Как бих могла да възстановя нарушените взаимоотношения със сина ми, след раздялата със съпруга ми?

Таня: Здравейте, напоследък чета вашите постове във ФБ и сега забелязах, че приемате въпроси.Искам да ви попитам: Как бих могла да ускоря възстановяването на нарушените взаимоотношения със сина ми, след раздялата със съпруга ми? Вече има затопляне, но не е достатъчно. Благодаря ви!

Ширинан: Здравей Таня, въпросът ти е обхваща много обширен отговор и ще ми е трудно с няколко думи да обясня причината, защо се е случило така и как да му помогнеш. За това съм писал по-подробно в книгата “Живот на светло”, но тук ще систематизирам информацията в няколко изречения, които вярвам ще са ти от помощ.

Нека започнем с това, че ние идваме на земята, за да се учим. Когато душите ни се въплъщават в човешки тела вземат със себе си стари товари(травми), които в миналото не са разбирали и осъзнавали техния смисъл и по този начин са ги затворили дълбоко в себе си, докато не дойде момент, в който силата в тях нарасне и освети тъмнината на товара, осъзнавайки смисъла и величието на натрупаната опитност. Да понякога докато се учим изпитваме много болка и дискомфорт, но това е преходно, докато знанието и уменията, които придобиват душите ни от преживяната опитност са вечни. Именно тези рани, през които душите ни преминават от живот в живот пренасят в следващите докато не се появят подходящи условия, да бъдат изцелени. За това писах подробно в книгата “Пътеводител за духовно развитие”.

Когато човек преминава през трудности, те го провокират да излъчва предимно негативен заряд, което го обезсилва и го прави уязвим за недобронамерени същности, които целят да обострят слабите му места. По този начин те се захранват с неговата енергия и целят, да го отслабят още повече. Едни от най-големите товари, които хората носят със себе си в настоящия си живот са свързани именно с членовете на семейството, защото енергийната връзка с тях е най-силна и това предразполага за по-лесното изцеление на раните, които вашите души в миналото са си нанесли един на друг. Трудността през, която сте преминали с развода е била провокатор на повърхността да изплуват на подсъзнателно ниво товари от миналото, което по един или друг начин ви отдалечава.

Можеш да му помогнеш като отделяш по 15-20 минути на ден, където да оставиш съзнанието ти да притихне и да се успокои от грижите и ежедневието, когато това се случи си представи как два ярки стълба светлина се вливат в теб произлизащи от недрата на земята и от вселената. Кажи си: Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов потече през мен (виж как през първи енергиен център се влива земната енергия, а през седми енергиен център се влива вселенската космическа енергия, след това виж двата лъча как се обединяват и завихрят в сърдечния ти център, обединявайки се с енергията на твоята душа). Представи си как сърцето ти започва да сияе като ярко слънце и мислено насочи бял енергиен лъч към сърцето на твоето дете. Помоли духовния екип на детето ти да вземе участие, като насочи през теб такъв вид енергия, от която има най-голяма нужда, за да се освободи от всички товари, слабости и нечистотии, които ви отдалечават един от друг, нека те се трансформират в светлина и любов, засилвайки вашата връзка помежду ви. Остани в това състояние, визуализирайки как любовта, която протича през теб насища сърцето му. Виж как постепенно от начумерен се усмихва, как те прегръща и те моли за прошка, прости му и ти и си благодарете един на друг за подкрепата, защото това е поредния живот, в който заедно като майка и син се подпомагате в земните уроци.

С тази практика ще помогнеш да се освободи от товарите, които образно казано ви отдалечават един от друг и освен това ще го захраниш с енергия, която да му помогне да държи недобронамерените същности настрана от него. Това е накратко, което мога да споделя с теб. Повече информация и помощ може да откриеш в книгите: “Живот на светло” и “Пътеводител за духовно развитие”.

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Коментари  

#2 Ширинан 28-01-2015 17:13
Здравей Атина. Написания по-горе отговор към Таня важи с пълна сила и при теб. Ако имаш книгата Живот на светло прави описаните енергийни техники там, за да помогнеш на дъщеря си. Ако я нямаш, тогава може да използваш по-горната визуализация, която написах в отговора към Таня.

Пожелавам ти да постигнете с дъщеря си хармония във взаимотношеният а, които да са толкова силни и подплатени с любов, че нито една злонамерена сила да не е в състояние да ги наруши.
Цитиране
#1 Atina 27-01-2015 20:51
Zdraveite sega procetox ce moga da popitam za nqkoi moi problemi neznam zashto otnosheniqta mejdu men i dashterq mi ot krai vreme sa mnogo izostreni mislq ce mnogo sam napravila za neq no vse ne e dovolna kade sreshix darjanieto i e mnogo stranno sprqmo men i dashterq i sega ne e dobre sas zdraveto neznam kakvo shte se sluci molq se vsicko da e dobre mola pishete mi blagodarq
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови