те са избрали теб, ти да си тяхна майка в настояшия живот? Какво се е случвало в миналото между душите ви? Какви истории имат те да довършват с теб в настоящето?

Следва продължение...

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови