КОРОНАВИРУС: Как да останем незасегнати на физическо и психическо ниво?

Здравейте БЪЛГАРИ,
с тази статия изразявам своя граждански дълг, да споделя своя личен опит, свързан с ВИТАЛИТЕТА на физическото тяло в условията, в които се намира човечеството в този драматичен момент, когато коронавирус (covid-19) се разпространява лавинообразно. Още от самото начало е важно да поясня, че не съм завършил лекарско образование, но страстта ми да изуча как функционира физическото тяло ме е провокирало да изчета много голям обем доклади от съвременни научни изследвания на различни университети и организации. Причината да го направя се корени в здравословни изпитания през които преминах в изминалите години и след като медицината не бе в състояние да ми помогне се наложи да си помогна сам, а за да го направя бе нужно да се информирам, за да мога да изуча как функционира моето тяло. Когато познаваш неговите функции и какво ги нарушава, тогава е много лесно да му помогнеш да се самовъзстанови, защото истината е, че никое лекарство не лекува физическото тяло, то е само инструмент, а истинското лечение винаги се осъществява от самото тяло. Ежедневно в него се осъществяват безброй много биохимични процеси, които ако опознаем, ще се научим да живеем живот в хармония с нашето физическо тяло, а от тази хармония се ражда истинското здраве.

Настоящата криза засяга както нашето физическо, така и нашето психическо здраве. В тази статия ще отговоря на най-често задаваните въпроси свързани с коронавируса и ще споделя информация как може да си помогнем, за да останем незасегнати от него, както на физическо, така и на психическо ниво. Ще започна с най-често задавания въпрос, а той е:

 

Има ли реална опасност от коронавируса?

На този въпрос не може да се отговори еднозначно, защото една част от хората са уязвими, а друга реално няма от какво да се страхуват, защото техният виталитет (съпротивителни сили) на физическото тяло е на високо ниво. Тук идва моментът да засегнем темата: От какво зависи виталитетът на физическото тяло? Сега масово се тръби по медиите, че младите и старите хора са най-силно засегнати, защото тяхната имунна система е най-лабилна. Това не е вярно, защото виталитетът на тялото не се определя от възрастта, а от нивото на съзнание. Все още на мнозина им е трудно да осъзнаят, че човек е многоизмерно същество и не е изграден само от физическо тяло. Въпреки напредъка на някои държави в осъзнаването и преоткриването на истината, че човек освен физическо тяло, е изграден и от енергийни тела, все още глобално на човечеството му е трудно да приеме тази истина. Сега може би се питате, защо повдигам изобщо тази тема? Защото физическото и енергийните тела са свързани и всяко несъвършенство на физическо ниво има корен на енергийно ниво. Толкова много примери могат да бъдат дадени за възрастни хора, които имат много високи нива на виталитет и в същото време хора, които са в разцвета на силите си, са уязвими на всеки един вирус и бактерия поради ниски нива на виталитет.

Човечеството и всичко останало, е едно цяло, но в същото време ние живеем така, сякаш това не е така. Не се замисляме за щетите, които оставяме след себе си в природата. Дори не се замисляме какво причиняваме на другите хора, когато ги нараняваме душевно, метално или емоционално, където всъщност се коренят проблемите на физическото тяло на енергийно ниво. Отдалечили сме се от съзнанието за единство, от там произлизат всичките ни проблеми, не само на физическо, а и на емоционално, ментално и душевно ниво. До такава степен сме затлачили енергийните канали на енергообмена в нас, че неминуемо всичко това се е отразило и на нашето физическо тяло като неделима част от нашата многоизмерност. Изхождайки от всичко това можем да разграничим хората на две основни групи.

Първата група хора са такива, които са потънали надълбоко в илюзията за разделение, старите парадигми ги контролират чрез страх, алчност, борба и постоянно желание за контрол. Всичко това се изразява във всички сфери на живота, с цел тези хора да оцелеят, защото когато си се отдалечил от своята истинска природа, тогава е нужно да се бориш сам с живота. Всичко това изтощава и обременява много човек. Няма как това да не окаже влияние на физическото тяло. Да, тези хора имат нужда от мерките, които сега правителствата по цял свят вземат, защото техният виталитет на физическото им тяло е слаб и по тази причина имат нужда да вземат мерки, за да се предпазят. В края на тази статия ще споделя повече информация с вас, как може да го направите.

Втората група хора са тези, на които по една или друга причина животът им се е стекъл по начин, който им е помогнал да осъзнаят единството на всичко съществуващо. Осъзнали са, че вътре в себе си носят много остарели парадигми за живота, които ги отделят от цялото. Така постепенно са тръгнали по път на вътрешно пречистване, просветление и изцеление. Всичко това води до висок виталитет на тяхното физическо тяло. Тези хора реално ще останат незасегнати от вируса. Темата е засегната в дълбочина в моята творческа дейност, която може да откриете в сайта. Причината, защо тези хора няма реална за какво да се страхуват е обяснено в това видео:


Как да реагираме на всичко случващо се?

В този момент хората по цял свят са се разделили основно на два лагера. Едните осъзнават опасността от нарастващата лавина заразени от коронавирус, а другите осъзнават, че това е вирус, за който тялото им има виталитета да се справи с него. Истината е, че и двата лагера, сами за себе си са прави, защото едните имат основателни причини да се страхуват, а в същото време другите осъзнават, че когато подържат своите вибрационни честоти на високо ниво и хранят тялото си с чиста и жива храна, тогава тялото може да се справи с лекота. Тук е моментът хората, които са разширили своето съзнание и осъзнават единството, което ни свързва, да проявят разбиране и подкрепа към хората, които все още не са извървели техния път, който им е помогнал да достигнат до настоящото си ниво на съзнание. Ние всички сме в процес на разгръщане на своето съзнание и всеки, рано или късно, ще се възроди отново в светлината. Това, което може да направи един духовно пробуден човек, е да бъде наблюдател на случващото се, но в същото време да не бъде участник. Какво означава това? Осъзнайте страха на хората, той произлиза от техните слабости и нужда от контрол. Изправени са пред изпитание, което подлага навика им да контролират живота си на изпитание, защото нямат медикаментозно лечение, което с лекота да се разпространи по аптеките, всеки да си го закупи и да е спокоен, че когато вирусът почука на вратата, ще изпият едно хапче и всичко ще мине. Вярата им в по-голямото е слаба, а при някои липсва изцяло. Трудно им е да видят живота от по-висока гледна точка и да осъзнаят, че всичко, което се случва, е винаги за наше добро и колкото и страшно да изглежда в момента, в който го преживяваме, след като премине осъзнаваме с какво ни е помогнало.

Най-доброто, което можете да направите за тези хора, е да изпитвате любов и състрадание към тях. Разберете ги и ги обгърнете със своята енергия. Докато наблюдавате случващото се, вие насочвате своята енергия към тях. Посейте своите високовибрационни честоти, които да им помогнат да извървят пътя на вътрешно пробуждане, което да им помогне да преодолеят оковите на старите парадигми, които основно си служат със страха и желанието за контрол. За да можете да заземите своята енергия в колективното поле е нужно да запазите покой, в противен случай няма да успеете да се свържете със своите по-висши проявления, от които черпите своята мъдрост и вдъхновения. Нека бъдем солидарни и приемем временните ограничения, които ще им помогнат да не преминат прекалено драматично през изпитанието, пред което страхуващите хора са изправени. Трудно можете да промените съзнанието им с една статия, видео или разговор. Вие знаете от личен опит, че това е процес и отнема време. Нека не се опитваме да ги променяме, а да ги приемем такива, каквито са и да ги обгърнем с любовта си. Така истински ще им помогнем, защото желанието да ги променим, когато те самите не са готови за промяна, не им помогна, дори точно обратното.

 

По какъв начин може да подсилим своята имунна система?

На външен вид физическото тяло изглежда просто устроено, но истината е, че на биологично и клетъчно ниво се извършват толкова много процеси, че ако ги осъзнаем, дори за миг, бихме се преклонили пред мъдростта на нашето тяло. Тук няма да описвам как функционира тялото с подробности, защото статията ще стане много дълга, но ако се заитересувате и опознаете повече своето тяло ще се научите да разчитате по-лесно неговите сигнали и така ще започнете да живеете в един ритъм с него. Ще изброя няколко метода, чрез които можете да помогнете на своето тяло да увеличи многократно своя виталитет. Това ще доведе не само до повишаване на имунната ви система, а и ще задейства вътрешни процеси на пречистване, които ще ви помогнат да се освободите от стари травми и хронични заболявания. Тялото ви ще стане много по-енергично и в същото време видимо ще се подмлади външно, защото високата енергия и вътрешна чистота са способни на това.


1) Алкализиране на кръвта: Живеем в условия на много силно подкиселяващи кръвта условия. Някои от тях са: храним се с термично обработена и токсична храна, движим се малко, пием малко вода, храним се с храна бедна на хранителни вещества и по тази причина преяждаме, дишаме мръсен въздух, емоционално и ментално сме негативни, което провокира нервната ни система да произвежда химикали, които подкиселяват кръвта. За да алкализираме кръвта се нуждаем от храни, напитки и вещества с алкално PH. Можете да пиете вода поставена на слънце, алкализирана или сребърна. Яжте повече плодове и зеленчуци за сметка на термично обработената и пакетирана храна. Изцеждайте си по един лимон на ден като към него можете да си добавяте малко мед. Всички вещества от групата на диоксидите ще ви помогнат да алкализирате кръвта си. В България е забранено да се консумира хлорен диоксид, но вие можете да проучите темата и да вземете информирано решение като се консултирате с хора, които имат вече опит. Тук можете да получите повече информация относно забраната свързана с хлорния диоксид: https://youtu.be/OCkgvUVCwGo

2) Дишане: Дишането ще възстанови киселинно алкалния баланс на кръвта ви и ще направи чудеса с вашето здраве, не само на физическо, а и на емоционално, метално и душевно ниво. Тук споделям дихателна практика с вас, която е част от все още неиздадена моя книга, която съм споделил в електронен формат в групата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Изправени сме пред епидемия, която може да бъде преодоляна с дихателна практика, затова споделям информацията с вас още преди да бъде издадена книгата. Дихателна техника - "Божествено дихание"

3) Пост: Сух, воден пост, нисък калоричен прием на храна, дори преминаване само на течна храна, всичко това ще помогне на вашето тяло да увеличи многократно своите съпротивителни сили. Всеки метод има своите предимства и няма как да ви препоръчам точно конкретен, защото всеки изпъква с нещо пред другите. В интернет има много информация, с която ви съветвам да се запознаете преди да се подложите на какъвто и да е пост.

4) Връзка със Земята и Слънцето: Погрижете се за електромагнетизма на своето тяло. Колкото по-високо са нивата на електромагнетизъм, толкова по-неуязвими сте за всякакви видове заболявания. Няма вирус, бактерия, гъбичка или паразит, който да може да оцелее на високовибрационната среда във вашето тяло. За целта ще ви подмогнат практики, които ви помагат да се свържете с природата и практики, които ви помагат да се свържете със слънцето. Земята ще засили вашия магнетизъм, а слънцето - вашето електричество.
- Изграждане на енергийна връзка с природата
- Изграждане на енергийна връзка със слънцето

5) Диатомична пръст: Диатомичната пръст спада към групата на диоксидите и има способността не само да алкализира кръвта, а и да я пречиства, което неминуемо ще доведе до повишаване виталитета на организма.

6) Сода: Попитахте ме дали содата може да помогне за алкализиране и пречистване на кръвта. Да може, но има много голямо значение каква сода използвате, защото напоследък на пазара се намира сода с много ниско качество и примеси на метали. Проучете добре содата, която си закупувате.

7) Физически упражнения: Физическите упражнения са имуностимулант и в същото време добре раздвижват лимфите в организма, което благоприятства тонизирането на имунната система.

8) Запер: Докато държите диодите на запера, през вас преминава нисковолтов ток, който, образно казано, прави гимнастика на вашите клетки, повишава тяхното електричество, а това води до по-висок виталитет на клетката. Нека не забравяме, че здрава клетка с висок виталитет е неуязвима за всеки един вирус.

9) Антиоксиданти: Приемайте храни богати на антиоксиданти като чесън, лук, джинджифил, зеленолистни, кореноплодни, цитрусови плодове, водорасли и още много, много други. В интернет напишете храни богати на антиоксиданти и си изберете по свой вкус.

10) Отрицателни йони: Разходка сред природата на високо или в борова гора ще ви помогне да вдишане богато съдържание на отрицателни йони, които имат алкализиращо действие. Също така те дезинфекцират въздуха и могат да убият вируса. Продават се машинки за йонизиране на въздуха в домашни условия.

11) Медитация:

Още много други методи могат да се изброят, но дори само една малка част от тези да приложите, можете да бъдете сигурни, че виталитетът на вашето тяло ще се повиши и дори да сте с отслабена имунна система, тя ще се тонизира и ще ви осигури нужната защита от коронавирус. Дори да се заразите, тя ще е достатъчно силна да отреагира адекватно и да защити тялото ви, като преодолее заразата. Първият метод е да повиши температурата ви. Недейте бърза да я сваляте. Ако се задържи повече от три дни, тогава можете да предприемете мерки по нейното сваляне. Ако високата температура ви създава силен физически дискомфорт, тогава също можете на по-ранен етап да предприемете мерки за нейното сваляне.

 

Кой създаде коронавируса?

Това е друг, много често задаван въпрос, но не ми се иска публично да отговарям на този въпрос, защото не всички могат да погледнат на живота отвисоко и да осъзнаят, че всичко се случва за добро. По тази причина истината може да посее страх в тях, а страхът е нещо, което целя да изкореня с тази статия. Имам направено видео по темата, в която споделям повече подробности по темата, в групата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Съветвам ви, когато започне да се разпространява противогрипните ваксини в никакъв случай да не ги вземате.

 

До какво ще доведе коронавирус?

Какво вече казах, целта на тази статия е да информира хората и да им помогне да се освободят от страха, защото с всички мерки, които се вземат, се създава усещането за заплаха и безпомощност, които допълнително засилват паниката и страха в хората. Всичко това е в състояние да задълбочи много повече досегашния проблем, защото ние сме творци и със своето внимание и енергия творим реалността. Когато цял свят насочва своята енергия към един вирус и го обгръща с много страх, е логично да се досетим, че така му даваме енергийната сила да се разпространява с по-голяма сила и в същото време да мутира. Ако продължим да се страхуваме и да захранваме с негативна енергия този вирус, тогава настоящата му проява ще е като бледа сянка пред това, в което може да се превърне в бъдеще. Не забравяйте, че ние сме творци на собствената си реалност и носим отговорност за начина, по който използваме енергията, на която сме проводници чрез нашето физическо, емоционално, метално и душевно тяло. Причината да е сътворен коронавирус е невежеството (непознаване на Божествените принципи на съществуване) на човека и дали ще се поучим от него или ще го задълбочим, зависи от нас самите. Коронавирус е като плевел, който ще се развива докато продължаваме да го поливаме (захранваме) със своята енергия. Колкото повече енергия му отделяме, толкова по-голям и силен ще става, а докъде може да порасте, само времето ще покаже.

Темата стана много дълга, затова ще я спра до тук. Очаквайте втора част в скоро време. А ако и вие имате въпроси, може да ги зададете под тази тема и с радост ще ги засегна в продължението.

 

СПОДЕЛЕТЕ тази тена в социалните мрежи, нека достигне до повече хора и бъдем информирани, само така ще се освободим от страха!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

 

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ В ИЗОБИЛИЕ ОТ СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА СТРАХА ДА ВИ КОНТРОЛИРА. ИМАЙТЕ ВЯРА В ИЗТОЧНИКА, НЯМА ИЛЮЗИЯ ПО-СИЛНА ОТ НЕГО! 

Коментари  

#6 SianaАtanasova 17-03-2020 23:15
Благодаря
Цитиране
#5 Тонка Велинова 17-03-2020 03:46
Благодаря!
Цитиране
#4 pravda chernakova 15-03-2020 11:10
Благодаря за всичко.С Вас съм по начина на живот,хранене и това за което говорите.Добре е,че има млади хора които са загрижени за околните и помагат със съвети .Споделяйте -това е начин за подкрепа на нуждаещите се в трудни моменти като този.
Бъдете здрав и успехи в попрището!
Цитиране
#3 Светлана 14-03-2020 22:51
Благодаря от сърце Ширинан, за изчерпателноста по темата!
Дали Господ прочиства земята от злото, което е обсебило човека!?
Цитиране
#2 Galina Stefanou 14-03-2020 06:27
Благодаря!
Цитиране
#1 Екатерина Лазарова 13-03-2020 21:24
Благодаря ти много Ширинан ,невероятно послание,нека все повече хора да прочитат това всеки ден .Споделил си техниката за дишане ,прекрасно е благодаря ти много за това ,дар небесен е.........Какво щастие е за мен ,че пътищата ни се пресякоха ,че съм в групата която спомена и имам възможността да се уча как да работя със себе си на всички нива.Благодаря от сърце.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови