Още важни осъзнавания като помощ от книгата на животите

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 6

ВОДЕЩ: Моля книгата да ти покаже, в какви минали животи ти и товите деца сте имали среща, в какви роли и взаимоотношения, заради които те са избрали теб, да си тяхна майка в настояшия живот? Какво се е случвало в миналото между душите ви? Какви истории имат те да довършват с теб в настоящето?

ВОДЕЩ: Нека проследим първо линията между теб и твоя син.

КЛИЕНТ: Много ми е близък. Съпруг ми е. Разбираме се... Много хубаво си живеем.

ВОДЕЩ: Тази хармония и разбирателство между вас тогава, е била нужна на душата му, като база, на която да стъпи, затова е избрал да се срещнете отново, да сте в най-силната връзка на любовта: майка-дете, за да бъдеш опора за него в този живот. Добре... Нека сега проследим линията между теб и дъщеря ти. В каква история сте били с нея в миналото, заради която душата й е избрала теб за своя майка?

КЛИЕНТ: Тя ми е е била майка!

ВОДЕЩ: Как се е отнасяла тя тогава към теб, като майка към своето дете?

КЛИЕНТ: Ами..., строгичка е била с мен...

ВОДЕЩ: Не е показвала любовта си към теб?

КЛИЕНТ: Даа... Няма глезене... Сурово възпитание!... В нещо като в дворец сме... Като че ли е имало и други хора, които са ме гледали.

ВОДЕЩ: Имала си дойка, жена, която те отглежда?

КЛИЕНТ: Да, имала съм дойка. Майка ми е била по-височайша в обществото, затова е била далеч от мен... Нещо като царица е била... Тя към всички е сериозна, строга.

ВОДЕЩ: В този живот тя е избрала да сте в обърнати роли, ти да си майката, а тя да е детето. Сега разбираш ли какви са потребностите й? Като твоя майка в миналия живот е живяла в ограничения, които сега има нужда да изживее и очаква да ги получи от теб. Чувствата и емоциите в нея тогава са били ограничени, потиснати. Като нейна майка сега можеш да я благославяш с майчината си любов, да чувства това, което тогава не е могла, да я подкрепяш за Програмата-Живот, в която е дошла чрез теб на Земята. Тя разчита на теб да й помагаш... Осъзнаваш ли вече защо са такива взаимоотношенията между вас сега? На нея й е нужно да я учиш как да отключва емоциите и чувствата в себе си, как да проявява любов, как да дава и получава любов. Нейна опора си в този живот, трудно й е... Нека благодарим на книгата за разясненията, които ти даде, свързани с твоите син и дъщеря... Докато изяснявахме тази информация, в мен, в мислите ми, кънтеше много силно думата “Бурбони”. Мисля, че това е било висше общество, във Франция. Нека книгата се разлисти и покаже..., живяла ли си по това време и какво те свързва с тях?

КЛИЕНТ: Появява се група хора... Нещо говорят, на висок глас. Карат ли се, спорят ли... Виждам себе си като мъж там.

ВОДЕЩ: Добре. Нека разберем какво се е случвало с теб там, тогава... Има ли бунт, някакво противостояние срещу властта?

КЛИЕНТ: Да, има нещо такова... Но на коя страна съм аз?...

ВОДЕЩ: Как си облечен ти?

КЛИЕНТ: Като обикновен човек.

ВОДЕЩ: Добре. Какви чувства има в теб в този момент?

КЛИЕНТ: Като че ли искам да докажа правотата на нещо важно.

ВОДЕЩ: Ти си бунтар, борец за права и свобода?

КЛИЕНТ: Да. На висок глас говоря.

ВОДЕЩ: Лидер ли си? Агитираш ли хората около теб, да предприемете действия, да търсите справедливост, да търсите решение за нещо?

КЛИЕНТ: Да, говорим на висок глас.

ВОДЕЩ: Добре. Нека духът ти отиде още напред във времето на този минал живот и да разберем, къде, при какви хора търсите справедливост?... Къде отивате? Къде отиваш ти?

КЛИЕНТ: Отиваме при някакви височайшо-стоящи. Имаме искания. Отстояваме исканията си. Те ни заплашват със сила, че ако не се подчиним, ще употребят сила срещу нас... Ние продължаваме да отстояваме.

ВОДЕЩ: Добре. Важното е да знаеш, че си била борец, лидер! Отстоявала си права! Била си смела и решителна в исканията си, за себе си и за другите хора, да има справедливост. В интернет можеш да намериш информация за това време и за Бурбоните.

КЛИЕНТ: Поела съм отговорност. Аз ги водя. Те вървят след мен и скандират.

ВОДЕЩ: Те те подкрепят, а това на теб ти дава повече увереност.

КЛИЕНТ: Да.

ВОДЕЩ: Нека проследим..., как се е развил този живот за теб напред във времето. Нека духът ти отиде напред и разбрем, исканията ви дали са били приети? Какво се е случило с теб след скандиранията ви?

КЛИЕНТ: Успял съм! Исканията ни са приети. Говоря разпалено пред тълпата, държа реч. Превъзбуден съм... В този момент някой се спуска към мен, връзва ми ръцете зад гърба. Тълпата скандира, обаче те ме отвеждат!... Няма кой да ги чуе.

ВОДЕЩ: Къде те водят?

КЛИЕНТ: Някъде ме затварят... Каменни стени. Тъмница. Каменен затвор.

ВОДЕЩ: Има ли други хора там?

КЛИЕНТ: Има, да. Има метални решетки. Виждам..., много хора са там... Всички викат.

ВОДЕЩ: Това Бастилията ли е?

КЛИЕНТ: Не знам. Висока, голяма сграда е. Може и тя да е. Каменен затвор.

ВОДЕЩ: Добре. Нека духът ти отиде още напред във времето на този минал живот, в който си сега и разберем, колкото и време да си бил в този каменен затвор, идва ли момент, когато излизаш от там? Какво се случва след това с теб? По каква причина те извеждат навън..., пуснат на свобода или осъден на смърт?

КЛИЕНТ: Оправдан съм. Помилвали са ме.

ВОДЕЩ: Какво изпитваш в този момент, когато вече си на свобода?

КЛИЕНТ: Оох!... Дишам с пълно гърло. Изпитвам облекчение. Аз бях прав!... Те не бяха прави!

ВОДЕЩ: Борбата ти е постигнала справедливост! Радвай се на тази победа!... Тя е важна за теб! Важна е и за настоящия ти живот!

КЛИЕНТ: Посрещнаха ме много хора, радват ми се. Попадам в тълпата. Буквално ме поемат и носят на ръце.

ВОДЕЩ: Ето, виждаш ли колко е важен за теб този минал живот! Духовните учители ми подадоха ключова дума, за да те отведат в припомнянето на тази твоя роля-превъплъщение от миналото, да си спомниш, че си била смела, борбена, победител в каузата си, че си се осмелявала, че си била обичана, ценена, уважавана за това, което си била, като борец за права, свобода, независимост, че не си рухнала, че си успяла в делото си. Това има отношение към настоящия ти живот, по един или друг начин. Вече осъзнаваш как и защо. Вярвай повече в себе си! Осмелявай се! Дерзай! Можеш го! Знаеш как! Вярвай си повече!... Помни, че невъзможни неща няма! Всичко, което изживя досега, ти показва, че е така. Важното е да следваш своя усет, своя силен дух, своята силна мъдра душа, че те умело се справят. Когато имаш раздвоения, колебания в този живот, припомняй си опитностите от миналото, да ти помагат да ги преодоляваш с лекота.

КЛИЕНТ: Много се радвам... Всички се радват за мен.

ВОДЕЩ: Да благодарим на твоята книга на животите за информацията, която ти предостави. Повтаряй на глас след мен: “Мила моя книга на животите, благодаря ти за помощта, която ми оказваш, че ми подаваш информация, която ми помага да осъзнавам много неща, които ми се случват в настоящия живот. Нека запазя мисловно-телепатична връзка с теб и когато имам необходимост от още информация, да се свързвам с теб, да ти задавам моите въпроси, а ти да ми подаваш информация-отговори, пояснения. Благодаря ти с цялата си любов за помощта, която ми оказваш! Обичам те!”... Излъчи цялата си любов към нея и я остави да се върне на мястото си, където се съхранява и се отдалечи с духа си оттам.

КЛИЕНТ: Книгата блести!... Излъчва светлина! Има сияние!

ВОДЕЩ: Нека духът ти напусне библиотеката и навлезе в тази част на духовния свят, там, У Дома, където е вечният дом за душите... Нека сега на среща с твоя дух дойде като холограмен образ, форма, сияние, очертание, импулс твоята душа! Усети я на енергийно ниво! Възприемай мисловно-телепатично отговорите й на въпросите, които ще й задаваме, свързани с настоящата Програма-Живот, с която те е довела тук, на Земята, като жената и личността, които си, да следваш Пътя, който тя е предначертала за теб... Усещаш ли я да идва на среща с твоя дух?

Следва продължение...

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови