Разговор с душата за настоящия живот – съвети, насоки, изяснявания

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 7

ВОДЕЩ: Нека духът ти напусне библиотеката и навлезе в тази част на духовния свят, там, У Дома, където е вечният дом за душите... Нека сега на среща с твоя дух дойде като холограмен образ, форма, сияние, очертание, импулс твоята душа! Усети я на енергийно ниво! Възприемай мисловно-телепатично отговорите й на въпросите, които ще й задаваме, свързани с настоящата Програма-Живот, с която те е довела тук, на Земята, като жената и личността, които си, да следваш Пътя, който тя е предначертала за теб... Усещаш ли я да идва на среща с твоя дух?

КЛИЕНТ: Не я виждам като образ, но я усещам.

ВОДЕЩ: Нека й благодарим, че се отзова и дойде на среща с твоя дух. Като начало, нека я попитаме, какво е нейното становище за изживяната част от живота ти до момента. Доволна ли е тя от теб, от това, как се справяш?

КЛИЕНТ: Да, да, да!... (радва се) Виждам я като жена... Клати глава в съгласие. Засмива се.

ВОДЕЩ: Чудесно!... Ето, виждаш ли, душата ти е доволна от теб, как се справяш! Поздрави се! Заслужаваш го! Нека това ти помага да утвърждаваш себеоценката си, вярата в себе си, че правиш това, което е нужно! На Пътя си! Не си се отклонила!

КЛИЕНТ: Виждам усмихнато лице. Казва ми: “Аз съм с теб!”

ВОДЕЩ: Да! Тя ти помага по много начини, как да преминаваш през събитията, които е заложила за теб... Нека я попитам, какво я прави щастлива в този живот? Какви твои действия, занимания, изживявания?

КЛИЕНТ: Грижата за околните, за близките.

ВОДЕЩ: Това й носи удовлетворение и радост?

КЛИЕНТ: Да, да.

ВОДЕЩ: Добре. Трябва ли да продължаваш да го правиш?

КЛИЕНТ: Да, трябва да продължавам да го правя.

ВОДЕЩ: По какви начини да го правиш? С какво да им бъдеш полезна в грижите за тях?

КЛИЕНТ: Да помагам. Който от семейството има нужда от помощ, да се отзовавам, макар, че не винаги са благодарни....

ВОДЕЩ: За душата ти е важно да помагаш, да се усещаш полезна, с каквото и както можеш. Добре... Има ли нещо, на което душата ти иска да ти обърне внимание, което е твое слабо място, където си уязвима, за което да полагаш повече усилия, свързано с теб самата, с живота ти, с делата ти, със семейството, с дома ти?

КЛИЕНТ: Трябва да се грижа за себе си. А аз пренебрегвам себе си... (дълбоко въздиша)

ВОДЕЩ: Именно! Какво дава душата ти като насоки? Какво да правиш като лична грижа за себе си? Какво очаква тя от теб да правиш за себе си, за нея?

КЛИЕНТ: Да се грижа за здравето си, за моето благополучие, не само за това на другите.

ВОДЕЩ: Да имаш приоритетно отношение към себе си, да не оставяш себе си на заден план, да се грижиш да имаш всичко за себе си като жена, личност, творец, желания, потребности... Всичко, което усетиш като усет, че ти е нужно, да си го осигуряваш, да не пренебрегваш усета си...

КЛИЕНТ: Да, да.

ВОДЕЩ: Доволна ли е душата ти как се справяш с уроците на майчинството?

КЛИЕНТ: Хм... Нещо куца... Не е добре...

ВОДЕЩ: Какви насоки ти дава душата ти, къде да насочиш услията си, за да става по-добра проявата ти като майка?

КЛИЕНТ: Трябва да говоря и общувам повече с тях.

ВОДЕЩ: Да ги подканваш към споделяне с теб, да ти имат доверие, да им оказваш подкрепа, съдействие, дори да не ги разбираш...

КЛИЕНТ: Да, да... Тука куца нещо... Трябва да разговаряме повече.

ВОДЕЩ: Добре. Какво друго ти дава като съвет, какво да правиш като майка към децата си?

КЛИЕНТ: Няма друго. Това е.

ВОДЕЩ: Да попитаме душата ти, как се справяш до момента с усвояването на уроците свързани с мъжкия пол, в различните разновидности на взаимоотношенията и взаимовръзките с тях: баща, брат, съпруг, син, мъжете навън в обществото в живота, уроците за доверието в общуването, как те се отнасят към теб, как ти се отнасяш към тях, в различните пресечни точки с тях, по една или друга причина...

КЛИЕНТ: Нещо не се справям... Трудно ми е... Нещо ме спира.

ВОДЕЩ: Какво те спира? Какво поставя бариера между теб и мъжете в общуването с тях? Душата ти е включила като пренос-въздействие върху теб и живота ти опитности от минали животи и като мъж, и като жена. Вече разбра до голяма степен какви точно. Познавал си и мъжката, и женската психика, като модели на поведение. Не одобряваш как се проявява сега мъжкият пол в обществото. Каква е причината да има трудности межу теб и мъжете в общуването?

КЛИЕНТ: Проблеми в разговарянето.

ВОДЕЩ: Дали има вслушване, изслушване, дали има разбираемост между вас, противопоставяне, как те те въприемат като жената, която си... Какви са трудностите за душата ти в женско тяло?

КЛИЕНТ: Възприемат ме за слаба.

ВОДЕЩ: Това задача ли е за теб от душата ти, да усвояваш урока да те възприемат достойно, а не като слаба?

КЛИЕНТ: Имам силна воля, но... нещо се пречупвам.

ВОДЕЩ: Да, силната воля идва от силната мъжка енергия в теб... Успяваш ли да балансираш между мъжка и женска енергия в теб или мъжката домминира?... Какво може да ти помогне да се усещаш повече жена? Какъв е съветът на душата ти към теб?

КЛИЕНТ: Да съм по-женствена...

ВОДЕЩ: И това да променя отношението на мъжете към теб?

КЛИЕНТ: Нужна ми е любов! (почти го извика на висок глас)

ВОДЕЩ: Какво може да ти помогне да получаваш любов в общуването с мъжкия пол? Какво твое поведение, излъчване, говор, словоизказ, външност може да ти помага да привличаш любов към себе си?...

КЛИЕНТ: Разговорите са важни... Трябва да говоря.

ВОДЕЩ: За да усещат те чувствата, емоциите в теб и чрез тях да възприемат душевността ти? Много си сдържана?

КЛИЕНТ: Да, да! Много съм сдържана.

ВОДЕЩ: Имаш нужда да я преодолееш, да се освободиш от задръжките в себе си, да работиш в тази посока. Душата ти ще те подпомага с послания, съвети, насоки как да успяваш. Следвай я и ще имаш успехи.

КЛИЕНТ: Ох..., стана ми много горещо! (нервно се размърдва)

ВОДЕЩ: Да, защото това е проблем за теб, с който още не си се справила.

КЛИЕНТ: Да... Ох!... Много ми е горещо!... Завирам!... (махам тънкото одеалце от нея)

ВОДЕЩ: Да, негативните наслагвания в теб от дълго време натрупваните блокажи извират от теб, от клетките ти като пара и понеже сега задълбочено работим за тяхното изясняване, те изплуват на повърхността. Затова ти е толкова горещо, но от друга страна, това ти помага да се разтоварваш от тях като тежко бреме, с което си живяла досега... Питам душата ти и клетъчната памет на твоя сърдечен център: била ли е наранявана любовта ти, най-общо казано, от страна на мъжете към теб в минали животи, която е пренесена като влияние-въздействие в настоящия живот? Нека и книгата ти на животите подпомогне с информация.

КЛИЕНТ: Да. Била съм буквално в краката на мъжа. Закривала съм си главата с ръце. Била съм в много ниското, потъпквана, използвана, унижавана, потискана. Виждам мъжа горе във високото, а пък аз съм в ниското, в краката му.

ВОДЕЩ: Това е големият контраст: властването на мъжа над жената, тя е в негово подчинение. Погледни нагоре към този властващ мъж и ми кажи, как изглежда той? В него разпознаваш ли някого от настоящия живот, напомня ли ти за някого?

ВОДЕЩ: Напомня ми за баща ми.

КЛИЕНТ: Това оказало силно влияние върху теб, по труден начин да учиш уроците, да отстояваш себе си, като жена най-вече.

ВОДЕЩ: Строг е, свъсил вежди, ядосан, като господар. Такъв бил в миналия живот, такъв бе и сега, като мой баща.

КЛИЕНТ: Сега разбираш защо душата ти точно неговата душа си избрала за твой баща в настоящия живот, да занулиш негативните обременености, да се пречистиш от тях, да не влияят на общуването ти с мъжете, да отстояваш себе си като жена. Много са разновидностите на уроците свързани с мъжкия пол. Учиш посредством негативния модел-шаблон на баща ти, който той е оформил в теб като модел за мъжете в детската ти възраст, по трудния начин, заради отношението му към теб.

ВОДЕЩ: Да, от там, от тогава са ми тези трудности с общуването с мъжете.

КЛИЕНТ: Да, след сеанса ще поговорим още на тази тема. Има какво още да се каже и направи в тази посока. Нека благодарим на душата ти за насоките и съветите, които ти даде по тази важна за теб тема. Когато работиш по нея, ще успяваш да внасяш положителни промени в живота си, към по-добро. Нужно е да извървиш сама този път, уверено напред, затова не трансформираме. Душата ти има нужда сама да придобиеш опитност, със собствени усилия. Нужни са вложения от твоя страна за усвояването на този мащабен житейски урок... Да попитаме душата ти, какви мечти има тя? Какви желания, стремежи да следваш, какви цели да си поставяш? Какво желае да правиш занапред за себе си, в живота, в делата си, свързани с нея самата, с твоите чувства и отношение към себе си?

КЛИЕНТ: Да продължавам да съм със семейството си, да се обичаме взаимно...

ВОДЕЩ: Интересът, които имаш към културата, театъра, изкуствата, от твои минали щастливи животи ли идва?

КЛИЕНТ: Да. В миналото съм свирила на пиано.

ВОДЕЩ: Потопи се в спомените от миналото. Спомни си, кога си свирила на пиано?

КЛИЕНТ: Била съм мъж, с по-дълга коса.

ВОДЕЩ: Бил си изцяло вглъбен в музиката, докато свириш...

КЛИЕНТ: Да, да! Точно така!

ВОДЕЩ: Чуй с вътрешния си слух музиката, която свириш! Потъни в сливането между душа и музика. Нека всяка клетка в теб събуди този красив спомен. Усети как всяка клетка вибрира с нея, как те изпълват силна жизнена енергия, красота, въодушевление, възторг, патос, безграничност, всеобхватност. Слей се в едно цяло с музиката, която твориш с душа и ръце, чрез пианото! Изживей го отново!... Какво усещаш сега?

КЛИЕНТ: Нося се вътрешно в ритъм, с такта на музиката.

ВОДЕЩ: Съхрани събуден в теб този спомен! Връщай се към него всеки път, когато имаш необходимост да се заредиш енергийно. Нека получаваш всичко онова, което ти е нужно, което музиката събужда в теб!... Обича ли душата ти да пътува в този живот или обича спокойствието, покоя?

КЛИЕНТ: Обичам да пътувам, но не го правя.

ВОДЕЩ: Накъде, в какви дестинации би желала душата ти да пътуваш, в България и извън нея?

КЛИЕНТ: Франция, Италия.

ВОДЕЩ: Да, там ще си припомниш спомени от минали животи, които имат отношение към настоящия. Добре... Ти имаш ли въпроси към твоята душа? Какво би искала да й кажеш, помолиш, пожелаеш или това ти е достатъчно като информация?

КЛИЕНТ: Не знам. Май няма.

ВОДЕЩ: Повтаряй на глас след мен: “Мила моя душа, аз безкрайно много те обичам! Прости ми, че не винаги чувам и възприемам посланията ти до мен, че не ги следвам, пренебрегвам ги, не се обичам достатъчно... Бъди осезаемо с мен, до мен! Подпомагай ме за всичко! Нека съм в състояние осъзнато да възприемам твоите послания, насоки, сигнали до мен и ги следвам уверено като подкрепа за мен! Подпомагай мие да обичам себе си като жената, която съм и личността, с която се проявявам в живота! Благодаря ти!”... Прегърни виртуално душата си, с благодарност за срещата с нея и нека я освободим, да изпълнява ангажиментите си в духовния свят... Хареса ли ти срещата-общуване с нея?

КЛИЕНТ: О, да!... Беше много хубаво, вълнуващо!

ВОДЕЩ: Нека сега помолим твоите духвони учители и наставници, които по невидим начин те съпътстват в живота като страничен наблюдател за изявите и делата ти, тук, на Земята, да дойдат на среща с твоя дух, да поговорим малко и с тях. Усети, виж как се отзовават и идват... Колко учители усещаш, че идват?

Следва продължение...

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови