Какво се случва с тялото ми?

Rossjazz: Какво се случва с тялото ми? Няколко дена се чувствам свеж и енергичен и след това няколко седмици се чувствам супер отпаднал и изтощен. Още от ставането сутринта се чувствам като парцал и цял ден е ад. Водя изключително здравословен начин на живот и вече започвам да се притеснявам , че ми има нещо. Гледам слънцето и съм почти на 9 минути и винаги след слънце гледане огладнявам и ми се преспива. В момента ми е толкова отпаднало , че дори не мога да си формулирам въпросите ...

Ширинан: Здравей rossjazz, причината да се чувстваш така навярно са много повече от тези, които ще изброя, но може би тези ще са основните. Живеейки здравословен начин на живот ти предоставяш условия, в които тялото ти се насища с повече жизнена сила, която захранва не само физическото, а също така и енергийните ти тела. Когато душата разполага с повече енергия, тя я използва не само в делата, а и за прегаряне и освобождение от стари товари, които сме натрупали както в този така и в минали свои животи. Колкото по-осъзнат е живота ти и работиш в посока прочистване и хармонизиране на физическото и енергийните тела толкова повече се увеличава количеството енергия, която може да приемаш и излъчваш през себе си. Има дни в които към земята се насочва много големи количества енергия, особено когато има слънчеви изригвания и магнитни бури. Приемайки по-големия енергиен заряд, се разгаря огъня вътре в теб, който прегаря старото и ненужно, това причинява известен дискомфорт на физическо и емоционално ниво. Ако се самонаблюдаващ, ще забележиш, че след тези дни на дискомфорт се чувстваш енергичен.

Друга причина, която се явява на физическо ниво е процеса на прочистване на самото физическо тяло. Когато храниш тялото си с чиста и жива храна, това активира процесите на прочистване на физическото тяло от всякакви токсини, шлаки и затлачвания. Процеса на прочистване може да бъде подпомогнат, като се храниш с предимно жива храна лишена от всякакви термични и химични обработки и пиенето на повече чиста вода. Когато в тялото има много токсини, тогава се препоръчва и лечебно гладуване, то не е за всеки, понякога тялото не е готово за директно гладуване, нужно е първо да се мине на по-лек хранителен режим и постепенно да се навлезе в лечебен глад. Веднъж влязло в ритъм, тялото все по-лесно ще преминава през лечебните гладувания. Това от своя страна води до много облаги, които в някой друг пост бих споделил, за да не разводнявам този.

И други причини има, които могат да провокират това твое неразположение, но това са основните, които са в основата на всички останали. Повече информация може да прочетеш в книгата "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото".

Бъди Щастлив и успял във всички направления на живота!

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Добавете коментар


Защитен код
Обнови