Авантюрин | Кристали

Кристал Аванюрин - Камък на чистата любов

Лечебно действие

Авантюринът се използва при нарушения на сърдечно-съдовата система и повишено кръвно налягане, заболявания на белодробната система, дерматит, предпазва от загуба на коса. Той има положителен ефект върху различни нервни нарушения и подобрява зрението. Регулира растежа при децата от момента на раждането до седем годишна възраст.

Авантюринът стимулира метаболизма, понижава нивата на холестерола в кръвта, предотвратява артериосклерозата, увеличава отделянето на течност при подуване и отоци, помага за прочистване на червата при запек, увеличава притока на кръв към склерозиралите кръвоносни съдове, има противовъзпалителен ефект, облекчава мигрената.

За лечение се използват различни бижута от авантюрин, както и различни форми на масажи с този камък.

Магически свойства

Авантюринът е много положителен камък, който засилва просперитета във всички сфери на живота. Той има силна връзка с царството на ангелите, като подпомага общуването с тях. Използва се като средство за построяване на енергийна мрежа, както в дома така и в градината, която да предпазва от негативна енергия и геопатогенни излъчвания.

Този камък укрепва лидерските качества и насърчава упоритостта. На физическо ниво повишава самочувствието, стимулира възприятието и подобрява творчеството. Носи късмет в рискови ситуации, особено в бизнеса и хазарта.

Този кристал има способността да ви върне в миналото, за да откриете причината за настоящите си проблеми и по-лесно да ги разрешите. Известен е с това, че облекчава заекването и силните неврози, като помага да се достигне до истинския корен на тези състояния.

Авантюринът допринася за творческото развитие на индивида, вдъхновява писатели, художници, музиканти. В духовно отношение той е чудесен помощник на сърцето, като го успокоява и лекува. Умее да балансира мъжката и женската енергия в човека.

Носен под формата на амулет авантюринът предпазва от беди.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови