Евдиалит | Кристали

Кристал Евдиалит - Камък на смелостта

Лечебно действие

Този минерал принадлежи към групата на силикатите. Пропит е със силна жизнена сила.
Евдиалитът оказва влияние на сърдечно-съдовата система, органите и системите в гръдния кош и ръцете. Смята се, че той прочиства кръвта, добър е за предотвратяване на панкреатит и за подобряване на панкреаса. Ако всеки ден се отделят няколко минути за съзерцаване на този камък, това ще подобри зрението и ще намали очното налягане.

Предполага се, че евдиалитът има положителен ефект върху алфа ритмите на мозъка. Полезен е за мултиизмерно клетъчно лечение и въздейства на тялото да започне само да се лекува. Помага при болести като Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза и други заболявания на мозъка. Има благоприятен ефект и при туберкулоза

Магически свойства

Евдиалитът има способността да подобрява всяка магическа сила или енергия, както положителната, така и отрицателната. Той помага да се отървете от меланхолията и намалява скръбта. Носенето на предмети от евдиалит ускорява изхода от депресията и дава надежда. Този камък насърчава любовта към хората, откритостта, чувствителността и стимулира волята за положителни промени във света. Евдиалитът е талисман на активни хора, чиято дейност е рискова и с натоварен ритъм на живот. От древни времена евдиалитите са се носели от войници, тъй като основните магически свойства на този камък са насочени към защитата на своя господар, правейки го неуязвим. Смята се, че магичното действие на амулета от евдиалит може да превърне страхливеца в истински герой.

В духовен план, ако сме сърдити на Бог, евдиалитът ни помага да установим защо е така, като улеснява пътешествието към минали животи при необходимост. Като камък на чистотата и единението той лекува духа и ни връща към божествеността в нас, както и към истинската ни цел. Този камък ни стимулира да намерим сили да простим на себе си и да се научим да се обичаме, като използваме грешките си да се учим от тях, а не да се самонаказваме.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови