Имам много зависима връзка с човек от 4 години, какво да правя?

Юлия: Имам много зависима връзка с човек от 4 години. Чувствам се ужасно, всеки път когато си тръгне от мен все едно ми взима душата и когато се връща все едно аз забравям за злините които ми е сторил.. Какво да направя?

Ширинан: Здравей Юлия, ситуацията в която си изпаднала е много деликатна, за да си помогнеш първо е нужно да осъзнаеш какво ти се случва. Все още масата от хора не осъзнават, че всичко е енергия и всяко действие и мисъл има силата както да твори, така и да разрушава в зависимост от това с какъв знак ще бъде използвана енергията, която непрестанно протича през нас. Много е важно това да се осъзнае и хората да започнат по-осъзнато да използват енергията, която протича през тях, защото в противен случай рискуват някой друг да се възползва от тяхното неумение като бъдат лесно манипулирани.

Не ми е лесно да ти обясня какво точно се случва с няколко думи, но ще се опитам да го направя. Душите слизат на земята, за да се учат и развиват като се въплъщават в човешко тяло. Важно е да се знае, че както на физическо така и на енергийно ниво съществуват недобронамерени енергийни същности, които са загубили умението да се зареждат с енергия от Отеца Създател и затова се опитват да си набавят енергията от други души, които имат тази връзка и в същото време са поставени в условия, които нарушават тяхното съвършенство. Когато душите са в хармония и баланс, тогава те са неуязвими за недобронамерените сили, затова злото цели и прави всичко възможно да създава все по-трудни и несъвършени условия за живот на земята, за да може хората да бъдат все по-лесни донори на енергия. Когато хората минават през трудности и дълго време се подават на болката и така продължават да излъчват дълго време негативен заряд, тогава те са уязвими за такива недобронамерени същности. Това е тема, която е много подробно засегната в книгата “Живот на светло”.

Без да познавам твоят партньор съм убеден, че е човек който е минал през трудност в живота, която малко или много е пречупила доброто в него. Това се случва неосъзнато за тях, защото сетивата на хората са замъглени от многобройните товари, които хората носят със себе си. Постоянно повтарям колко е важно хората да работят със себе си и с товарите, които са пренесли от минали свои животи в настоящия, това е само една от причините, за да го направят.

Когато недобронамерена същност се прекачи към един от членовете на семейството, тогава образно казано на енергийно ниво тя си пуска пипалата в останалите членове от семейството и най-вече в този, който е в състояние да пропуска през себе си най-голямо количество енергия. Когато това се случи, симптомите са точно такива, каквито ги описваш. Причината да се чувстваш така все едно ти взема душата е защото той се отдалечава с твоята енергия, която изтича непрестанно към него. Причината да забравяш се дължи на негативния заряд, който умело замъглява съзнанието. Няма да се впускам в подробности какво точно се случва, ако ти е интересно може да прочетеш повече в книгата, която споменах по-горе. Там темата е засегната много подробно.

Това, което мога да те посъветвам е да започнеш да правиш повече неща, които те зареждат с енергия. Започни да излизаш по-често сред природата, практикувай гледане на слънцето, йога или някоя друга практика, която да те захрани с енергия. Имаш нужда от енергия, за да прегориш тези енергийни връзки, които все те дърпат към него. Когато се почувстваш силна тогава съзнателно дай намерение божествената енергия и чиста безусловна любов да потече през теб и помоли твоят духовен екип да вземе активно участие в този сеанс(практика) помагайки ти да прекъснеш всички негативни връзки, които те задушават, обезсилват и източват негативно. Представи си ги като черни катранени въжета (с дебелина като на корабно въже) и си представи как държиш меч облян в светлина. Започни мислено едно по едно да прекъсваш тези въжета. Прави го толко често, колкото усещаш като необходимост да го правиш. Продължавай да го правиш докато не усетиш освобождение и облекчение, чувствайки как силата в теб се завръща. Може да използваш също така упражнение 4, 5 и 6 от горепосочената книга.

И не забравяй, че е нужно да му простиш за всичко както и да му благодариш за уроците, които ти помага да усвоиш по своя път. Подходиш ли негативно към него, тогава той още по-силен ще стане и все по-лесно и надълбоко в теб може да се вклини.

Душата в своята истинска същност е добронамерена и не би навредила на никого, по каквато и да е причина. Причината хората да проявяват негативни качества и да се нараняват помежду си е защото допускат негативни същности в живота си да ги манипулират. Ако все още не си чела книгата горещо ти препоръчвам да я прочетеш, защото колкото повече хората осъзнават по какъв начин доброто и злото си взаимодействат, толкова по-лесно ще им е да му противодействат с любов. Всичко останало отслабва доброто и прави злото все по-силно. Огледай се и виж света в който живеем, примери за това има навсякъде.

Повече информация по темата може да се прочете в книгата “Живот на светло”.

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Добавете коментар


Защитен код
Обнови