Общуване с енергията на Исус и Света Богородица

Регресия на жена с разнообразни негативни изживявания - пренос и влияние от минали животи в настоящия – ЧАСТ 9

ВОДЕЩ: ... И сега..., нека като два лъча над теб, се спуснат бяло-сребристата енергия, светлина и любов, подкрепа и благословия към теб на Исус Христос и златисто-жълтата енергия-светлина на Майка Мария, света Богородица. Нека в спирален пашкул смесена енергия, бяло-сребриста и златисто-жълта, се потопиш цялата, като в пашкул - лечебна барокамера, в която вибрираш цялата. Нека тази смесена енергия премине през всяка твоя клетка, на цялостната ти клетъчна памет, на всяка твоя клетка на организма и тялото, на емоционалната ти памет, душевност, психика, нервна система, емоции, чувства, на всички жизнени енергийни центрове, обвързани с цветния спектър на твоята аура, на твоите духовни, енергийни, светлинни тела.

Нека енергията навлезе в теб на земно-материално и на духовно-енергийно ниво и ти помогне да навлезеш в процесите на пречистване и освобождаване от всички негативности, да се освобождаваш от всички товари и обременености от болки, страдания, загуби, наранявания от всякакъв характер, които вече са изпълнили мисията си към теб, от които ти съхраняваш само есенцията мъдрост, поуки, познания. Нека всичко останало изтича от теб и се разтваря в бяло-сребристата и златисто-жълта енергия на Исус Христос и на Майка Мария света Богородица! Изпълвай се цялата с тази блага енергия, която ти дава увереност, упование, вяра, сила за живот, да продължаваш напред и нагоре по Пътя си, по който те води твоят дух, следвайки Програмата-Живот, която душата ти е съставила за теб, за това твое проявление като жената и личността, които си, тук и сега на Земята! Усети как в теб се завихрят мощни, спирални енергийни, светлинни торнадо процеси, във всяка една клетка на цялостната ти клетъчна памет, на земно-материално и на духовно-енергийно ниво, които дълбочинно, широкомащабно, всеобхватно подпомагат клетките да се освобождават от всички негативни товари и обременености, които вече са извършили мисията си за теб. Светлинно-енергийните торнадо-процеси се вихрят в теб на локално и мащабно ниво, преминават през часовниковия механизъм, завихрят се по посока на часовниковата стрелка от дванадесет към едно... Все повече и повече всяка твоя клетка, с благодарност и признателност поема тази свята, блага енергия, в която изтича всичко негативно, травмиращо, болящо, спиращо, нараняващо и се изпълва със светлина и любов, с благословия и подкрепа към теб. Ти заблестяваш цялата, отвътре навън! Изпълваш се с благодарност, с любов и признателност! Приемаш с радост благословията им към теб!... Докато си потопена в тяхната енергия, изкажи своята молитва в обръщение към тях. Кажи какви са нуждите ти, за какво да те подпомагат и подкрепят. Когато приключиш общуването си с тях, ми кажи: “Готова съм.”...

КЛИЕНТ: ... Готова съм...

ВОДЕЩ: Добре... Как се чувстваш потопена в тяхната енергия?

КЛИЕНТ: Много е приятно!... Божествено е!

ВОДЕЩ: Съхрани това усещане в себе си! Всеки път, когато имаш необходимост отново да общуваш с тях, извиквай ги на среща с теб като два енергийни лъча, спускащи се над теб, потапяй се в тяхната енергия, светлина, любов и изказвай своята молитва към тях... Нека им благодарим с признателност за срещата с теб, за отношението им и грижата им към теб, и ги освободим... Сега нека кажем последните две молитви на глас. Повтаряй след мен: “Мили мой дух, благодаря ти за този полет, който направи, за информацията, която ми предостави. Ти си мъдър, смел, умен и ме водиш по Пътя в този живот. Гласувам ти доверие, води ме! Аз те следвам.”... “Отче Наш Създателю, Първоизточник, Първороден, благодаря Ти, че си ме създал, частица Светлина от Твоята Светлина и частица Любов от Твоята Любов! Чрез тях аз Те нося в себе си и чрез тях аз съм част от Теб! Благодаря Ти за творческия потенциал и интелект, които си вдъхнал в мен, чрез които се развивам, разгръщам, израствам, еволюирам. Благодаря Ти, че ме обгръщаш с Твоята Божествена Светлина и Любов, че ме водиш с благословията си напред и нагоре по Пътя, че ме пазиш и закриляш, напътстваш и направляваш в Живота и в делата ми! Бъди винаги с мен – където и да се намирам, каквото и да правя, каквото и да се случва, с мен и около мен! Моите радости, моите успехи са и Твои, защото ги дължа и на Теб! Благодаря Ти за всичко, с цялата си любов и признателност! Обичам Те и Те нося в сърцето и в душата си, с най-голямата Любов, която мога да излъча! Живея и се проявявам в Живота заедно с теб! Амин.”... Сега, нека се появи тунелът, който отведе духа ти в безвремието, в духовния свят, във всемира. Нека духът ти навлезе в него, премине през него и се завърне в реалния живот, тук и сега... Едно!... Бааавно отвори очи. Две!... Бааавно размърдай тялото си, възвърни усещането за него. Три!... Добре дошла обратно в реалния живот!... Кажи ми, как се чувстваш след полета на духа?

КЛИЕНТ: Ох!... Още не мога да се върна. Още ми се иска да стоя там!... (смее се радостно)

ВОДЕЩ: Не бързай! Направи го бавно, плавно, постепенно.

КЛИЕНТ: Не си усещам тялото...

ВОДЕЩ: Дааа.... Така е. То се отпуска, да не тежи на духа в полета му.

КЛИЕНТ: Изобщо нямах усещане за тяло!

ВОДЕЩ: Да. Браво на теб! Справи се превъзходно! Гордея се с теб! В началото видя, че ти беше трудно...

КЛИЕНТ: В началото.. хич..., чак се ядосах.

ВОДЕЩ: Дааа, но..., видя, че духът ти беше по-силен и преодоля трудностите. Доволна ли си от този полет?

КЛИЕНТ: Да! За пръв път ми е. Не знаех какво ще се случва. (смее се)

ВОДЕЩ: Ето, вече знаеш какво е Полет на духа. Всичко, което говорихме в предварителния разговор, го изживя, вече имаш личен опит. Важно е да знаеш, че може да имаш световъртеж, да се чувстваш отпаднала. Духът ти още пътува. Тунелът ще остане отворен още десетина дни.

КЛИЕНТ: Десетина дни?! (силно се изненада)

ВОДЕЩ: Да, което означава, че докато се затвори ще си едновременно в реалността и в картините на събудените спомени, които духът ти показваше.

КЛИЕНТ: Верно ли?!

ВОДЕЩ: Да. Съветът ми към теб е да пишеш, да разказваш в писмена форма, чрез ръката си, за да излиза тази информация от теб. Не я задържай в себе си! Нека в следващите дни това да ти бъде приоритетна задача.

Повече информация за регресиите прочети тук: >>> Регресивна хипноза - Полет на духа <<<

Повече информация за водещия практиката прочети тук: >>> Галя Йосифова - Виния <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови