Аметрин | Кристали

Кристал Аметрин - Камък на баланса

Аметринът е кристал, който е съчетал в себе си силата на два изключително силни и красиви камъка-аметист и цитрин. Аметистът има способност да свързва с духовното , а цитрина да заземява, което създава енергиен канал между земята и вселената, чрез който се възстановя баланса между тях.

Лечебно действие

Този камък има силата да ви отведе до дъното на нещата, където се крие както причината за даден проблем, така и цялото знание и мъдрост, което ви е нужно да се справите с него и напред по-силни да продължите. Обединените сили на двата кристала са много ефективни при хора, които боледуват от продължително време, защото им помагат да разкрият причините за това неразположение и да ги освободят. Аметринът умее да трансформира негативната енергия в човека както на енергийно ниво, така и да го пречисти на физическо от насъбралите се токсини и вредни вещества в него. Той пречиства кръвта и я зарежда, обновява физическото тяло, подсилва имунната система, влияе добре на нервната система, уравновесява ДНК и насища тялото с кислород, като го енергизира. Много е полезен при борбата със синдрома на хроничната умора, депресията, стомашно чревните разстройства, летаргията и главоболието причинено от стрес. Способен е да отстрани натрупани блокажи в менталното, емоционалното и физическото тяло, като връща баланса и синхрона между тях.

Магически свойства

Аметринът осъществява връзка между физическият свят и по-висшите измерения, като предпазва по време на астрални пътувания и намалява психичните атаки. Освобождава стреса и напрежението в главата, помага на ума да притихне и да постигне по-голяма концентрация по време на медитация. Активира вътрешното зрение и визуализациите, ускорява лечебните процеси и засилва интуицията. Този камък обединява мъжкото и женското начало в човека, като стимулира силата, която произлиза от това.

Аметринът е обединяващ кристал, който спомага да засилите връзката си с цялото, като се научите да приемате другите и да преодолявате всичко, което ви пречи да го постигнете. Той подкрепя креативността и умението да контролирате собственият си живот. Засилвайки интелекта аметринът помага да се мисли в цялост, като издига съзнанието над всекидневната реалност, свързвайки го с по-висшето. Този камък повишава оптимизма и вярата в доброто.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови