КОРОНАВИРУС: Как да останем незасегнати на физическо и психическо ниво?

Здравейте БЪЛГАРИ,
с тази статия изразявам своя граждански дълг, да споделя своя личен опит, свързан с ВИТАЛИТЕТА на физическото тяло в условията, в които се намира човечеството в този драматичен момент, когато коронавирус (covid-19) се разпространява лавинообразно. Още от самото начало е важно да поясня, че не съм завършил лекарско образование, но страстта ми да изуча как функционира физическото тяло ме е провокирало да изчета много голям обем доклади от съвременни научни изследвания на различни университети и организации. Причината да го направя се корени в здравословни изпитания през които преминах в изминалите години и след като медицината не бе в състояние да ми помогне се наложи да си помогна сам, а за да го направя бе нужно да се информирам, за да мога да изуча как функционира моето тяло. Когато познаваш неговите функции и какво ги нарушава, тогава е много лесно да му помогнеш да се самовъзстанови, защото истината е, че никое лекарство не лекува физическото тяло, то е само инструмент, а истинското лечение винаги се осъществява от самото тяло. Ежедневно в него се осъществяват безброй много биохимични процеси, които ако опознаем, ще се научим да живеем живот в хармония с нашето физическо тяло, а от тази хармония се ражда истинското здраве.

С какво ще ми помогне изцелението на физическото тяло?

Искра: Здравей, искам да те попитам, ако пречистя тялото си, това ще ми помогне ли да имам повече енергия и ще помогне ли за изчистване на другите ми тела от травми и товари? Благодаря.

Какво се случва с тялото ми?

Rossjazz: Какво се случва с тялото ми? Няколко дена се чувствам свеж и енергичен и след това няколко седмици се чувствам супер отпаднал и изтощен. Още от ставането сутринта се чувствам като парцал и цял ден е ад. Водя изключително здравословен начин на живот и вече започвам да се притеснявам , че ми има нещо. Гледам слънцето и съм почти на 9 минути и винаги след слънце гледане огладнявам и ми се преспива. В момента ми е толкова отпаднало , че дори не мога да си формулирам въпросите ...