Общуване с духовния учител-наставник и личния ангел-хранител

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 8

ВОДЕЩ: Нека сега помолим твоите духвони учители и наставници, които по невидим начин те съпътстват в живота като страничен наблюдател за изявите, делата ти, тук, на Земята, да дойдат на среща с твоя дух, да поговорим малко и с тях. Усети ги като енергийно присъствие или ги виж като холограмни образи, как се отзовават и идват на среща с твоя дух. Колко учители усещаш, че идват?

КЛИЕНТ: Като че ли само едно енергийно присъствие.

ВОДЕЩ: Добре. Нека благодарим на този твой духовен учител-наставник, че се отзова и дойде на среща с твоя дух. Да го попитаме..., от позицията на страничен наблюдател за твоя живот, какво е неговото становище..., според него, как се справяш до момента с Програмата-Живот, изживян до момента? Доволен ли е той от теб?

КЛИЕНТ: Почти е доволен. Малко нещо не ми достига...

ВОДЕЩ: Нека даде насоки. Какво не ти достига? С какво не се справяш достатъчно добре?

КЛИЕНТ: Проблемите с общуването. Това е.

ВОДЕЩ: Общуването с хората или общуването със себе си? Кое по-точно?

КЛИЕНТ: Със семейството.

ВОДЕЩ: Общуването в семейството... Какви насоки би ти дал той. Какво би могло да ти помага, за да постигаш успехи и прогрес в тази насока?

КЛИЕНТ: Трябва да сме по-сплотени.

ВОДЕЩ: Добре. Какво можеш да правиш ти, от твоя страна, за да се получава това сплотяване?

КЛИЕНТ: Да изразявам чувствата си.

ВОДЕЩ: Точно така. Да изразяваш любов, чувства, искреност, да могат близките ти да ги усещат, да ги възприемат и да реагират по същия начин към теб.

КЛИЕНТ: Аз съм много прикрита..., спотаена.

ВОДЕЩ: Какво може да ти помогне да излезеш от тези прикритост и спотаеност?

КЛИЕНТ: Да бъда по-отпусната.

ВОДЕЩ: Да. Да бъдеш по-отпусната, по-смела и да вярваш, че ще се справиш.

КЛИЕНТ: Точно!... Нужна ми е увереност.

ВОДЕЩ: Какви насоки още ти дава твоят духовен учител-наставник, как да продължиш да живееш живота занапред?

КЛИЕНТ: Да се радвам на живота. (въздиша)

ВОДЕЩ: Именно! Да се радваш! Вече знаеш колко много радости си имала в минали животи. И в този живот можеш да го правиш. Важно е да се осмеляваш, да оставиш детето в теб да е на свобода, да е жизнерадостно. Какво може да ти помогне да пуснеш детето в теб на свобода?... Осмеляването?

КЛИЕНТ: Да.

ВОДЕЩ: Имаш да работиш още по усвояването на тези житейски уроци.

КЛИЕНТ: Да, да... Липсва ми смелост, да се отпусна...

ВОДЕЩ: Да, още отстояване..., първа крачка. Това са задачи за теб, да работиш по тях... Ти имаш ли въпроси към твоя духовен учител, да го помолиш нещо, да му кажеш нещо или казаното дотук ти е достатъчно?

КЛИЕНТ: Мога ли да се обръщам към него, когато имам нужда?

ВОДЕЩ: Добре. Повтаряй на глас след мен: “Мили мой духовни учителю-наставнико, благодаря ти сърдечно, че неотлъчно си до мен в Живота и ме подпомагаш във всяко едно събитие, как да преминавам през него. Нека запазя мисловно-телепатична връзка с теб и разговарям с теб, водя диалози с теб, споделям с теб, от какво се нуждая, какво ме блокира, какво ми помага. Бъди винаги с мен! Подпомагай ме за всяка една ситуация с мъдрост и със знания, за да се справям успешно със задачите, които имам пред себе си. Чувай моите молитви, моите желания и ме подпомагай с насоки и мъдрост, как да успявам. Благодаря ти!”

КЛИЕНТ: ... Благодаря ти!

ВОДЕЩ: Как реагира твоят духовен учител-наставник?

КЛИЕНТ: Клати глава. Доволен е.

ВОДЕЩ: Да. И той е имал нужда да го усещаш по-близо, по-осезаемо до себе си, защото много често си го игнорирала. Поставяла си бариери пред себе си, не е имал достъп до теб, затова сега е благодарен.

КЛИЕНТ: Да! Благодарен е!

ВОДЕЩ: Да, вече по-осезаемо ще усещаш неговата подкрепа към теб в живота. Винаги можеш да се обръщаш към него, да споделяш, да изказваш нуждите си до най-малка подробност... Той ще ти помага. Нека му благодарим за срещата с теб и да го освободим... Нека сега на среща с твоя дух дойде твоят личен ангел-хранител. Виж бяла сияйна енергия, като очертания, как идва към теб!...

КЛИЕНТ: Да!... Лети!... Лети!... (радва се)

ВОДЕЩ: Усети как, когато те доближи, се потапяш в неговата сребриста светлина..., как потъваш цялата в неговата прегръдка! Той е твоят личен ангел-хранител! Той бди над теб! По всички възможни начини те закриля, докато си в човешко тяло, тук, на Земята... Там, потънала в неговата прегръдка, можеш да свалиш всички бариери на самосъхранение, да се почувстваш напълно оголена и всички болки, рамки, травми, ограничения, страхове, колебания, раздвоения оставиш да изтекат от теб, да се разтворят в неговата светлина, да се трансформират в нея в позитивна енергия. Нека всяка твоя клетка е в процес и на освобождаване, и на възприемане на енергия от него. Усещай се блага, с нарастваща любов, попиваща във всяка твоя клетка... Докато си потънала в неговата прегръдка и се пречистваш и зареждаш едновременно от него, изкажи благодарност и признателност към него, за всичко, което прави като помощ и подкрепа към теб... Покани го на танц, там, във всемирното пространство! Танцувай с него между звездите! Танцувай под звуците на музиката на пианото, която ти свириш! Възприемай все повече и повече енергия от него!... Виж как към вашия танц се присъединяват ангели от всемирното пространство, как танцуват в кръг, обгърнали двама ви... Танцувай! Приемай тяхната благословия към теб! Потопи се в безкрайната красота и вълшебство!... Попивай в цялата теб!... Танцувай!... Възприемай!... Радвай се! Усещай се едно единно цяло с тази ангелска енергия, с тази безкрайна любов и светлина, която те обгръща цялата!... Как се чувстваш?... Какво е усещането ти?

КЛИЕНТ: Лекота!... Лекота!... Много е приятно!

ВОДЕЩ: Кажи на глас: “Мили мой ангел-хранителю, много те обичам! Благодаря ти сърдечно за грижите, които полагаш за мен и помощта, която ми оказваш! Бъди винаги с мен! Радвай се заедно с мен, когато съм щастлива, успяваща, благодарна! Подпомагай ме с енергия, когато ми е трудно, каквото и да се случва. Грижи се за мен!... Благодаря ти!”

КЛИЕНТ: ... Благодаря ти!

ВОДЕЩ: Виж как ангелите, танцуващи с теб, ти поднасят своите подаръци, като благословия към теб, след това се отдалечават. Усети прегръдката на твоя личен ангел-хранител преди раздялата с него. Благодари му за тази среща... Ти знаеш, че във всеки миг той е заедно с теб. Излъчи своята благодарност и любов към него, след това го освободи, да изпълнява ангажиментите си към теб... Сега, нека помолим душата на твоята майка, да дойде на среща с твоя дух. Тя знае, че си за малко на гости У Дома. Готова ли е да се срещне с теб? Виж я! Усети я, как идва на среща с теб... Идва ли?

КЛИЕНТ: Не я усещам...

ВОДЕЩ: Това означава, че е У Дома само с остатъчната си енергия, че вече се е въплътила в нов живот на Земята. Нека е благословена за успех в новата Програма-Живот, която е предприела!...

Следва продължение...

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови